Zen Posted August 12, 2013 Report Posted August 12, 2013 iskljucivo apartman, max 300m od plaze seva mi z bilo kakve sadrzaje, diskoteke, rusevine i ostalo samo da je plaza lepa i da je apartman korektan
Machka Naopachka Posted August 12, 2013 Report Posted August 12, 2013 Sta znam vidi sta nudi vurvuru to je nako mirno i simpa mesto. Ima puno sasvim dobrih apartmana... ako potrazis po agencijama ili po netu sigurno ces naci..
Zen Posted August 12, 2013 Report Posted August 12, 2013 Znam, nego da nije nekoodacde bio pa sa cujem iz prve ruke
WoS Posted August 12, 2013 Report Posted August 12, 2013 Jel bi neko na Sitoniji i ima li kakva preporuka za smestaj? Ja bio bas skoro u Neos Marmarasu, to je onako mesto, nista spektakularno ali jeftino. Plaza ok, iz skoro svih delova grada da dolazis mora da se malo pesaci. Srba 80% S druge strane, jedan dan sam bio na izletu u Kalamici i plaza je brrrrruka! Sitan pesak, cisto, zeleno more. Mesto je malo al ako ti je primarno da si blizu plaze i da je ta plaza dobra i cista onda je idealno. Ne znam cene smestaja. Evo neki link sta ljudi pricaju za Kalamici
Machka Naopachka Posted August 12, 2013 Report Posted August 12, 2013 Joooj ko će dočekati drugu polovinu septembra! U Neos Marmarasu je the Giros, pijaca je slatka, inače jedan turistički gradić. Meni lično drag pošto je to obično naš dodir s civilizacijom Vourvourou je kul, Kalamitsi, Sarti, Armenistis... jebi ga ima gomila lepih mesta na Sitoniji. Po meni vredi i ne bukirati smeštaj nego lagano obići prst. Mh sitonija oću na moreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 1
MissionVao Posted August 13, 2013 Report Posted August 13, 2013 Jel ima neki smestaj koji je vrlo jeftin, maltene bilo gde na grckoj obali (dobro, da nije neka vukojebina do koje ne moze kolima ) gde provereno nema stenica u duseku i sl. iznenadjenja? Razmisljam da odem pocetkom oktobra jer mi je prvo letovanje bilo sranje.
Генеральный Posted August 13, 2013 Report Posted August 13, 2013 (edited) са 'ваким сунцем то је једини термин за праву блеју, извали ово: 01.10-10.10. хотел 5*, 290ЕУР, полупансион, без транспорта (то ти је око 60-70ЕУР најчешће за аутобус) http://www.kontiki.r...d=5135&pid=2733 Edited August 13, 2013 by Генеральный 1
imaginos Posted September 9, 2013 Report Posted September 9, 2013 planinski prevoj "stelvio" - ovde sa 37 na bg asfaltu, na +5 stepeni gore. ovo sto se vidi na snimku je mesavina kise i snega. p.s. obratite paznju na manijaka na 1:06 koji vozi bajs po ovom vremenu. 4
Јарослав Posted September 9, 2013 Report Posted September 9, 2013 опа, лепо, лепо иначе, овај пут на том прелазу је екипа Топ Гира прогласила за најбољи пут за вожњу на свету
imaginos Posted September 9, 2013 Report Posted September 9, 2013 (edited) posle su se predomislili pa su rekli da nije stelvio najbolji nego transfagarasan prelaz (u rumuniji) btw, slazem se sa njima. Edited September 9, 2013 by imaginos
Machka Naopachka Posted September 27, 2013 Report Posted September 27, 2013 Sitonija je baš tamo gde sam je ostavila pre par godina 2
Dead Man Walking Posted October 28, 2013 Report Posted October 28, 2013 Prekosutra se selim u Finsku (Helsinki) na 4+ meseci. 4
Dead Man Walking Posted October 29, 2013 Report Posted October 29, 2013 Posao i zadovoljstvo. Dobio sam radnu vizu na 4 meseca, pa cemo videti sta ce dalje biti. Skontao sam vec Stolet-a sa foruma da je tamo. Neke koristi bar od ovog yumetala Već prve radne nedelje su mi rekli da idemo organizovano na krstarenje do Talina. Nadam se bar jednom otići i do Stokholma dok sam tamo...
Stolet Posted October 29, 2013 Report Posted October 29, 2013 Prekosutra se selim u Finsku (Helsinki) na 4+ meseci. Tervetuloa
ShinigamY Posted October 29, 2013 Report Posted October 29, 2013 Ja 7.11 idem do Stockholma 10 dana, mozda skoknem do Goteborga, al za sada samo Stockholm
Schneider Posted October 29, 2013 Report Posted October 29, 2013 (edited) @Dead man Brodovi idu svakodnevno Helsinkija do Stokholma i obratno. Cena je od 10e do 110e povratna karta krene se u 17h, i stižeš u 10h ujutru- bukvalno tako zavisi od tvoje sposobnosti cenakanja, zatim dal si ulovio dobru akciju, i naravno najbolje ako nećeš da putuješ subotom i petkom veče, tada su brodovi puni ko oko jer nije radni dan, a cene idu do neba, ostalim danima su prazniji. Bio sam pre dva dana u Helsinkiju pa zato kažem iz prve ruke. Edited October 29, 2013 by Schneider
Dead Man Walking Posted October 29, 2013 Report Posted October 29, 2013 Tervetuloa Tutifruti i tebi @Dead man Brodovi idu svakodnevno Helsinkija do Stokholma i obratno. Cena je od 10e do 110e povratna karta krene se u 17h, i stižeš u 10h ujutru- bukvalno tako zavisi od tvoje sposobnosti cenakanja, zatim dal si ulovio dobru akciju, i naravno najbolje ako nećeš da putuješ subotom i petkom veče, tada su brodovi puni ko oko jer nije radni dan, a cene idu do neba, ostalim danima su prazniji. Bio sam pre dva dana u Helsinkiju pa zato kažem iz prve ruke. Gledao sam po netu, mnogo mi je to dugačko putovanje. Je l' ima da se spava na tom brodu? Verovatno ću da uzmem povratnu avionsku jer sam gledao da ima za 110 evra a stigneš za pola sata... Videću još kad odem tamo.
Schneider Posted October 29, 2013 Report Posted October 29, 2013 (edited) 18h i ne osetiš pravo da ti kažem, naravno kabine su super, svaka ima tuševe, lavabo i kreveti za spavanje, sve je kako treba. Pa ako imaš para može i tako, al tu cifru uvećaj za prevoz od i do aerodroma Arlanda ili Skavsta ( koji je u zapizdini, 100km od Stockholma). Edited October 29, 2013 by Schneider
Stolet Posted October 29, 2013 Report Posted October 29, 2013 Nego sta nego ima da se spava Tervetuloa znaci dobrodosao valjda
imaginos Posted October 29, 2013 Report Posted October 29, 2013 jel mogu da se uvalim nekom od vas dvojice na prenociste letos na jedan dan?
Dead Man Walking Posted October 29, 2013 Report Posted October 29, 2013 Može naravno, ako ostanem do leta znači da sam dobio posao za stalno
Stolet Posted October 30, 2013 Report Posted October 30, 2013 Ako ostanem do leta znači da nisam završio master na vreme
Recommended Posts