Jump to content

Recommended Posts

Posted

iskljucivo apartman, max 300m od plaze

seva mi z bilo kakve sadrzaje, diskoteke, rusevine i ostalo

samo da je plaza lepa i da je apartman korektan

Posted

Jel bi neko na Sitoniji i ima li kakva preporuka za smestaj? :)

Ja bio bas skoro u Neos Marmarasu, to je onako mesto, nista spektakularno ali jeftino. Plaza ok, iz skoro svih delova grada da dolazis mora da se malo pesaci. Srba 80%

S druge strane, jedan dan sam bio na izletu u Kalamici i plaza je brrrrruka! Sitan pesak, cisto, zeleno more. Mesto je malo al ako ti je primarno da si blizu plaze i da je ta plaza dobra i cista onda je idealno. Ne znam cene smestaja. Evo neki link sta ljudi pricaju za Kalamici

Posted

Joooj ko će dočekati drugu polovinu septembra!

U Neos Marmarasu je the Giros, pijaca je slatka, inače jedan turistički gradić. Meni lično drag pošto je to obično naš dodir s civilizacijom :)

Vourvourou je kul, Kalamitsi, Sarti, Armenistis... jebi ga ima gomila lepih mesta na Sitoniji. Po meni vredi i ne bukirati smeštaj nego lagano obići prst.

Mh sitonija :wub:

oću na moreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

6494_117447314484_5591491_n.jpg

• Upvote 1
Posted

Jel ima neki smestaj koji je vrlo jeftin, maltene bilo gde na grckoj obali (dobro, da nije neka vukojebina do koje ne moze kolima :D ) gde provereno nema stenica u duseku i sl. iznenadjenja?

Razmisljam da odem pocetkom oktobra jer mi je prvo letovanje bilo sranje.

Posted (edited)

са 'ваким сунцем то је једини термин за праву блеју, извали ово:

01.10-10.10. хотел 5*, 290ЕУР, полупансион, без транспорта (то ти је око 60-70ЕУР најчешће за аутобус)

http://www.kontiki.r...d=5135&pid=2733

Edited by Генеральный
  • Upvote 1
  • 4 weeks later...
Posted

planinski prevoj "stelvio" - ovde

sa 37 na bg asfaltu, na +5 stepeni gore. ovo sto se vidi na snimku je mesavina kise i snega.

p.s. obratite paznju na manijaka na 1:06 koji vozi bajs po ovom vremenu.

• Upvote 4
Posted (edited)

posle su se predomislili pa su rekli da nije stelvio najbolji nego transfagarasan prelaz (u rumuniji)

btw, slazem se sa njima.

Edited by imaginos
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Posao i zadovoljstvo. :)

Dobio sam radnu vizu na 4 meseca, pa cemo videti sta ce dalje biti. Skontao sam vec Stolet-a sa foruma da je tamo. Neke koristi bar od ovog yumetala :D

Već prve radne nedelje su mi rekli da idemo organizovano na krstarenje do Talina. Nadam se bar jednom otići i do Stokholma dok sam tamo...

Posted (edited)

@Dead man

Brodovi idu svakodnevno Helsinkija do Stokholma i obratno. Cena je od 10e do 110e povratna karta krene se u 17h, i stižeš u 10h ujutru- bukvalno tako zavisi od tvoje sposobnosti cenakanja, zatim dal si ulovio dobru akciju, i naravno najbolje ako nećeš da putuješ subotom i petkom veče, tada su brodovi puni ko oko jer nije radni dan, a cene idu do neba, ostalim danima su prazniji. Bio sam pre dva dana u Helsinkiju pa zato kažem iz prve ruke.

Edited by Schneider
Posted

Tervetuloa :bigblue:

Tutifruti i tebi :D

@Dead man

Brodovi idu svakodnevno Helsinkija do Stokholma i obratno. Cena je od 10e do 110e povratna karta krene se u 17h, i stižeš u 10h ujutru- bukvalno tako zavisi od tvoje sposobnosti cenakanja, zatim dal si ulovio dobru akciju, i naravno najbolje ako nećeš da putuješ subotom i petkom veče, tada su brodovi puni ko oko jer nije radni dan, a cene idu do neba, ostalim danima su prazniji. Bio sam pre dva dana u Helsinkiju pa zato kažem iz prve ruke.

Gledao sam po netu, mnogo mi je to dugačko putovanje. Je l' ima da se spava na tom brodu? :D

Verovatno ću da uzmem povratnu avionsku jer sam gledao da ima za 110 evra a stigneš za pola sata... Videću još kad odem tamo.

Posted (edited)

18h i ne osetiš pravo da ti kažem, naravno kabine su super, svaka ima tuševe, lavabo i kreveti za spavanje, sve je kako treba.

Pa ako imaš para može i tako, al tu cifru uvećaj za prevoz od i do aerodroma Arlanda ili Skavsta ( koji je u zapizdini, 100km od Stockholma).

Edited by Schneider
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...