Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sto bi i sve ostale devojke, pevacice ili ne, trebalo da nauce od nje...

Nego da ne serem vishe o glupostima, jer se zna ko ce joj biti postava benda na novom albumu, i / ili turneji ?

Posted
Sto bi i sve ostale devojke, pevacice ili ne, trebalo da nauce od nje...

Nego da ne serem vishe o glupostima, jer se zna ko ce joj biti postava benda na novom albumu, i / ili turneji ?

ja sam pokusavala da nadjem ali bezuspesno... sad u junu ide u ameriku i juznu i severnu tamo ima turneju, al nigde ne pise s kim...

Posted

Već neko vreme se nešto šuška da ćemo je videti ponovo i pre nego što smo se nadali, a sada postaje još sumnjivije. ;)

MAY 27th 2009 LA TRASTIENDA ARGENTINA BUENOS AIRES

?

JUNE 20th 2009 PETOFI HALL HUNGARY BUDAPEST

?

JUNE 22th 2009 PALACE HALL ROMANIA BUCHAREST

?

JUNE 24th 2009 MSK CENTRUM SLOVAKIA

Posted

Ja mislim da smo proshle godine pokazali Taci koliko je volimo,tako da nema razloga da nam ne svrati opet.Samo,meni lichno bi vishe odgovaralo da to uradi sledece godine.

Posted

To bi znachilo da moram da biram izmedju Tace i nekog drugog izvodjacha,Moonspell-a na primer.I naravno,izabrala bih Tacu.Jebiga,ja u proseku mogu da odem na tri velika certa godishnje a zbog nje bih se odrekla bilo kog drugog certa.

Posted
A kao zar ti nije logicno to sto ima dan praznog hoda izmedju Madjarske i Rumunije, i dan praznog hoda izmedju Rumunije i Slovacke ? :confused:

Pa da razgleda malo Budimpestu i Bukurest, i kupi nove cizme, na ovim starim joj se ofucale flekice.

• 1 month later...
Posted

Nego, Tarja je do 3 . oktobra na turneji u Nemackoj, a 8. oktobra ima koncert u Istanbulu. Jel'postoji sansa da svrati usput malo i u Beograd?! :)