Baki Posted June 23, 2009 Report Posted June 23, 2009 sta napljuvaster pesmu, meni se svidja. Sto mora da bude losa, ako nema gitara. Inace, ona je rekla da ce na sledecem albumu, hevi pesme imati samo gitare, bez orkestara, i da ce balade imati samo orkestar, bez gitara. Quote
taniusha Posted June 24, 2009 Report Posted June 24, 2009 Baa ni meni se pesma ne svidja... Ali hvala za link! Quote
BiserkaB. Posted June 24, 2009 Report Posted June 24, 2009 ne znam.... Videćemo kada izađe album. Možda bude drugačije zvučalo.. Oo XD Quote
Telcontar Posted June 26, 2009 Report Posted June 26, 2009 Znaci ne verujem! Ovde uopste ne zvuci na sebe, ali uopste! Nova balada je shit, ali ovo ... Jebote, kako bi je pokidao, kao divlja svinja masan dzak .. uffff jebem ti Quote
BiserkaB. Posted June 27, 2009 Report Posted June 27, 2009 Hahahaha, juuu..vidi Tarjeee! XD ... Quote
Baki Posted July 2, 2009 Report Posted July 2, 2009 Taca dolazi u Zagreb 9. oktobra, a u Cesku ide 16. oktobra. Hajde organizatori ne budite pizde, nego je dovodite opet ovamo izmedju ta dva datuma, da je i ja konacno vidim!!!! Quote
Leona Posted July 3, 2009 Report Posted July 3, 2009 Pa moglo bi, stvarno... Taman da padne godisnjica Quote
Guest HEFEST Posted July 3, 2009 Report Posted July 3, 2009 Pesme sa prethodnog albuma su tako dosadne da ja nemam reci. Na novom albumu Doro imaju duet zajedno i to je takodje smor pesma(lagana i polaka ubi boze) iako bolja od bilo koje sa Tarjinog albuma. Quote
Baki Posted July 3, 2009 Report Posted July 3, 2009 Sto se MWSa tice, mene smaraju one wannabe metal pesme. Balade su sjajne, posebno Oasis, Our Great Divide, Minor Heaven. Mislim da joj takav stil mnogo vise lezi, ali sta cu kad nece Taca da me slusa. Quote
Guest HEFEST Posted July 3, 2009 Report Posted July 3, 2009 Ona treba da angazuje nekog dobog okestratora kao sto je Luka Turili i da pocne ozbiljno da radi ili da jednostavno batali posao. Quote
Baki Posted July 4, 2009 Report Posted July 4, 2009 Da ispravim svoj prethodni post, ona je 9. oktobra u Atini, a 14. u Ljubljani. Suzava se krug oko Beograda.......... Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted July 4, 2009 Report Posted July 4, 2009 ja rekoh nesto na forumu nasem ... mrzi me se ponavljam . Quote
crusader84 Posted July 4, 2009 Report Posted July 4, 2009 Ne sernajte mnogo nego radite to, rasprodaće se opet. Posle onog prethodnog koncerta je uključivala i druge pesme Nightwisha u listu, a ko zna na šta će da liči novi album. Quote
Baki Posted July 4, 2009 Report Posted July 4, 2009 Frubi, sad procitah sta rece na Legasi forumu. MA DOVODITE JE!!!! Sta se dvoumite, ljudi su koilko sam provalio bili prezadovoljni prethodnim koncertom, cenim da bi SKC bio skoro pun ako ne opet rasprodat. Ipak se ljudi i dalje ovde loze na Tarju i NW. Ajde, ne budite dojke, hocu da slusam Oazu uzivo! Quote
Baki Posted July 14, 2009 Report Posted July 14, 2009 Objavljeni i koncerti u Sofiji i Solunu. samo je ovde nece biti. Quote
crusader84 Posted July 14, 2009 Report Posted July 14, 2009 Sve razumem po pitanju naših koncertnih agencija, ali da niko neće da radi koncert koji je bio rasprodat... Quote
Elderane Posted July 14, 2009 Author Report Posted July 14, 2009 Sve razumem po pitanju naših koncertnih agencija, ali da niko neće da radi koncert koji je bio rasprodat... Ne bih se pravio pametan, ali da li mislis da postoji konkretan razlog? Quote
crusader84 Posted July 15, 2009 Report Posted July 15, 2009 Pa naravno da mislim da postoji konkretan razlog, zato i izazivam organizatore da neko kaže o čemu se radi , Frubi tamo na Legacy forumu samo nešto šturo napisao, kao "ono je bio pravi trenutak za koncert" i toliko. Nadam se da nisu opet neka bidovanja umešala prste, čuo sam da je i onaj prethodni koncert neko hteo da preotme Legacy-ju (NE Terra Nostra), ali na svu sreću, već su imali potpisan ugovor. Quote
Leona Posted July 15, 2009 Report Posted July 15, 2009 Ljudi stvarno, dovodite je... Ne vidim zasto se ne bi isplatilo.. Quote
Litthia Posted July 16, 2009 Report Posted July 16, 2009 Hm... Rizikujem sad da se digne hajka na mene... Ali da nije previshe da dolazi na godinu dana? Posebno shto nema josh uvek novi album... (koliko znam, izlazi 2010.) Ja sam bila na koncertu i fantastichno sam se provela i gledala bih je opet i volim je chak iako nishta veliko nije sama uradila, osim shto ima glas kakav ima, ali mislim da je ovo prebrzo. Don't kill me, ja bih Katatoniu u oktobru. A nju negde na leto. Eto, to bi bilo fino, mada ko mene pita. Quote
Leona Posted July 16, 2009 Report Posted July 16, 2009 Pa i nije previshe. Dolaze bendovi po par puta godisnje Ja bih isla, naravno. I jos kilo ljudi sa mnom. I ovi sto je nisu videli prosli put. Quote
Litthia Posted July 16, 2009 Report Posted July 16, 2009 (edited) A dobro, istina. Ja bih ishla na Moonspell i Brajde da dolaze svakih mesec dana. A volela bih i nju da vidim opet, svakako, ali sa nekim novim stvarima. Edited July 16, 2009 by Litthia Quote
Recommended Posts