Jump to content

Recommended Posts

Posted

Курузе, бре. :(

@Dead Man Drinking

Ух, што су добре ове цене! И још директни летови! Само нема датума који ми одговарају... Имаћу их дефинитивно на уму; ако успем да нађем неки смештај за мале паре, исплати ми се да останем дуже.

• 1 month later...
Posted

Ljudi imate li neku preporuku za Barselonu?

Pre svega u kojoj oblasti je najbolje bookirati hotel neka srednja klasa, a opet da bude na dohvat ruke i gradski prevoz i centar.

Isla sam na booking.com, i ponude su svakave, pa ako neko ima preporuku bilo licno, bilo neki sajt/forum, sta god, podelite neki info :bigblue:

Posted (edited)

Hehe takodje, preporuka za Madrid tamo sam bio 2x, u Barsi 3x mislim, al Madrid je bolji nema tu sta, grad ima dusu, Barsa je precenjena ;)

Sto se tice pitanja, otkako je SpainAir bankrotirao ( cim su prosirili marsutu do Bg pukli su, slucajnost ili ne:), mi vise NEMAMO direktnu vezu Bg-Barsa i Bg-Madrid, sto je stvarno tuzno.Ispravite me ako gresim al mislim da ne gresim, e sad ako te ne ne mrzi ici do Temisvara sa Wizz-om, onda je to tvoja opcija i najpovoljnija, ja drugu ne vidim.

Edited by Schneider
Posted

Hehe takodje, preporuka za Madrid tamo sam bio 2x, u Barsi 3x mislim, al Madrid je bolji nema tu sta, grad ima dusu, Barsa je precenjena ;)

Sto se tice pitanja, otkako je SpainAir bankrotirao ( cim su prosirili marsutu do Bg pukli su, slucajnost ili ne:), mi vise NEMAMO direktnu vezu Bg-Barsa i Bg-Madrid, sto je stvarno tuzno.Ispravite me ako gresim al mislim da ne gresim, e sad ako te ne ne mrzi ici do Temisvara sa Wizz-om, onda je to tvoja opcija i najpovoljnija, ja drugu ne vidim.

Nije mi problem let kupila sam karte, nego dobar smestaj iliti pristojan a povoljan smestaj ;)

Posted

Ma kakvi, idem bez spavanja, samo u Tangier da procunjam.

Imam tri dana slobodna u andalusiji pa rekoh da iskoristim.... :) nema veze, radujem se.

Možda odem na duže za godinu dana drugarica bi trebalo tamo da studira :)

a do tad ko živ ko mrtav, što kažu

Posted

Tesko da ce za 24h obici to, a i ako je u Spaniji, to znaci da ima taman toliko vremena da vidi sjever (osim ako ne hvata neki let). Macko, moja preporuka ti je da vidis Sefsauen, predivan grad!

A, nisam vidjela odgovor. Evo ti malo o mom omiljenom marokanskom gradu. :D

Posted

Putujem u Moskvu u junu. Pošto sam putujem, po prvi put ću spavati ne u privatnoj sobi, već u spavaonici u hostelu. Gledaću da bude četvorokrevetna. Ima li ko kakvih saveta što se tiče vođenja računa o bezbednosti stvari i slično, u toj varijanti smeštaja? Još nešto me kopka. Planiram tamo da kupim jedno desetak CD-ova (naravno originala), pa me zanima hoće li mi praviti problem oko toga na carini? I drugo - da li je dozvoljeno da se CD-ovi unesu u kabinu aviona, ili moraju da ostanu u odeljku za prtljag, pošto kontam da teoretski mogu da posluže kao hladno oružje?

Posted

Lol, naravno da su dozvoljeni diskovi :lol: Ti ako oces da budes tr00 undercover ponesi i discman i reci obezbedjenju da ces ih slusati, a onda ih u WC-u sastavi u plasticni Manowar mac i kidnapuj avion...

• Upvote 5
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...