darkmiss Posted June 7, 2009 Report Posted June 7, 2009 i meni se ova obrada svidja... ovaj lik ima savrsen glas! a Childe in Time je stvarno prelepo odpevala... Quote
Night's Blood Posted June 7, 2009 Report Posted June 7, 2009 Lepo je otpevala, ali meni uz tu muziku ne ide njen vokal. Quote
In The Flesh Posted June 7, 2009 Report Posted June 7, 2009 (edited) Odlicna obrada I Walk Alone,stvarno. Samo ,sto mu pade na pamet to da obradjuje... edit: Annete je bolja od Tarje xD Edited June 7, 2009 by Just Like a Timepiece Quote
Denny Posted June 7, 2009 Report Posted June 7, 2009 Naravno, skrnavljenje. Zna ona znanje, nije to problem. Ali, brate... Quote
Night's Blood Posted June 7, 2009 Report Posted June 7, 2009 (edited) @Just like.... Je l' to ubacujes buvu ovde, da ne bude da se samo na NW temi raspravlja o tome? @Deni- O kojoj od 2 pesme govoris? "Child in time"? Edited June 7, 2009 by Night's Blood Quote
In The Flesh Posted June 7, 2009 Report Posted June 7, 2009 @Just like.... Je l' to ubacujes buvu ovde, da ne bude da se samo na NW temi raspravlja o tome? Razumi me....dosada radi svoje Quote
Black Label Posted June 7, 2009 Report Posted June 7, 2009 Cujem Tarja opet u Srbiji 2010. Imal' tu istine? xD Quote
Night's Blood Posted June 7, 2009 Report Posted June 7, 2009 Nadam se. Na sajtu jos nista ne pise. Quote
darkmiss Posted June 8, 2009 Report Posted June 8, 2009 (edited) pa malo joj je glup raspored... sad je u juznoj americi, posle ide nesto po centralnoj evropi, pa ide da radi na novom materijalu i onda opet kod nas tj istocna... o.O sistematski, nema sta! :) al naravno da bih volela da dodje i da me opet ugnjece u prvim redovima skc-a dok svi skacu da je pipnu za ruku... nadam se da ce sledeci put pevati bar malo vise starih pesama, posto jos uvek nece imati neki novi album da promovise... Edited June 8, 2009 by DarkMiss Quote
Baki Posted June 8, 2009 Report Posted June 8, 2009 Vala, ako ce od svih NW pesama da stavi opet u setlistu Nemo i Wishmaster, onda joj je bolje da peva samo svoje stvari, ili eventualno neke mastovite (naglasavam, mastovite, ne OTHAFA) obrade. Quote
Telcontar Posted June 9, 2009 Report Posted June 9, 2009 Meni bolja Jornova vezrija pesme od Tarje. Ima muda. Btw dobro je odvristala `Dijete u Vrijeme` Quote
In The Flesh Posted June 9, 2009 Report Posted June 9, 2009 Meni bolja Jornova vezrija pesme od Tarje. Ima muda. A Tarja ih nema So true.. Enivej,i meni je bolja. Quote
Night's Blood Posted June 9, 2009 Report Posted June 9, 2009 Ja bih zelela da cujem "Sleeping Sun" uzivo. U stvari zelela bih da cujem sve stare stvari. Quote
darkmiss Posted June 9, 2009 Report Posted June 9, 2009 Ja bih zelela da cujem "Sleeping Sun" uzivo. U stvari zelela bih da cujem sve stare stvari. come cover me, beauty of the beast, dead to the world, ever dream, stargazers, over the hills, she is my sin, wanderlust... :wub: to su mi samo omiljene... sigurno sam nesto zaboravila. :) Quote
Bata Trokrilni Posted June 17, 2009 Report Posted June 17, 2009 Meni bolja Jornova vezrija pesme od Tarje. Ima muda. Btw dobro je odvristala `Dijete u Vrijeme` Svakako je Jornova verzija bolja. Što se tiče Child in Time, bolje da nisu to radili s njom. To što ona ume da peva operski, ne znači da takav fazon pristaje pesmi Child in Time. Candice Night to radi mnogo bolje. Quote
Baki Posted June 17, 2009 Report Posted June 17, 2009 Da, mada Kendis nije pevala one zavrsne vokale, nego pratece pevaljke. Meni se svidja dete u vremenu u tacinom izvodjenju. Mada, ja opet nisam nikakav kriterijum, meni se svidja cak i njena obrada Smells like teen spirit. Quote
Baki Posted June 17, 2009 Report Posted June 17, 2009 Mi smo verovatno jedine dve sosbe na svet s takvim misljenjem. Quote
In The Flesh Posted June 17, 2009 Report Posted June 17, 2009 Dajte,ja sam mislio da je Poison najvece skrnavljenje,zato se nijesam usudio da cujem Child. A sad mi kazete da ima i Smells Like... obradu ?? Quote
Baki Posted June 17, 2009 Report Posted June 17, 2009 Aha, samo sa klavirom, klasicnim glasom, i sve to pevala na modnoj reviji! Quote
Baki Posted June 17, 2009 Report Posted June 17, 2009 Ne znam, meni je ta obrada deset puta bolja od pojzona, mada ja ionako mrzim Nirvanu! Quote
Recommended Posts