Telcontar Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 Sto bi i sve ostale devojke, pevacice ili ne, trebalo da nauce od nje... Nego da ne serem vishe o glupostima, jer se zna ko ce joj biti postava benda na novom albumu, i / ili turneji ? Quote
darkmiss Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 Sto bi i sve ostale devojke, pevacice ili ne, trebalo da nauce od nje... Nego da ne serem vishe o glupostima, jer se zna ko ce joj biti postava benda na novom albumu, i / ili turneji ? ja sam pokusavala da nadjem ali bezuspesno... sad u junu ide u ameriku i juznu i severnu tamo ima turneju, al nigde ne pise s kim... Quote
crusader84 Posted April 8, 2009 Report Posted April 8, 2009 Već neko vreme se nešto šuška da ćemo je videti ponovo i pre nego što smo se nadali, a sada postaje još sumnjivije. MAY 27th 2009 LA TRASTIENDA ARGENTINA BUENOS AIRES ? JUNE 20th 2009 PETOFI HALL HUNGARY BUDAPEST ? JUNE 22th 2009 PALACE HALL ROMANIA BUCHAREST ? JUNE 24th 2009 MSK CENTRUM SLOVAKIA Quote
darkmiss Posted April 8, 2009 Report Posted April 8, 2009 pa to sam videla, al nista ne pise da ce zalaziti kod nas... i ja bih bas volela da dodje... Quote
Telcontar Posted April 8, 2009 Report Posted April 8, 2009 A kao zar ti nije logicno to sto ima dan praznog hoda izmedju Madjarske i Rumunije, i dan praznog hoda izmedju Rumunije i Slovacke ? Quote
WITCH84 Posted April 8, 2009 Report Posted April 8, 2009 Ja mislim da smo proshle godine pokazali Taci koliko je volimo,tako da nema razloga da nam ne svrati opet.Samo,meni lichno bi vishe odgovaralo da to uradi sledece godine. Quote
WITCH84 Posted April 8, 2009 Report Posted April 8, 2009 To bi znachilo da moram da biram izmedju Tace i nekog drugog izvodjacha,Moonspell-a na primer.I naravno,izabrala bih Tacu.Jebiga,ja u proseku mogu da odem na tri velika certa godishnje a zbog nje bih se odrekla bilo kog drugog certa. Quote
Baki Posted April 9, 2009 Report Posted April 9, 2009 A kao zar ti nije logicno to sto ima dan praznog hoda izmedju Madjarske i Rumunije, i dan praznog hoda izmedju Rumunije i Slovacke ? Pa da razgleda malo Budimpestu i Bukurest, i kupi nove cizme, na ovim starim joj se ofucale flekice. Quote
crusader84 Posted May 25, 2009 Report Posted May 25, 2009 Kako se ponadah kada sam video da piše "TARJA" tamo u rubrici vesti na Eventimu. http://www.eventim-yu.com/portal/rs/vesti/...0850/tarja.html Mada, realno, ne znam odakle bih i za to stvorio kintu. Quote
Leona Posted May 26, 2009 Report Posted May 26, 2009 (edited) Koliko kosta karta? Edited May 26, 2009 by Leona Quote
Leona Posted May 30, 2009 Report Posted May 30, 2009 Evo novog intervjua ko zeli da cita, sve se svodi na to da ce Tarja da malo pojaca gitare na novom albumu: http://www.bravewords.com/features/1000623 I nastavice da na koncertima izvodi neke NW pesme, ovo je od pre neki dan, Angels Fall First: Quote
Leona Posted May 30, 2009 Report Posted May 30, 2009 Ne zna se jos uvek, samo se zna da ce se zvati What Lies Beneath. Quote
Bata Trokrilni Posted May 30, 2009 Report Posted May 30, 2009 To verovatno znači What Lies Beneath Underwear. Quote
Baki Posted June 6, 2009 Report Posted June 6, 2009 Znaci ne verujem!!!! Ali svidjs mi se....bas mnogo! Quote
Baki Posted June 6, 2009 Report Posted June 6, 2009 Nego, Tarja je do 3 . oktobra na turneji u Nemackoj, a 8. oktobra ima koncert u Istanbulu. Jel'postoji sansa da svrati usput malo i u Beograd?! Quote
Night's Blood Posted June 6, 2009 Report Posted June 6, 2009 Znaci ne verujem!!!! Meni se jaaako svidja, pogotovo refren. Quote
jana03 Posted June 6, 2009 Report Posted June 6, 2009 dabogda dosla i tarja je mnogo jaka riba, sledeci put u bgd ima da se skine u kupaci! mhm! Quote
Recommended Posts