darkmiss Posted June 18, 2009 Report Posted June 18, 2009 ajde sto je obrada grozna (blago receno) nego je i ona osrednje bedno otpevala! da joj nije ove lepe haljinice... :) Quote
Telcontar Posted June 18, 2009 Report Posted June 18, 2009 Meni je ta obrada bash onako veliko smrdljivo govno ... mada mozda to ima veze sa cinjenicom da je Nirvana i Kurt Kombajn isto to u mojim ocima ... Quote
Footog Qpoos Posted June 18, 2009 Report Posted June 18, 2009 mislim da bi se kobejn deprimirao kada bi mogao da zna sta ti mislis o nirvani... Quote
Baki Posted June 18, 2009 Report Posted June 18, 2009 Pa znate kako, i ja mrzim Nirvanu, tako da mi je tacina obrada jos i simpaticno zvucala. Quote
darkmiss Posted June 18, 2009 Report Posted June 18, 2009 ja ne mrzim nirvanu (mada ih ni ne slusam) al ovo mi je sranje! odavno nisam nesto tako lose cula... no dobro, svakome se desi kiks. Quote
In The Flesh Posted June 18, 2009 Report Posted June 18, 2009 Samo se Tarji desava sa svakom obradom koju napravi. Quote
Footog Qpoos Posted June 18, 2009 Report Posted June 18, 2009 Pa znate kako, i ja mrzim Nirvanu, tako da mi je tacina obrada jos i simpaticno zvucala. ma i ja ih mrzim,po ceo dan mi se loptaju ispod prozora,ne mos se ni odmoriti...a juce su mi pogodili cvece na terasi lumbalom,nanicu im njihovu...volim taj rezon,ne slusam ih,al ih mrzim jer ih ne slusam,mamu im njihovu!!!!zivijo mjetal666 Quote
Baki Posted June 18, 2009 Report Posted June 18, 2009 ma i ja ih mrzim,po ceo dan mi se loptaju ispod prozora,ne mos se ni odmoriti...a juce su mi pogodili cvece na terasi lumbalom,nanicu im njihovu...volim taj rezon,ne slusam ih,al ih mrzim jer ih ne slusam,mamu im njihovu!!!!zivijo mjetal666 Sta se lozis i hvatas za svaku moju rec kao da je ustav. Ako neko nikad nije bio metalac niti nije ni zeleo da bude, to sam ja. Rekao sam mrzim, ali nisam mislio bukvalno da im zelim sve najgore ili da su mi licno krivi zbog necega, vec jednostavno ne podnosim njihovu muziku, iz nekog razloga me nerviraju, i to je to. Jesam se prejako izrazio, ali nema potrebe da me odmah bukvalno shvatas, i da me vredjas (ja konotaciju tr00 metalca smatram uvredom). Quote
Footog Qpoos Posted June 18, 2009 Report Posted June 18, 2009 (edited) vidis,ja sam mislio bukvalo...grupa nirvana mi se igra pod prozorom lumbalom i sjebali mi cvece na terasi... poenta je u tome da su svi stigli da se poseru po bendu,a u prolazu pomenuli pesmu,koja bi trebala da je centar polemike...dobra je,nije dobra,kamera je tarji dodala jos 5 kilograma i te fore...iskreno,zabole me da li si tru,fals,polu ili bilo koja vrsta metalca...tvoja stvar... Edited June 18, 2009 by Trne-svetska mega faca Quote
Baki Posted June 18, 2009 Report Posted June 18, 2009 Ma opusteno, razumeli smo se. I sta je lumbalo?! Quote
Baki Posted June 21, 2009 Report Posted June 21, 2009 Znaci ne verujem! Ovde uopste ne zvuci na sebe, ali uopste! Quote
Leona Posted June 21, 2009 Report Posted June 21, 2009 Opa... Pa dokazala je da moze da peva i nesto sto nije opera (: Quote
taniusha Posted June 22, 2009 Report Posted June 22, 2009 Wow, kako dobro izgleda! A da, stvarno ne zvuci na sebe, iako zvuci dobro Steta sto je tako kratak snimak Quote
Baki Posted June 23, 2009 Report Posted June 23, 2009 Nova Tarjina balada, If you believe, izvedena u Bukurestu. Quote
In The Flesh Posted June 23, 2009 Report Posted June 23, 2009 Znaci ne verujem! Napokon je naucila da pjeva Quote
Imrahil Posted June 23, 2009 Report Posted June 23, 2009 Nadam se da nece biti takav i ceo album. Quote
Black Label Posted June 23, 2009 Report Posted June 23, 2009 Nova Tarjina balada, If you believe, izvedena u Bukurestu. Pocela je malo da me nervira. Ako bude ovako skenj album, necu ga ni slusati. Quote
BiserkaB. Posted June 23, 2009 Report Posted June 23, 2009 Nadam se da nece biti takav i ceo album. oh, hell, nadam se i ja. Bre, ovo mi je baš, baš... patetično. Quote
darkmiss Posted June 23, 2009 Report Posted June 23, 2009 pa nije vas toliko uzasna! koliko ste je popljuvali, ocekivala sam neki horor. nije da mi se svidja, al nije propast sveta... i ja se nadam da nece biti ovakav album, obecala je da ce malo pojacati gitare u novim pesmama, kao bice cvrsci zvuk... nisam bas ovako zamisljala taj cvrsci zvuk... :) Quote
NatashaNS Posted June 23, 2009 Report Posted June 23, 2009 Ova njena nova pesma je k'o uspavanka, al' ozbiljno. Prekinula sam je na pola, nisam mogla vise da izdrzim da je slusam. A btw, kad sam otvorila snimak na youtube-u, pomislila sam da je to Anette za klavijaturama , pa mi je bilo jako cudno, dok nisam provalila da je to zapravo Tarja. Quote
Recommended Posts