Dead Man Drinking Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 Gluposti! Ko tebe može da natera da koristiš windows? I ko može da ti zabrani da skineš nalepnicu ako nećeš da koristiš win Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 OK OK, pretpostavio sam da je glupost, al' otkud znam sta moze nasima na carini da padne na pamet Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@K@ Posted June 29, 2012 Report Share Posted June 29, 2012 Pa kako drugačije? Šta će vam klomp ako nemate vindozu?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Drinking Posted June 29, 2012 Report Share Posted June 29, 2012 Imate Linux, OS X, BSD... Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@K@ Posted June 29, 2012 Report Share Posted June 29, 2012 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helle Posted July 12, 2012 Report Share Posted July 12, 2012 ah' uspomene.. kako mi se ide do Karina na more.. pa Borik..... mir, opustanje, kristalno-cista voda, miris cetinara.. i usput putovanje po crnogorskoj obali + Cetinje + Podgorica....... pa Tivat, Budva, Kotor............. AAAAAAA!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted July 17, 2012 Report Share Posted July 17, 2012 E jesi gasterbajter Jebote, ja opet u moje selo u Nemačkoj sledeće nedelje. Da počnem nešto da švercujem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted July 18, 2012 Report Share Posted July 18, 2012 Njima švercuj rakiju, razradi posao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted July 18, 2012 Report Share Posted July 18, 2012 Da ne trošim zube (tj. prste), evo vam link za fotografije koje sam uslikao mobilnim prilikom dvodnevnog boravka na krajnjem severu Švedske pre dvadesetak dana: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150961047689332.427223.664204331&type=3&l=b3c174cc08 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schneider Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 Vratio se danas iz Ljoreta, bas fino mesto, a i vreme nas je posluzilo. U svakom slucaju preporuka! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 Lloret del Mar? Ima više mesta čija imena počinju istom rečju. Ako je to, simpatično je malo mesto, ima svačega, lepo za šetnju. Samo što su Srbi na svakom koraku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schneider Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 E bas taj- Lloret del mar, nisam znao da ima jos pod tim imenom:) U pravu si puno Srba, to zna da zasmeta, a i prepoznajemo se na kilometre. Ono sto je lose jeste sto je prosek godina 15,16 sve neka klincadija, napijena, naduvana i ne zna za sebe. Vecina muskaraca ima istu frizuru (osisano sa strane,a gore podignuta ne znam kako se strucno zove). Isao sam do Barse par puta e to je zaista odlican grad u svakom pogledu, i ljudi su jako ljubazni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 ne znam kako se strucno zove Тарзанка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 Boškovka. Da, dobro je i što je Barselona blizu, na to sam zaboravio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolet Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 Bio sam i ja tamo na onoj studentskoj ekskurziji. Barselona je verovatno najlepši grad u kome sam bio. Nije baš da sam bio svuda, ali eto od tih koje sam posetio najlepša je Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 Tada sam i ja bio. Zaista divan grad, pogotovo kada sa sobom imaš ekipu koja je voljna da istraži okoliš, a ne da se zabode u tržne centre. Drugar koji ima fantastičnu orijentaciju i pamćenje je pre puta proučio mapu grada i vodio napamet kroz ulice do znamenitosti, sve dok smo imali vremena. Od tada čekam da mi se ukaže prilika da ponovo odem, ne samo zbog izgleda, već i prijatne atmosfere - ljudi su prijateljski, ulice nisu bučne koliko bi se očekivalo od takvog grada... Jednog dana, samo da se potrefe novac i vreme u istom trenutku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcoman Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 svi su naravno bili nekad na toj ljoret - barselona ekskurziji meni je iskreno lloret bio prilicno bezveze btw, lmao @ firzura boskovka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 ljoreto kod barselone (a i barselona sama doduše) meni dodje kao pravi cultur shock. Povratak u Srbiju pre povratka u Srbiju. Ima mnogo lepših mesta u Španiji... previše. Kakav crni ljoreto, to ovi naši imaju dilove sa njihovim apartmanima i diskotekama pa samo to nude poštenom svetu. Ua agencije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolet Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 Lloret je klasično letovalište, ništa posebno. Ali u Barseloni ništa Srbije video nisam. Narod mi deluje sličan srpskom, ali sa onim delom srpskog naroda koji ima u životu probleme, ali spreman je da sa osmehom primi nekoga ko je došao u posetu njegovoj zemlji. Podsetio me grad i na nekadašnju Vojvodinu u kojoj nije bilo bitno koji ti je maternji jezik, kom narodu pripadaš, prosto mi lepo bilo videti toliko različitih ljudi, i ne, tu ne mislim na turiste, već na ljude koji žive tamo, pošto ih ima svakakvih, belih, crnih, žutih; žive u miru, grad je fantastično uređen, sačuvali su ono staro što su imali, novo su pokušali uklopiti, napravili su prelep grad, čuvaju ga i vole. Meni je tamo baš lepo bilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 Teško da nije bitno poreklo i jezik, kada postoji međusobna netrpeljivost Španaca u zavisnosti od toga odakle su. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 (edited) То је кренуло када је Барса почела да набија комплексе на травнатом терену. Edited July 27, 2012 by Јарослав Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 не верујем да се Торес слаже с тим Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 А ови из Манчестера? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 Daj, bre, šetajte sa sportom, bogvasjebo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolet Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 Pravo da ti kažem, stekao sam utisak da je ljudima to potpuno nebitno. Pričali su nam o netrpeljivosti, e sad, ne znam s koje strane je jača, ali stoji da je Katalonija najbogatiji i najrazvijeniji deo Španije, pa je sasvim jasno zašto neće biti posebna država. Po neobavezujućim referendumima, otprilike 55% stanovništva je bilo za otcepljenje tamo negde pre godinu dana. Ali ono, imaju oni autonomiju samo takvu, pa se ne bune previše... još Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts