Shamandalie Posted September 1, 2007 Report Posted September 1, 2007 Cesto sam na temama pominjala ovaj bend, ali cudi me da niko pre mene nije otvorio temu o njima. Ne verujem da ce ovde dobiti mnogo fanova, ali ko voli ovu vrstu metala, sigurno ce pronaci nesto za sebe. Pa hajde da krenemo sa nekim podacima: Zvanicni sajt je: http://wisdom.hu Do sada su izdali jedan album: Words Of Wisdom (2006.) 1. Holy Vagabond 2. Reduced to Silence 3. Masquerade 4. Wisdom 5. Victory 6. Take Our Soul 7. Sands of Time 8. Unholy Ghost 9. Wheels of the War 10. Wiseman Said 11. Words of Wisdom A na ovoj stranici mozete pojedinacno saznati vise podataka o svakom clanu benda. I za kraj, ako zelite, pogledajte i spotove koje su do sada uradili: Unholy ghost Strain of madness Wisdom Quote
RNA Posted September 2, 2007 Report Posted September 2, 2007 Кад нису хтели на Егзиту да продају мајице за динаре, а понели их за продају, а ми евре нисмо имали. Quote
Shamandalie Posted September 2, 2007 Author Report Posted September 2, 2007 Kupicemo ti jednu da nosis kad se vratis iz vojske, samo reci koja velicina. Quote
RNA Posted September 2, 2007 Report Posted September 2, 2007 Што већа, то боља, осим ако у војсци не смршам гадно. Quote
Apeiron Posted September 2, 2007 Report Posted September 2, 2007 Ja imam neki osecaj da ces se ti udebljati tamo Ozbiljno, malo je to nezgodno u vojsci, jer imas redovne obroke svaki dan, dok ovakvi kakvi smo van te uzasne institucije, opijamo se, spavamo ko zna do kada, jedemo kad stignemo... videces vec. P.s. da ne bude zabune, ja tu gadost nikad nisam odsluzio, ovo mi sve ljudi pricali A Wisdom... zakleo bih se da imam to negde, ali ne secam se nicega. Provericu ako vec koleginica hvali Quote
Shamandalie Posted September 2, 2007 Author Report Posted September 2, 2007 Mislim da bi bilo krajnje vreme da ih poslušaš, dala sam i dovoljno linkova. Svidećeti se sigurno, a bogami, takav zvuk bi se dopao i "debelom ujaku". Quote
RNA Posted September 2, 2007 Report Posted September 2, 2007 Генералу Непобедивом? Хм, нисам баш најсигурнији, ако на њега циљаш. Ja imam neki osecaj da ces se ti udebljati tamo Ozbiljno, malo je to nezgodno u vojsci, jer imas redovne obroke svaki dan, dok ovakvi kakvi smo van te uzasne institucije, opijamo se, spavamo ko zna do kada, jedemo kad stignemo... videces vec. Има једна битна разлика - редовна физичка активност, коју ван војске тренутно немам. Quote
Apeiron Posted September 2, 2007 Report Posted September 2, 2007 Генералу Непобедивом? Хм, нисам баш најсигурнији, ако на њега циљаш. Има једна битна разлика - редовна физичка активност, коју ван војске тренутно немам. Da, ali sto si vise fizicki aktivan, vise i jedes. Imaj to u vidu Quote
Divlji Tigar Posted September 2, 2007 Report Posted September 2, 2007 Odlican madjarski bend, nekoliko pesma mi se bas svidja. Gambolas je odlican gitarista. Nema sta Madjari imaju odlicnu scenu, ali ipak je Pokolgep nenadjebiv. Quote
ErliK Posted September 3, 2007 Report Posted September 3, 2007 Taman kad pomislim da su sva prosta imena za bendove iscpljena kad eto ti neceg novog... Quote
Vlaja Buraz Posted September 3, 2007 Report Posted September 3, 2007 Генералу Непобедивом? Хм, нисам баш најсигурнији, ако на њега циљаш. To je onaj sisat i krupan momak što svira bas u onom hevi metal bendu? Quote
Shamandalie Posted September 3, 2007 Author Report Posted September 3, 2007 Nepobedivi= INVICTUS Sad znate o kome je rec! Quote
Vlaja Buraz Posted September 3, 2007 Report Posted September 3, 2007 Nepobedivi= INVICTUS Sad znate o kome je rec! ??? Quote
Vlaja Buraz Posted September 3, 2007 Report Posted September 3, 2007 (edited) Šta je tu užasno? Morao sam da okačim sliku čovjeka da znamo da li se o njemu priča ili o nekom drugom generalu ujaku, a o ukusima se ne raspravlja. Nekim ženama je on ideal metalne ljepote. Edited September 3, 2007 by Vlaja Buraz Quote
Shamandalie Posted September 3, 2007 Author Report Posted September 3, 2007 Da, ali nije poenata ogovarati ga u njegovom odsustvu odavde. Bilo bi pozeljno njegovo misljenje na temu Wisdoma, jer verujem da bi mu se bend jako svideo. O idealima metalne lepote ne vredi raspravljati, nekome je lep Invictus, a nekima pevac Wisdoma. Quote
darthmoog Posted September 4, 2007 Report Posted September 4, 2007 (edited) Glasam za Invictusa... Edited September 4, 2007 by darthmaul Quote
Recommended Posts