sunessence Posted January 9, 2013 Report Posted January 9, 2013 Курузе, бре. @Dead Man Drinking Ух, што су добре ове цене! И још директни летови! Само нема датума који ми одговарају... Имаћу их дефинитивно на уму; ако успем да нађем неки смештај за мале паре, исплати ми се да останем дуже.
Face Of Melinda Posted February 10, 2013 Report Posted February 10, 2013 Ljudi imate li neku preporuku za Barselonu? Pre svega u kojoj oblasti je najbolje bookirati hotel neka srednja klasa, a opet da bude na dohvat ruke i gradski prevoz i centar. Isla sam na booking.com, i ponude su svakave, pa ako neko ima preporuku bilo licno, bilo neki sajt/forum, sta god, podelite neki info
Schneider Posted February 11, 2013 Report Posted February 11, 2013 (edited) Hehe takodje, preporuka za Madrid tamo sam bio 2x, u Barsi 3x mislim, al Madrid je bolji nema tu sta, grad ima dusu, Barsa je precenjena Sto se tice pitanja, otkako je SpainAir bankrotirao ( cim su prosirili marsutu do Bg pukli su, slucajnost ili ne:), mi vise NEMAMO direktnu vezu Bg-Barsa i Bg-Madrid, sto je stvarno tuzno.Ispravite me ako gresim al mislim da ne gresim, e sad ako te ne ne mrzi ici do Temisvara sa Wizz-om, onda je to tvoja opcija i najpovoljnija, ja drugu ne vidim. Edited February 11, 2013 by Schneider
Machka Naopachka Posted February 12, 2013 Report Posted February 12, 2013 Da li je vadii neko vizu za maroko?
Генеральный Posted February 12, 2013 Report Posted February 12, 2013 http://www.klubputnika.org/vize/20-afrika/55-maroko
Machka Naopachka Posted February 12, 2013 Report Posted February 12, 2013 Hvala, znam za klub putnika penjala sam sa njima Midzor... pitam za licno iskustvo - ako neko ima
Face Of Melinda Posted February 12, 2013 Report Posted February 12, 2013 Hehe takodje, preporuka za Madrid tamo sam bio 2x, u Barsi 3x mislim, al Madrid je bolji nema tu sta, grad ima dusu, Barsa je precenjena Sto se tice pitanja, otkako je SpainAir bankrotirao ( cim su prosirili marsutu do Bg pukli su, slucajnost ili ne:), mi vise NEMAMO direktnu vezu Bg-Barsa i Bg-Madrid, sto je stvarno tuzno.Ispravite me ako gresim al mislim da ne gresim, e sad ako te ne ne mrzi ici do Temisvara sa Wizz-om, onda je to tvoja opcija i najpovoljnija, ja drugu ne vidim. Nije mi problem let kupila sam karte, nego dobar smestaj iliti pristojan a povoljan smestaj
Schneider Posted February 12, 2013 Report Posted February 12, 2013 Ja vise koristim hrs.de tj oni su neka "na prvu loptu" varijanta sto se tice hotela, a za hostele obicno http://www.hostelworld.com/ mada si ovo sigurno vec overila. Ne znam koliko povoljan, mozda 15e na noc, to bi bio izazov naci u Barsi hehe.
Kokopelli Posted February 12, 2013 Report Posted February 12, 2013 (edited) Vadila sam ja vizu, Macko. Nije komplikovano, ali treba da imas sve ovo sto je navedeno. Edited February 12, 2013 by Kokopelli
Machka Naopachka Posted February 13, 2013 Report Posted February 13, 2013 sExtra, motivisala si me da im šibnem email - može na 24h bez rezervacije hotela, i sa avio kartom do Španije, košta 940 dinara. Tako da izgleda da ću kročiti u Maroko
Schneider Posted February 13, 2013 Report Posted February 13, 2013 Ides sama ili u drustvu? Hoces li uspeti obici carske gradove ( Marakes, Fes, Rabat)?
Machka Naopachka Posted February 13, 2013 Report Posted February 13, 2013 Ma kakvi, idem bez spavanja, samo u Tangier da procunjam. Imam tri dana slobodna u andalusiji pa rekoh da iskoristim.... nema veze, radujem se. Možda odem na duže za godinu dana drugarica bi trebalo tamo da studira a do tad ko živ ko mrtav, što kažu
Kokopelli Posted February 13, 2013 Report Posted February 13, 2013 Tesko da ce za 24h obici to, a i ako je u Spaniji, to znaci da ima taman toliko vremena da vidi sjever (osim ako ne hvata neki let). Macko, moja preporuka ti je da vidis Sefsauen, predivan grad! A, nisam vidjela odgovor. Evo ti malo o mom omiljenom marokanskom gradu.
Machka Naopachka Posted February 13, 2013 Report Posted February 13, 2013 Da li vredi puta za jedan dan? Ja mislila da izblejim u tangieru taj dan i to je to... nije baš da imam puno vremena
Kokopelli Posted February 13, 2013 Report Posted February 13, 2013 Iskreno, mislim da ne, ali ako imas snage i volje da se cimas za jedan dan, onda idi.
Machka Naopachka Posted February 13, 2013 Report Posted February 13, 2013 Ma jokkk biće dana ... za megdana
Bata Trokrilni Posted February 13, 2013 Report Posted February 13, 2013 Putujem u Moskvu u junu. Pošto sam putujem, po prvi put ću spavati ne u privatnoj sobi, već u spavaonici u hostelu. Gledaću da bude četvorokrevetna. Ima li ko kakvih saveta što se tiče vođenja računa o bezbednosti stvari i slično, u toj varijanti smeštaja? Još nešto me kopka. Planiram tamo da kupim jedno desetak CD-ova (naravno originala), pa me zanima hoće li mi praviti problem oko toga na carini? I drugo - da li je dozvoljeno da se CD-ovi unesu u kabinu aviona, ili moraju da ostanu u odeljku za prtljag, pošto kontam da teoretski mogu da posluže kao hladno oružje?
Генеральный Posted February 13, 2013 Report Posted February 13, 2013 теоретски и флаша жестине може да се искористи као хладно оружје, па опет дозвољавају да је носиш у ручном
Bata Trokrilni Posted February 13, 2013 Report Posted February 13, 2013 Ne dozvoljavaju više od 100 ml bilo kakve tečnosti.
WoS Posted February 13, 2013 Report Posted February 13, 2013 Lol, naravno da su dozvoljeni diskovi Ti ako oces da budes tr00 undercover ponesi i discman i reci obezbedjenju da ces ih slusati, a onda ih u WC-u sastavi u plasticni Manowar mac i kidnapuj avion... 5
Генеральный Posted February 13, 2013 Report Posted February 13, 2013 па шта? имаш онај ''смарт бај'' вињак од 0.1 или 0.05 3
Bata Trokrilni Posted February 13, 2013 Report Posted February 13, 2013 Ma kakav vinjak, ne pijem to. Ali neku votkicu ili pivo Baltika Porter bih mogao da dovučem u prtljagu.
Bata Trokrilni Posted February 13, 2013 Report Posted February 13, 2013 Ivet, kad sam bio u Beču pretprošli put, kupio sam najmanju violinu koju lik sa tvog avatara pokazuje.
Recommended Posts