phantasm of the living Posted December 28, 2009 Report Posted December 28, 2009 Ide mi se u Prag I meni. Jako.:/
Ајлин Posted December 28, 2009 Report Posted December 28, 2009 E pa vas dve! Prag, kad? Ajmo na Sonisfir. Emilly znam da bi htela da ide.
phantasm of the living Posted December 29, 2009 Report Posted December 29, 2009 (edited) Pa znas sta, i mogle bismo. Samo da proverim kako ide raspored ispita, da mi nije koji 'jedino_u_junskom_roku_se_daje' ispit tad. Ali bilo bi to fenomenalno. Edited December 29, 2009 by _emilly
Bejbe Kompajler Posted December 29, 2009 Report Posted December 29, 2009 U Prag se ne ide u formaciji 'tri žene', pobogu. Nego 1-1, sa nekim finim mladićOm 1 5
phantasm of the living Posted December 29, 2009 Report Posted December 29, 2009 U Prag se ne ide u formaciji 'tri žene', pobogu. Nego 1-1, sa nekim finim mladićOm zaista mislis da je problem napraviti formaciju "tri zene_tri muzjaka" za put?
Dark_Elf Posted December 29, 2009 Report Posted December 29, 2009 брате, ја немам неког искуства, ал' контам - падобран, оно, под обавезно. Zavisi. Stivenu Sigalu nije trebao padobran kad je onomad razbio one teroriste koji su oteli avion.
Bejbe Kompajler Posted December 29, 2009 Report Posted December 29, 2009 zaista mislis da je problem napraviti formaciju "tri zene_tri muzjaka" za put? Mhm, jer ne možeš u Prag otići sa bilo kojim mužjakom. To mora biti 'onaj' posebni 2
phantasm of the living Posted December 29, 2009 Report Posted December 29, 2009 Mhm, jer ne možeš u Prag otići sa bilo kojim mužjakom. To mora biti 'onaj' posebni da li svog 'posebnog' treba vuci uvek i svuda sa sobom? hm, hm?
kuruz Posted December 29, 2009 Report Posted December 29, 2009 Ја сам планирао да идем у Грчку са једно 'иљаду посебних мужјака 13. или 14. јануара, ал' нам похапсише вође. 2 1
Rehabilitovani Bagrem Posted December 29, 2009 Report Posted December 29, 2009 Znaci najzad gejeve trpaju u zatvor,vupti du! 1
Bejbe Kompajler Posted December 29, 2009 Report Posted December 29, 2009 da li svog 'posebnog' treba vuci uvek i svuda sa sobom? hm, hm? Dap, zato i jeste poseban Ја сам планирао да идем у Грчку са једно 'иљаду посебних мужјака 13. или 14. јануара, ал' нам похапсише вође. Pumbaa ima 'iljadu posebnih mužjaka, a ja jedva dva-tri.. au, kuda ode ovaj svet 1
phantasm of the living Posted December 29, 2009 Report Posted December 29, 2009 Ја сам планирао да идем у Грчку са једно 'иљаду посебних мужјака 13. или 14. јануара, ал' нам похапсише вође. e jeb ga, bas si baksuz. Dap, zato i jeste poseban hehehe, meni je najlepse kad te ceka. ali svi smo mi razliciti.
Elldamar Posted December 29, 2009 Report Posted December 29, 2009 брате, ја немам неког искуства, ал' контам - падобран, оно, под обавезно. OMG,tebi mora da je humor drugo ime?Mogu li da te addujem za frienda pls pls pls pls @ Macka Naopachka - hvala za info ... ma bicje dovoljne meni i te smernice da se snadjem,samo je bitno da ih ima...nemam iskustva sa aerodromom u Bechu,ali ako je kao na vecjini ostalih gde sam ishao ( nisam bio u Frankfurtu srecjom ) onda ne bi trebalo da bude problema... Od avio kompanije nema pomocji s obzirom da "nisu sigurni",a osoblje ne zhelim ni da pitam oko toga zbog losheg iskustva i ispushtenog aviona ovog leta ...
feyd Posted December 29, 2009 Report Posted December 29, 2009 dobar je fazon da na međunarodnom aerodromu malpensa u milanu ne postoji nijedan fucking natpis na ne-italijanskom.
Bejbe Kompajler Posted December 29, 2009 Report Posted December 29, 2009 dobar je fazon da na međunarodnom aerodromu malpensa u milanu ne postoji nijedan fucking natpis na ne-italijanskom. Pa, pazi... u Peskari u Italiji, na jednoj jedinoj radnji u celom gradu je godinama ponosno istaknuta ceduljica: "We speek English"... pa ti vidi koji su to genijalci za strane jezike
Machka Naopachka Posted December 29, 2009 Report Posted December 29, 2009 Ima to i u jednoj zlatari u Pragu. Bar je bilo pre par godina... Pa ti vidi kuda ideš
Ајлин Posted December 29, 2009 Report Posted December 29, 2009 Zahebano je kad se u gradu izgubiš jer n'umeš da pročitaš Na primer, ovo je slovo A: Ա a ovo je T: Տ
Bejbe Kompajler Posted December 30, 2009 Report Posted December 30, 2009 @ Machka Naopachka - Ja sam se u Pragu sasvim normalno kretala i to u tri ujutru all alone 1
feyd Posted December 30, 2009 Report Posted December 30, 2009 sranje s putovanjime jeste pakovanje pre puta. pa onda raspakivanje kad stignes. pa onda sve opet. blargh.
Rehabilitovani Bagrem Posted December 30, 2009 Report Posted December 30, 2009 treba nositi jedan komplet odece i onda te zabole pimpek za sve!
feyd Posted December 30, 2009 Report Posted December 30, 2009 a pokloni, a laptop, pa kablovi, pa kurac-palac?
Rehabilitovani Bagrem Posted December 30, 2009 Report Posted December 30, 2009 rob ostaje rob,grob ostaje grob,vozd ostaje vozd 1
blondie Posted January 3, 2010 Report Posted January 3, 2010 sranje s putovanjime jeste pakovanje pre puta. pa onda raspakivanje kad stignes. pa onda sve opet. blargh. to jest govnaranje, ali kad skontas veliku sliku, pakovanje dodje i zabavno. ja bila na Grand Canyon. moram jos tri puta otici da dodjem sebi. da se covjek usere, nesto najvelicanstvenije sto je Pirocanac iskopao trazeci novcic.
Recommended Posts