Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nije problem slanje na ino račun. Ista je procedura. Provizije ima uvijek, naravno i nažalost. Unicredit ima najmanju proviziju prilikom izvršenja transakcije bankovnom doznakom. Wizz je nekada imao simboličnu proviziju plaćanjem karticama, kamo sreće da se to vrijeme vrati. Ryanair tek ubija u pojam! Easyjet je najbolji.

Posted (edited)

Kad smo kod putovanja i Sodome i Gomore, prolazila sam tuda, na putu ka Mrtvom moru u avgustu 2010. :haha: Prava Sodoma i Gomora jer vidiš samo pijesak, more pijeska, ponekad i koju kamilu, +50 stepeni i vazduh koji leluja, a kola jure i ostavljaju vreli trag za sobom.

Negdje oko Sodome: 155881_470287648564_546168564_5743929_2369465_n.jpg

Edited by Kokopelli
  • Upvote 1
Posted (edited)

која вукојебина бокте, ал сви су на дрогама и то је ОК

ладно су неискусно поставили лајв камере, па се види како то у ствари изгледа... :Д

Edited by Генеральный
Posted

Ako neko do sada nije želeo da poseti Island

Imam želju, ali previše love prvo ide na avio kartu, a onda na prevoz po Islandu jer se ne isplati samo otići do Rejkjavika. Treći faktor -> cijene. 15 dana tamo = min 3 nedjelje u Južnoj Americi :D

Posted (edited)

Moguće da postoji neka akcija. Super, super, hajde mi javni kojom kompanijom, ako znaš, i da li je cijene našla direktno na njihovom sajtu ili preko nekog drugog sajta tipa kayak i sl.

Edited by Kokopelli
Posted

Leti vam Germanwings za Island u sezoni, uopšte nije neka naročita kinta dobaciti se do tamo.

Tj. leteo je dok je još išla linija za Keln, i dalje mi nije jasno zašto je ukinuše. Ali svejedno iz Zagreba funkcioniše varijanta i dalje.

Posted (edited)

Oko 300e je najjeftinija sa GW što je prilično povoljno. A sad baš uzeh da čitam neki putopis i koliko sam shvatila cijene nisu više toliko paprene zbog bankrota i ostalih dešavanja koje su nedavno zadesile zemlju. S druge strane, ko ne vozi, kao ja, imaće problem sa prevozom jer a) vozovi ne postoje b ) busevi idu rijetko i karte su jako skupe. Nedjeljni pass iznosi 300e, kuku. A glupo je ne pogledati ostatak ostrva kad si već na njemu.

E da, evo putopisa: http://www.serbiatra...si/3578-island/

Edited by Kokopelli
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...