Ivan_Creed Posted August 30, 2007 Report Posted August 30, 2007 Ma nebitno, igre su bile slicne... Inace, jak zanr, vec sam se najezio! Moze da bude nesto od ovoga.... Quote
lemmy sixx Posted August 30, 2007 Report Posted August 30, 2007 Sranje.Onaj link sto ste postavili je golo govno.Emo sa nintendo semplovima.Krsh. Da je Segacore,bilo bi bolje.Ustvari,bilo bi isto sranje,ali je Sega u pitanju. Quote
ZheX Posted August 30, 2007 Report Posted August 30, 2007 Nintendo 64 je najbolji slazem se, najbolja konzola ikad napravljena! Quote
darthmoog Posted August 30, 2007 Report Posted August 30, 2007 (edited) not.. Super Nintendo je definitivno najbolje parche konzole ikada iskovano...samo pogledajte kakve su igre napravljene tu...a sta ima sega...Sonica??? Edited August 30, 2007 by darthmaul Quote
ZheX Posted August 30, 2007 Report Posted August 30, 2007 super nintendo je extra, ali N64 je ipak najbolja konzola koju sam ikad igrao. Nemoj samo da kazesh da je Sega Dreamcast losha... Quote
(-1) Posted August 31, 2007 Report Posted August 31, 2007 (edited) joooj ... jedva cekam da predjem album na hard bas me zanima kakava je sad cyber crap mjuza u pitanju a sto se tice nintenda... wii je ipak keva... ne samo od njihovih konzola vec i od svih drugih.nenormalno je dobar Edited August 31, 2007 by (-1) Quote
Nightwing Posted August 31, 2007 Report Posted August 31, 2007 Sega je za radnicku klasu elita je volela SNES naravno ja sam imao SNES sad imam sve na ROMovima mjuza ova ipak smara Quote
Simadin Posted August 31, 2007 Report Posted August 31, 2007 Ufff meni novi Horse bas jebe Vise Nintendo klavijatura i Franz Ferdinand uticaja Quote
lemmy sixx Posted September 1, 2007 Report Posted September 1, 2007 a sta ima sega...Sonica??? Sonic je naspram Super Maria vrh vrhova.Sonic je najbolja platformska igra tog tipa. Quote
gadget Posted September 1, 2007 Report Posted September 1, 2007 Ja ne znam sta je vama ali dve konzole su neprevazidjene: commodore 64 sega mega drive ne kazem ni da su one prethodne lose Quote
darthmoog Posted September 2, 2007 Report Posted September 2, 2007 sonic je simbol za gay sex sa dlakavim muskarcima...potpuno smorna igra ostaje do dan danas..ne moze ni da pushi mariju... Quote
Nightwing Posted September 2, 2007 Report Posted September 2, 2007 Mario rula...i Donkey Kong...i Killer Instinct...ma sve rula na NESu i SNESu Quote
ZheX Posted September 2, 2007 Report Posted September 2, 2007 Mario rula...i Donkey Kong...i Killer Instinct...ma sve rula na NESu i SNESu ovo su najbolje igrice na svetu, josh bih samo dodao Zeldu. Quote
(-1) Posted September 2, 2007 Report Posted September 2, 2007 (edited) ne ozbiljno... sonic moze da duva mariu... mislim ok je sonic ali jebes ti igru gde kad te jednom nesto lupi izgubis sve sto si skupio od pocetka, a pritom se nenormalno brzo igra... btw. nemam bas sad link i mrzi me da ga trazim ali koga zanima ima na youtube-u sigurno klip gde lik prelazi maria na nitendu64 za 15,16 min nisam mogao da verujem... mislim da cak postoji i neko jebeno takmicenje u brzom prelazenju a sto se tice horsea... nisam bas nesto narocito odusevljen ... ocekivao sam vise, mada je generalan utisak da su ok Edited September 2, 2007 by (-1) Quote
ZheX Posted September 2, 2007 Report Posted September 2, 2007 kako igra covek!!! Ja sam mislio da ja rasturam, ali kad sam ovo video... zanemeo sam potpuno, mada znao sam da nece da uzme sve zvezde shto je za ovo vreme stvarno nemoguce. Quote
Nightwing Posted September 2, 2007 Report Posted September 2, 2007 The King of Kong (2007) dokumentarac o sampionima retro igara pre svega Donkey Kongu znaci lik je provalio da moze da se predje pac-man kako? ako 219 puta obrnete tablu igra prsne i pojavi se `kill screen` tj arkada nema vise memorije i tu je kraj obavezno odgledati Quote
Simadin Posted September 4, 2007 Report Posted September 4, 2007 Meni je Sonic naj igra svih vremena. Pusite ga. Quote
Vuk Posted September 5, 2007 Report Posted September 5, 2007 donkey kong country - vr' mario za N64 - unishtenje horse the band - dosada Quote
azal Posted September 6, 2007 Report Posted September 6, 2007 dobar spot http://www.youtube.com/watch?v=vRcsDYVnsFw Quote
Recommended Posts