Jump to content

Recommended Posts

Posted

брате, ја немам неког искуства, ал' контам - падобран, оно, под обавезно.

Zavisi.

Stivenu Sigalu nije trebao padobran kad je onomad razbio one teroriste koji su oteli avion.

Posted

Ја сам планирао да идем у Грчку са једно 'иљаду посебних мужјака 13. или 14. јануара, ал' нам похапсише вође. :(

• Upvote 2
  • Downvote 1
Posted

da li svog 'posebnog' treba vuci uvek i svuda sa sobom? hm, hm?

Dap, zato i jeste poseban :)

Ја сам планирао да идем у Грчку са једно 'иљаду посебних мужјака 13. или 14. јануара, ал' нам похапсише вође. :(

Pumbaa ima 'iljadu posebnih mužjaka, a ja jedva dva-tri.. :haha: au, kuda ode ovaj svet :(

• Downvote 1
Posted

e jeb ga, bas si baksuz.

Dap, zato i jeste poseban :)

hehehe, meni je najlepse kad te ceka.:) ali svi smo mi razliciti.:)

Posted

брате, ја немам неког искуства, ал' контам - падобран, оно, под обавезно.

OMG,tebi mora da je humor drugo ime?Mogu li da te addujem za frienda pls pls pls pls evotigana.gif

@ Macka Naopachka - hvala za info ... ma bicje dovoljne meni i te smernice da se snadjem,samo je bitno da ih ima...nemam iskustva sa aerodromom u Bechu,ali ako je kao na vecjini ostalih gde sam ishao ( nisam bio u Frankfurtu srecjom ) onda ne bi trebalo da bude problema...

Od avio kompanije nema pomocji s obzirom da "nisu sigurni",a osoblje ne zhelim ni da pitam oko toga zbog losheg iskustva i ispushtenog aviona ovog leta ...

Posted

dobar je fazon da na međunarodnom aerodromu malpensa u milanu ne postoji nijedan fucking natpis na ne-italijanskom. :D

Posted

dobar je fazon da na međunarodnom aerodromu malpensa u milanu ne postoji nijedan fucking natpis na ne-italijanskom. :D

Pa, pazi... u Peskari u Italiji, na jednoj jedinoj radnji u celom gradu je godinama ponosno istaknuta ceduljica: "We speek English"... pa ti vidi koji su to genijalci za strane jezike :haha:

Posted

sranje s putovanjime jeste pakovanje pre puta. pa onda raspakivanje kad stignes. pa onda sve opet. blargh.

to jest govnaranje, ali kad skontas veliku sliku, pakovanje dodje i zabavno.

ja bila na Grand Canyon. moram jos tri puta otici da dodjem sebi. da se covjek usere, nesto najvelicanstvenije sto je Pirocanac iskopao trazeci novcic.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...