ShinigamY Posted June 5, 2014 Report Posted June 5, 2014 Inace bejah skoro u Varsavu na konferenciju programera, 5 dana platila firma sve troskove, pijancenja naravno ja platio. Varsava, osim starog grada i onog velikog parka nista posebno, nije ostavila nikakav utisak na mene pravo da vam kazem ... Gradski prevoz uzasan, svi su usporeni, neljubazni, hrana nista posebno, svuda sivilo, ljudi su na ulicama smoreni, ne cujes nikog da se smeje ... Ne znam zasto mi je takav utisak ostavio grad. Jedino je nocni zivot full, bukvalno svakog dana je bilo zurki i mesta za klabing. Nisam nesto impresioniran na zalost Poljskom, moram da posetim Prag i Krakov da bih popravio utisak.
Talvi Posted June 5, 2014 Report Posted June 5, 2014 Nisam nesto impresioniran na zalost Poljskom, moram da posetim Prag i Krakov da bih popravio utisak. que?
metal guru Posted June 5, 2014 Report Posted June 5, 2014 mora da sam prespavao Poljsku invaziju Ceske Republike
ShinigamY Posted June 5, 2014 Report Posted June 5, 2014 (edited) Ups greska Bio je neki plan da produzimo iz Varsave za Krakov pa za Prag, al na kraju odustali od toga, nismo mogli da uklopimo, zato pomesah Edited June 5, 2014 by ShinigаmY
jelchica Posted June 9, 2014 Report Posted June 9, 2014 Gradski prevoz uzasan, svi su usporeni, neljubazni, hrana nista posebno, svuda sivilo, ljudi su na ulicama smoreni, ne cujes nikog da se smeje... Jedino je nocni zivot full, bukvalno svakog dana je bilo zurki i mesta za klabing Znači kao Beograd 2
Guest HEFEST Posted June 16, 2014 Report Posted June 16, 2014 Ma Poljaci su govna. Hrana im je uzas, a jedino sto valja su neki njihovi likeri sto prave. 3
El Karnisero Posted July 1, 2014 Report Posted July 1, 2014 Је л' ишао неко у Истанбул возом? Занима ме да ли има воз из Софије за Истанбул у коме постоји друга класа?
..charlie.. Posted July 6, 2014 Report Posted July 6, 2014 http://www.telegraf.rs/vesti/1142772-drama-na-staroj-planini-devojka-visila-tri-sata-na-steni-boreci-se-za-zivot-foto Je l' ovo jelcica?
WoS Posted July 6, 2014 Report Posted July 6, 2014 Dafuq, ok, svasta se desava, ali ovo je vrlo lako izbeci
MissionVao Posted July 6, 2014 Report Posted July 6, 2014 Da pogadjam, u komentarima svi pisu kako gusku treba osisati
Face Of Melinda Posted September 24, 2014 Report Posted September 24, 2014 Upravo u Sloveniji u Termama Catez... ko voli da se iskulira od sveta i da uziva u miru, tisini, plivanju u termalnim vodama ovo je super mesto za par dana max. Danas doziveh sok... momenat kada ulazite u saunu i shvatate da ste jedini u kupacem a oko vas svi goli... igrom slucaja u pitanju su bili babe i dede italijani a taj prizor... trebace mi vremena da ga izbacim iz glave Sestra i ja smo samo.navukle bade mantile i spustile glave i izasle
jelchica Posted September 24, 2014 Report Posted September 24, 2014 E pa kad se ne informišeš na vreme http://www.nemagreske.com/terme-catez-2/ 1
MissionVao Posted September 24, 2014 Report Posted September 24, 2014 Svasta, ali u Sloveniji u pretprostorijama za saunu ima uputstvo, pise i kako se ulazi i na koliko i kad piti vodu i kad se kupati... Na Bledu obicno nema nikoga unutra, svi idu na jezero ili na neki bazen. Mnogo przi, ja sam pogledala i pobegla na lezaljku, nije to za me
Генеральный Posted September 24, 2014 Report Posted September 24, 2014 Danas doziveh sok... кокта? 2 1
sale 3sm Larry Flynt Posted September 24, 2014 Report Posted September 24, 2014 Koktel? Kokomo? Aruva, Žamejka, uuu aj vana šejk it
Face Of Melinda Posted September 24, 2014 Report Posted September 24, 2014 Svasta, ali u Sloveniji u pretprostorijama za saunu ima uputstvo, pise i kako se ulazi i na koliko i kad piti vodu i kad se kupati... Na Bledu obicno nema nikoga unutra, svi idu na jezero ili na neki bazen. Mnogo przi, ja sam pogledala i pobegla na lezaljku, nije to za me Moja glupost idem i ne gledam a sve pise
Guest HEFEST Posted September 24, 2014 Report Posted September 24, 2014 (edited) Citat iz gorepomenutog teksta: Pitao sam jednog starijeg gospodina šta rade ovo dvoje a on mi je odgovorio da se malo ljube. Meni je ostalo nejasno samo kako je u tako hladnoj vodi uspeo da dostigne stepen čvrstoće potreban za kvalitetno ljubljenje. Ali ljubav izgleda ne zna za granice fizike. Edited September 24, 2014 by HEFEST 2
MissionVao Posted September 25, 2014 Report Posted September 25, 2014 (edited) Moja glupost idem i ne gledam a sve pise Ma nije glupost, samo mi bilo cudno da ne stoji tabla onako upecatljivo cim udjes Mene nije zanimalo jer sam pametna nego sam brinula da nesto ne zeznem pa da me izbace ili da se slogiram od vreline Iznenadilo me sto je mrak, svuda na netu kad vidis slike sauna ima svetla, al valjda jer bi slika bila crni pravougaonik da nema Edited September 25, 2014 by MissionVao 1
Zen Posted May 14, 2015 Report Posted May 14, 2015 na zalost, ove godine moram na more u jeku sezone, pocetkom avgusta ima neko mozda kakvu kvalitetnu preporuku za Grcku, sopstveni prevoz (cene malo vise od studentskog standarda xD)? ili ako ima broj od neke baba Marije koja izdaje apartmane a da su pristojni
Recommended Posts