Face Of Melinda Posted August 21, 2012 Report Posted August 21, 2012 Hvala na lepim zeljama, moram dobro da ispitam sva ta Praska piva A moram i da idem na operu, ne znam koji mi je, al nesto sam u fazonu ides u Prag-moras na operu:). Skokni do Dresdena to su 2h voznje, kazu da je neuporedivo bolja @Generalni genijalan blog
tier_mfkr Posted August 21, 2012 Report Posted August 21, 2012 @Melinda, Svajnstajger i ekipa: Ima tako reci koje se koriste kod nas a imaju drugacije znacenje. Pazi da ne uvredis nekog Praska piva: Jebalo blagu nedelju kol'ko je dobro!
imaginos Posted August 21, 2012 Report Posted August 21, 2012 kakvo pivo, kakvi bakraci - samo absinth u ceskoj. 2
Face Of Melinda Posted August 21, 2012 Report Posted August 21, 2012 Sta znam nisu mi delovali nesto uvredjeno, ono kada stignes do momenta da se ne razumes sa njima onda krenes na engleskom Krusovice mi se jos hlade u frizideru omiljeno
Lou Posted August 22, 2012 Report Posted August 22, 2012 Sve se bojim da se razumemo sa Česima. previše je istih reči potpuno različitih značenja. Mislim, njihovo jelo - veprova kyta na grilu.
Генеральный Posted August 22, 2012 Report Posted August 22, 2012 није ни налик кити коју си пробо код нас? http://badum-tish.com/ 2
Machka Naopachka Posted August 22, 2012 Report Posted August 22, 2012 Razumeš ih mojega. Možda turistički prosim vas ovo ono, ali ako ide na praxu usraće se. Sve ti je na vr jezika ali ono... meni bilo OK stručni jezik pa sam razumela 60% .. ali i sluhista sam (reče ona neskromno), pa fejkujem.
Machka Naopachka Posted August 24, 2012 Report Posted August 24, 2012 Inače ode mi dragi u putničku kuću sutra... paz ovo http://www.serbiatravelers.org/putnicka-kuca/3649-putnicka-kuca-crtice pogledajte prvi video
Dead Man Drinking Posted August 25, 2012 Report Posted August 25, 2012 Odlična ideja, i što je važnije, odlična realizacija
SerbZmaj Posted August 25, 2012 Report Posted August 25, 2012 Lepo lepo, da nam prica kako mu je bilo. Nadam se da ipak nece biti ovolika guzva
Schneider Posted August 25, 2012 Report Posted August 25, 2012 Drago mi je da se realizovala ta ideja Putnicke kuce, znacice puno za nase turiste/avanturiste sto idu u malu Aziju.
SerbZmaj Posted August 25, 2012 Report Posted August 25, 2012 Pa koliko sam ja skontao sada zavrsavaju sa Turskom... Sledece godine valjda na drugoj lokaciji?
Machka Naopachka Posted August 26, 2012 Report Posted August 26, 2012 ne znam... bilo bi lepo opet u stambolu... kaze dino ima ih 20tak i super im je. znamo kuceazitelja s midzora...
Ni! Posted October 10, 2012 Report Posted October 10, 2012 Inače, bila sam u Italiji (tu trenutno i živim) + Vatikan + San Marino, Švedskoj, Francuskoj, Monaku, Grčkoj, Španiji, ex-Yu državama (sem Slovenije), Egiptu, SAD (skoro cijela država Vašington, Ajdaho, Havaji, Kalifornija, Vegas, Njujork) i Kanadi. Update: Izrael, Jordan, Holandija, Island. Na Island definitivno planiram da se vratim jednog dana, i to kad budem prodala oba bubrega da bih mogla da priuštim turu helikopterom i ice climbing. Nevjerovatna zemlja. Kad (ako) budemo uspjeli da uštedimo dovoljno, išli bismo iz Islanda na Grenland i natrag.
Machka Naopachka Posted October 11, 2012 Report Posted October 11, 2012 Pričaj mi o Islandu, planiram ga na proleće...
Јарослав Posted October 11, 2012 Report Posted October 11, 2012 Мене занимају слике које ћеш да окачиш на овој теми: http://www.yumetal.net/forum/topic/41059-slike-clanova-foruma/
Talvi Posted October 11, 2012 Report Posted October 11, 2012 Pošto ti nije dosta da otvoriš last u potpisu i vidiš sliku.
Јарослав Posted October 11, 2012 Report Posted October 11, 2012 Хаха, ма вид'о сам већ, али оно, традиција се мора испоштовати.
Machka Naopachka Posted October 12, 2012 Report Posted October 12, 2012 Šta te tačno zanima? kako ste se prevozili po islandu, pošto neki rent a car i dal ima smisla il nema uzimati recimo
Ni! Posted October 12, 2012 Report Posted October 12, 2012 Pogledaj sadcars.com. Mi na kraju nismo ni iznajmili kola, jer smo išli na mnogo izleta, a vremena je bilo malo (nismo htjeli da vozimo po cio dan, je li), i umjesto toga smo uzeli organizovane ture, što je ispalo super (jako su profesionalni), ali jako skupo. Dok smo razmatrali rent-a-car opciju, SADcars je bio najjeftiniji (od 33 evra dnevno van ljetnje sezone, pod uslovom da platiš preko neta). Nemoj da se zezneš i da iznajmljuješ iz kojekakvih turističkih centara, deru sa cijenama. I te kako se isplati finansijski ako imaš vremena i/ili volje da se vozaš i ako znaš kuda da ideš. Problem je samo ako ideš u npr. martu (što bih ti i preporučila, što zbog polarne svjetlosti, što zbog cijena), jer su sniježne oluje i dalje moguće, pa putevi van gradova postaju neprohodni. Pa, ako si voljna da rizikuješ...
Machka Naopachka Posted October 12, 2012 Report Posted October 12, 2012 bukmarkovano, hvala mart mi zvuči prerano a kako je sa spavanjem, u tom slučaju (ja sam imala u glavi ideju da ću kampovati), kakve su cene? koliko ima smeštaja po nekim zabitima?
Recommended Posts