Guest Trifun Posted August 28, 2010 Report Posted August 28, 2010 Nightwish je moj omiljeni bend i bicu zadovoljan i ako budem dobio samo jedan deo tog benda(it mozda i najvazniji deo).Ako tog koncerta uopste bude bicu tamo sigurno(zajedno sa drustvom).Nebitno mi je da li je to pock,metall ili pop,siguran sam da ce biti vrh,Tarja je Tarja! Quote
Thrasher Posted September 1, 2010 Report Posted September 1, 2010 2010 - What Lies Beneath http://mediaboom.org/mp3/288858-tarja-what-lies-beneath-deluxe-edition-2010.html 1 Quote
truliandedzombileš! Posted September 1, 2010 Report Posted September 1, 2010 2010 - What Lies Beneath http://mediaboom.org/mp3/288858-tarja-what-lies-beneath-deluxe-edition-2010.html uf, uf al će mi se setra obradovati, taman da joj olakšam početak školske godine. fala čoveče! Quote
Dandy Posted September 2, 2010 Report Posted September 2, 2010 Uh, Underneath je opasno dobra stvar! Quote
Apeiron Posted September 9, 2010 Report Posted September 9, 2010 Ima dobrih pesama, nije da nema - Dark Star, Little Lies, We Are, Until My Last Breath... Cvrst zvuk takodje, produkcija je super. Gostovanje Van Canta odlicno. Suvisna Whitesnake obrada, ne moze Coverdaela zena da peva. I to je to, ukratko, sasvim ok album. Quote
Huszar Posted September 10, 2010 Report Posted September 10, 2010 (edited) Sad preslushavam album. Until My Last Breath me je pukla pravo u glavu, valjda zato shto mi se chini da je to prava Tarjanska pesma, i zato shto bih tako neshto hteo da ona snimi. In For A Kill sam chuo ranije, i ok mi je. Anteroom Of Death me je razocharala nakon shto sam chuo onaj zhestoki refren vokalno/instrumentalni (ne znamkakose to struchno zove ), i on mi se jako svidja. Ako neko josh nije skinuo What Lies Beneath, evo linka http://www.fileserve.com/file/JczWRXY . Dark Star mi se isto svidja. Falling Awake . Edited September 10, 2010 by Huszar Quote
Ciribiribela Posted September 12, 2010 Report Posted September 12, 2010 ..svaka joj čast za what lies beneath.skidam kapu Quote
Night's Blood Posted September 16, 2010 Report Posted September 16, 2010 Niiiceeee.... Nisam mesec dana imala pristup netu pa sam se trovala samo sa 3 stvari koje su izasle do tada. Album se skida. Quote
Baki Posted September 23, 2010 Report Posted September 23, 2010 Novi spot za Do mog poslednjeg daha: http://www.youtube.com/user/tarjaofficial#p/a/u/0/8gVN2Pj8kUI 1 Quote
Huszar Posted September 24, 2010 Report Posted September 24, 2010 Ne razumem shta ce joj takav spot. Hoce nekog ludaka da inspirishe da ostvari prichu iz spota? 2 Quote
TheMashica Posted September 28, 2010 Report Posted September 28, 2010 Je l zna mozda neko hoce li Tarja dolaziti u Beograd ove ili sledece godine? Quote
Black Label Posted September 28, 2010 Report Posted September 28, 2010 Ne zna se jos tacno , ali se prica Quote
TheMashica Posted September 28, 2010 Report Posted September 28, 2010 Uf bas sam se obradovala sad Znaci mogu da se nadam. Quote
Huszar Posted September 29, 2010 Report Posted September 29, 2010 Je l zna mozda neko hoce li Tarja dolaziti u Beograd ove ili sledece godine? Najavljivano je da hoce. Uf bas sam se obradovala sad Znaci mogu da se nadam. Nadaj se. Quote
DevilS tear Posted October 8, 2010 Report Posted October 8, 2010 Meni je Turja(od mila) omiljena pevacica..NW bend,itd..ali ne znam bas..ja ih i dalje slusam iz starih razloga..ovo novo s Tarjom ima neki kvalitet svakako..do jaja peva,textovi nisu losi,o produkciji da ne govorim..ali nekako mi sve to nema dusu..ponarocito taj fazon sa dva,pri tom glupa spota za istu pesmu..ultra fensi garderoba..te uvezbane,uvek iste izjave za javnost,bla,bla..shvatam ja da je to sve deo soubiza,ali me mnogo sve to smara..jako mi je americko-holivudski,a jedan od razloga zbog cega su mi simpaticni je i taj sto su iz tamo neke vukojebine i sto im je to dalo odredjeni smek,kao uostalom i svakam drugom bendu iz male sredine..lepo su to nosili,ali jbg,slava uzima svij danak..a meni izgleda bas tesko da se s tim pomirim.. Quote
Thrasher Posted October 23, 2010 Report Posted October 23, 2010 Until My Last Breath (EP) http://rghost.net/3002148 Quote
DevilS tear Posted November 1, 2010 Report Posted November 1, 2010 Jel nekome jasno na koju foru Tarja peva toliko NW pesama live?Kapiram de ima sigurno neka autorska prava itd,al mi bas cudno sto to radi u tolikoj meri..Meni je svakako jako drago.Dakle,to s pravima me samo zbunjuje.. Quote
Night's Blood Posted November 1, 2010 Report Posted November 1, 2010 Bila je u tom bendu 10 godina, ne razumem zasto ne bi pevala te pesme. Verovatno ima neka prava, inace ne bi mogla da ih izvodi. Meni je drago sto ih peva jer sam imala priliku da ih cujem uzivo, ako vec ne mogu da cujem NW sa njom, i to mi je dobro. Quote
DevilS tear Posted November 1, 2010 Report Posted November 1, 2010 Bas kao sto i ja rekoh,da mi je drago,i da predpostavljam da ima prava,samo mi nije jasno kako do te mere,jer kolko znam nije ucestvovala u pravljenju istih..pa kontam da Tuomasu mozda bas i nije svejedno sto ih ona izvodi i odusevljava ljude,a oni smaraju sa jednim istim stvarima..jos jednom kazem da je i meni jako drago,ziva bila! Quote
Gospa na Sivcu Posted June 27, 2011 Report Posted June 27, 2011 (edited) Carica XD Edited June 27, 2011 by Gospa na Sivcu 1 2 Quote
Recommended Posts