oʞɾoƃ Posted October 13, 2011 Report Posted October 13, 2011 Dobra mi je i fora što npr. za Lajpcig imam direktan bus, sa povratnom kartom od 140E, to je jedan fini plus. Kakav jebeni bas, ti gastarbajterski basevi su pakao.
Stolet Posted October 13, 2011 Report Posted October 13, 2011 Zavisi, ovo je Severtransova linija, oni imaju sasvim fine autobuse za duža putovanja
Zen Posted October 13, 2011 Report Posted October 13, 2011 +1 svaki put kad uhvatim onaj nocni BG-NS "bata reisen" bude katastrofa
Talvi Posted October 13, 2011 Report Posted October 13, 2011 "bata reisen" Može li iskrenije ime od ovoga?
Lou Posted October 13, 2011 Report Posted October 13, 2011 Može, pre desetak dana sam se vratio nekim hadži prevoznikom. Toliko je muslimanski zvučalo, da nisam uspeo da zapamtim.
WIZARD OF GORE Posted October 13, 2011 Report Posted October 13, 2011 ja na autoputu kod malog pozarevca pre par meseci videh "opanak prevoz" (ili transport, tako nesto)
Јарослав Posted October 13, 2011 Report Posted October 13, 2011 За викенд, кад сам ишао у Ниш, хтео сам да одем "Стеван бус"-ом (имењак, јбг, одушевио сам се кад сам видео), али није било повратних за њега. А слажем бсе да је "Бата рајсен" најкултнији
Rehabilitovani Bagrem Posted October 13, 2011 Report Posted October 13, 2011 da smo normalna drzava vozovi bi bili korisceni a ne busevi,ali jebi ga...Najbolje je sto u vozevima mozes da pobegnes u drugi deo vozova ako te trolluju budale a i nema razglasa sa turbofolkom.Mozda i dozivim to,da buseve koriste samo u okolini faprilove domovine,Cacka za razvodjenje lokalnih seljaka po vukojebinama. Jednom imah cast da za sat i po lokalnog busa slusam vino crveno i ginem ginem da ti skinem haljinu sto susti.I to samo te dve pesme na repeat sat i po vremena.Bolje da sam iso peske,i dalje cvikam kada pomislim na to.
PLANT Posted October 13, 2011 Report Posted October 13, 2011 samo te dve pesme na repeat sat i po vremena greška vozača, trebao je da stavi na shuffle da malo razbije monotoniju : ) 1
Генеральный Posted October 13, 2011 Report Posted October 13, 2011 Može li iskrenije ime od ovoga? ''Куре транс''? за сада непостојећи аутопревозник, али оно...
Mita Posted October 13, 2011 Report Posted October 13, 2011 da smo normalna drzava vozovi bi bili korisceni a ne busevi,ali jebi ga...Najbolje je sto u vozevima mozes da pobegnes u drugi deo vozova ako te trolluju budale a i nema razglasa sa turbofolkom.Mozda i dozivim to,da buseve koriste samo u okolini faprilove domovine,Cacka za razvodjenje lokalnih seljaka po vukojebinama. Jednom imah cast da za sat i po lokalnog busa slusam vino crveno i ginem ginem da ti skinem haljinu sto susti.I to samo te dve pesme na repeat sat i po vremena.Bolje da sam iso peske,i dalje cvikam kada pomislim na to.
MissionVao Posted October 18, 2011 Report Posted October 18, 2011 Ima li nekih preporuka za Temisvar, ne mislim na najpopularnija mesta vec 'must see' koji se ne pominje cesto i sl?
Schneider Posted October 18, 2011 Report Posted October 18, 2011 Koji ces u Temisvaru? koliko je poznato nasi ljudi tamo uglavnom kako bi uhvatili niskobudzetne letove Wizzair-a.
Bata Trokrilni Posted October 18, 2011 Report Posted October 18, 2011 Ima li nekih preporuka za Temisvar, ne mislim na najpopularnija mesta vec 'must see' koji se ne pominje cesto i sl? Mogla bi da obiđeš jednu moju poznanicu, daću ti kontakt ako hoćeš. Imam utisak da ste jako slične, istina tebe ne poznajem koliko nju, ali se da provaliti.
MissionVao Posted October 18, 2011 Report Posted October 18, 2011 Sreca pa uvek ocekujem bullshit odgovore
Schneider Posted October 18, 2011 Report Posted October 18, 2011 Sreca pa uvek ocekujem bullshit odgovore Evo i konkretnog odg, al nisi odgovorila na pitanje http://www.geatours.rs/temisvar.htm
MissionVao Posted October 18, 2011 Report Posted October 18, 2011 Mislim da je prigodan odgovor 'sta te briga?' Kombi prevoz kao odgovor na sta ima zanimljivo da se vidi sto ne spada u opste znanje? Nevermind. Vratite se drkanju i drozi (posto ili pominjete sex ili ste nebulozni). 1 3
feyd Posted October 18, 2011 Report Posted October 18, 2011 u temisvaru me se dojmio neki krst u ventru, polegnut pomalo, u znak secanja na ljude pobijene u revoluciji 1989-te. pored ima crkava i muzeja, ali nisam bila u njima. hrana je uzasna u celoj rumuniji, tako da ponesi sendvic.
Rehabilitovani Bagrem Posted October 18, 2011 Report Posted October 18, 2011 rumunija...ughhhh jedino vredi videti one zamkove drakula i ti fazoni.temisvar mu dodje fazon subotice manje vise.grad od 100tinak iljada ljudi ravnica.videh da imaju dobro uredjene parkove i to mu dodje to.
Lou Posted November 1, 2011 Report Posted November 1, 2011 rumunija...ughhhh jedino vredi videti one zamkove drakula i ti fazoni.temisvar mu dodje fazon subotice manje vise.grad od 100tinak iljada ljudi ravnica.videh da imaju dobro uredjene parkove i to mu dodje to. U Rumuniju vredi ići, pa makar samo slušao Negura Bunget dok autobus prolazi kroz šume.
MissionVao Posted November 2, 2011 Report Posted November 2, 2011 Sreca pa je vreme bilo usrano, nisam isla Sta kao super je zanimljivo ici u Topcider na izlet a grad ko Temisvar dodje za bacanje?
Recommended Posts