Elderane Posted September 1, 2007 Report Posted September 1, 2007 Ljudi, ovako... Vjerovatno ste svi upoznati sa radom ove fenomenalne pjevacice, i siguran sam da svi znate u kom bendu je radila do sada, i kakav je taj bend ostavio trag na metal sceni. Zasigurno su mnogi od vas, medju kojima i ja, definitivno pomislili kako je totalno bezveze sto nikad necemo cuti neke od klasika kao sto su Beauty And The Beast, Stargazers, Sacrament Of Wilderness, Sleeping Sun, The Kinslayer, Wishmaster, Bless The Child, i mnoge druge, u originalnom vokalnom izvodjenju jedne od najboljih pjavacica u metalu, bez koje, osporavali mi to ili ne, uprkos tome sto je Tuomas idejni vodja, Nightwish vjerovatno ne bi bio to sto jeste... Njen prvi solo album, My Winter Storm, izgleda izlazi u novembru za Universal Music, a, logicno, (a to je i razlog sto sam ovdje otvorio temu) onda slijedi turneja, za koju je Terra Nostra Promotions dobila ponudu da radi koncert u Beogradu! Definitivno je potvrdjeno da ce se izvoditi i Nightwish pjesme! I poprilicno nas zanima sta fanovi Nightwisha iz ranog perioda, u koje nas vecina iz firme spada, misle o ovom rizicnom projektu. Obicno nemamo naviku da pitamo ljude sta misle o necemu, ali sad nam treba misljenje drugih. Moderatori, izvinite sto je tema ovdje otvorena, nisam htio da otvaram na opsta metal diskusija niti ostala nemetal muzika, jer joj ni tamo nije mjesto. Ako nije problem, neka stoji neko vrijeme, pa brisite, ili zakljucavajte, kako hocete Quote
Shamandalie Posted September 1, 2007 Report Posted September 1, 2007 Necu temu pomerati nigde dok ne preslusam solo ove pevacice, pa cemo onda odluciti da li ostaje ovde ili pripada negde drugde. Svaka cast ako napravite koncert u BG. Quote
Elderane Posted September 1, 2007 Author Report Posted September 1, 2007 E, pa to zelim da cujem... Neka teme bar zbog Nightwish perioda. Dok mi cujemo album(Neki vjerovatno jesu... )vec ce se znati ima li koncerta ili ne. Quote
DragonHeart Posted September 1, 2007 Report Posted September 1, 2007 Tema o Tarji je otvorena na "Ne-Metal" podforumu. Quote
Elderane Posted September 1, 2007 Author Report Posted September 1, 2007 Znam, ali ja ne gotivim taj podforum za ovakvu pricu, posto je ova tema otvorena prvenstveno za old-school Nightwish fanove, koji misle da je bolje da Tarja nikad nije izasla iz benda. I tice se prvenstveno koncerta. Neka traje samo nekoliko dana, pa neka se zatvara. Quote
DragonHeart Posted September 1, 2007 Report Posted September 1, 2007 Licno mi ovo nije zanimljivo sad kad nije vise clan Nightwish-a. Quote
PlanetHell Posted September 1, 2007 Report Posted September 1, 2007 Ja bih itekako dosao. To svakako nece biti metal svirka, ali mislim da ne bih zalio pare. Mada nemojte da preterujete sa cenom Quote
SixStepsOnTheMoon Posted September 1, 2007 Report Posted September 1, 2007 Licno mi ovo nije zanimljivo sad kad nije vise clan Nightwish-a. i meni je iskreno bzw-eze,chak sad i bend Nightwish ne pratim vise sa onom paznjom koja je bila prisutna kada je clan bila ova diva! Quote
Nisko_Se_Mazim Posted September 1, 2007 Report Posted September 1, 2007 Ako mislite na album Henkays Ikuisuudest on nije nista specijalno-meni licno Glas je odlican mora se priznati,ali ja sam se debelo razocarao-ocekivao sam zaista nesto vise u ethno fazonu(finski folklor i tako to)a ono sto smo dobili je bljutavi i prosecni pop albumcic(da ne upotrebljavam neku tezu rec),koji je dostojan kandidat za Evroviziju Quote
Simke Posted September 2, 2007 Report Posted September 2, 2007 postoji li mogucnost da dovedete Nightwish sad kad krenu na turneju? Quote
The Wicker Man Posted September 2, 2007 Report Posted September 2, 2007 aaaaaaaaaaa....extra!! hocete vi da mi (nam) chuka stane bre!!! Tarja je UVEK dobro dosla i ako se desi da je DOVEDETE ja cu sigurno biti tamo a i jedno 20-ak mojih drugara tako da zasigurno nije rizik! EXTRA.... Quote
Apeiron Posted September 2, 2007 Report Posted September 2, 2007 Mislim... sto da ne? Nije to Nightwish vise, naravno, i sigurno da pesme iz tog perioda nece svirati kako bi NW fanovi da ih cuju (ko ima Tarjin album, jasno mu je), mada meni to sve OK zvuci, kakvih smo stvari sve uzivo gledali tokom godina, sto ne bi i Tarja dosla, ako nije preskupa. Mada, Nightwish je taj koji bi se morao dovesti vec jednom u Srbiju. p.s. I neka ove teme ovde bar dok se ove stvari ne rasprave malo, najlakse ju je kasnije zatvoriti i obrisati. Quote
Elderane Posted September 2, 2007 Author Report Posted September 2, 2007 To ti veli, ispicuturo losih vina! Quote
PlanetHell Posted September 2, 2007 Report Posted September 2, 2007 Tarja je do sada na turnejama pevala Angels Fall First, Walking in the air i jos jednu pesmu...ne mogu da se setim koju... Osim tih tu je i Ave Maria, Dont Cry for me Argentina... mada sada kada ima album pitanje je da li ce bas sve ove pesme pevati.. Quote
Apeiron Posted September 2, 2007 Report Posted September 2, 2007 Paa, Walking in the Air i jeste na albumu njenom... A ima i dobrih pesama iz Beto Vasquez perioda, pa ako bi to svirali, bilo bi cool. Mada mislim da ovo nece biti ni m od metal koncerta, da se ne zavaravamo. Quote
apocalypsetb Posted September 2, 2007 Report Posted September 2, 2007 (edited) Oni kazu da ce to biti Rock koncert, na kojima ce ona svirati i Nightwish pjesme. Edited September 2, 2007 by apocalypsetb Quote
Elderane Posted September 2, 2007 Author Report Posted September 2, 2007 Pa, sad, sigurno nece biti keceva, zaboda, i umpa umpa ritmova, ali pokoja Nightwish balada, kao i promijenjene verzije nekih jacih pjesama ce biti dobrodosle... Quote
WindrideR Posted September 2, 2007 Report Posted September 2, 2007 Kada vec pitate za misljenje evo da i ja iznesem svoje: Ostavite Tarju i lepo dovedite Ensiferum i svi cemo vam biti veoma zahvalni Quote
PlanetHell Posted September 2, 2007 Report Posted September 2, 2007 Mmmm, pre bih rekao pop rok koncert... HOCEMO U SVAKOM SLUCAJU Quote
Dark hunter Posted September 2, 2007 Report Posted September 2, 2007 ja sam za da je dovete...prva cu otici na koncert njen bez obzira na cenu Quote
crusader84 Posted September 2, 2007 Report Posted September 2, 2007 Imadete moju punu podršku! Old school NW! Quote
DragonHeart Posted September 2, 2007 Report Posted September 2, 2007 Tarja bez Nightwish-a nije Nightwish Quote
RaVeN Posted September 2, 2007 Report Posted September 2, 2007 :) .... da, upravo tako... Ne verujem da bi otisao na taj gig !! Quote
SixStepsOnTheMoon Posted September 2, 2007 Report Posted September 2, 2007 Tarja bez Nightwish-a nije Nightwish Htio si reci da Nightwish bez Tarje nije Nightwish Quote
Recommended Posts