Leona Posted July 16, 2009 Report Posted July 16, 2009 Pa nije kao da nema nove stvari. Ima dosta obrada i radi nove pesme. Quote
crusader84 Posted July 16, 2009 Report Posted July 16, 2009 (edited) Ma ja bih da čujem još stvari Nightwisha, za slučaj da novi album smori a da na turneji koja će ga pratiti dodatno bude smanjen broj NW stvari u listi. Edited July 16, 2009 by crusader84 Quote
Guest HEFEST Posted July 16, 2009 Report Posted July 16, 2009 Ma moze da dodje ne mora da se plasi. Necu joj nista. Quote
crusader84 Posted August 16, 2009 Report Posted August 16, 2009 E pa srećan joj rođendan... btw I dalje ne mogu da verujem, bukvalno su ostavili datum za nas, a niko neće da radi koncert! Oct 12 2009 8:00P tba Sofia ! Oct 14 2009 8:00P Tivoli Ljubljana Quote
Leona Posted August 17, 2009 Report Posted August 17, 2009 Jbg... A zna se da bi bio rasprodat cert. Srecan rodjendan, Tarja Btw, naziv nove pesme koja je gotova je ''Love To Hate''. Quote
death angel Posted August 17, 2009 Report Posted August 17, 2009 I, stvarno, koji je taj razlog shto je ne dovode? Ja bih opet doshla i verujem da bi vecina ljudi koji su bili proshli put opet doshli, jer je koncert bio fenomenalan, a znam ljude koji nisu bili proshli put, a doshli bi sad. Tako da... 'Ajdemo sami da organizujemo Quote
Guest Yerathroth Posted August 17, 2009 Report Posted August 17, 2009 Nista posebno... Na svetu ima jos najmanje 100 000 ovakvih pevacica i boljih... Quote
Guest LoveGhost Posted August 18, 2009 Report Posted August 18, 2009 Ja bih radije da dodje nakon novog albuma Nadam se da ce novi album biti malo drugaciji od poslednjeg jer je MWS vise uspavanka Mada pesme nisu lose ali... Mada - Tarja je Tarja Quote
Leona Posted August 19, 2009 Report Posted August 19, 2009 Moze ona da dodje i sad i posle tog novog albuma, neki bendovi nam dolaze po 2-3 puta godisnje... A i nemaju vise ljudi na koncertu nego Tarja, kako mogu da primetim. Quote
Теша Тешановић Posted August 20, 2009 Report Posted August 20, 2009 koje ovo sranje od muzika.meni je njena muzika sranje,i oni glasovi su sranje.i mislim da bi ovo slusalo dvoje ljude da ona pre ovoga nije imala karijeru u najtvishu Quote
lucassen&co Posted August 20, 2009 Report Posted August 20, 2009 koje ovo sranje od muzika.meni je njena muzika sranje,i oni glasovi su sranje.i mislim da bi ovo slusalo dvoje ljude da ona pre ovoga nije imala karijeru u najtvishu [/quo ne dajte se isprovocirat' ! Quote
FëanorSonOfFinwë Posted August 20, 2009 Report Posted August 20, 2009 koje ovo sranje od muzika.meni je njena muzika sranje,i oni glasovi su sranje.i mislim da bi ovo slusalo dvoje ljude da ona pre ovoga nije imala karijeru u najtvishu za pravo cudo , ali totalno se slazem sa Teshom! Quote
Litthia Posted August 20, 2009 Report Posted August 20, 2009 Iskreno, ništa specijalno od kad je otišla iz NW-a. Ali volim tu ženu. Quote
Leona Posted August 20, 2009 Report Posted August 20, 2009 (edited) Sto volim ovo Meni se svidja ceo MWS, ima pricu, Tarja je vishe dala akcenat na njenim vokalnim sposobnostima nego na muzici, ali opet, album je super. I mogu da potvrdim da bih je slusala i da bih otisla na njen koncert i da nije bila u Nightwishu... Ali NW ce uvek biti deo nje, i ona deo njih, ipak je to 9 godina. Edited August 20, 2009 by Leona Quote
Bata Trokrilni Posted August 20, 2009 Report Posted August 20, 2009 Ja sam samo zbog Terrane išao na njen koncert. Quote
Litthia Posted August 20, 2009 Report Posted August 20, 2009 MWS nije nikakvo fascinantno umetničko delo. To je vešto osmišljen album u cilju osvajanja stare publike posle čitave one afere, a dobrim delom i nove. Lako svarljiv za široke mase. Jeste, Tarja ima sjajan glas, ali ima ženskih vokala koju su bolji i žena koje su učinile mnogo više kad je umetnost u pitanju. Uzmimo za primer Loreenu McKennitt. Ona nije ni približno dostigla slavu koju Tarja ima, a mnogo je bolja umetnica, po mom mišljenju... No, nebitno. Kako god bilo, poštujem Tarju i volim da je čujem, ali MWS se ne može porediti sa muzikom nekadašnjeg NW-a. Quote
Leona Posted August 23, 2009 Report Posted August 23, 2009 Pa i ne treba da se poredi, svako za sebe. Ovo je njen prvi solo album, a kao prvi je sasvim ok. Quote
death angel Posted August 23, 2009 Report Posted August 23, 2009 Meni je MWS ok album. Nishta specijalno, ali ok. Svi NW-ovi albumi su mi bolji i volela bih da sam chula NW uzivo, ali jbg. Tarja ima fenomenalan glas i zato sam ishla na koncert i zato bih ishla josh mnogo puta. A i super je shto izvodi makar neshto od NW na koncertu. Quote
Litthia Posted August 23, 2009 Report Posted August 23, 2009 U svakom slučaju, ona je bolje prošla od NW-a. Dokazala je svima da su nula bez nje. Quote
Black Label Posted August 23, 2009 Report Posted August 23, 2009 Ne kontam samo kako je bolje prosla od NWa ali ajd... I zasto se na Tarja Turunen temi uvek desi ova rasprava "Ko je bolji"? jos ranije ste mene opomenuli, pa sad opet... xD Quote
Litthia Posted August 23, 2009 Report Posted August 23, 2009 A zašto nije? Ona je ostala »dosledna« nekom svom stilu, a šta se njima desilo? Propali su. Ja sam odmah prestala da ih slušam, zato što mislim da su sada jadni. Ali, sve je to individualno. Quote
Baki Posted August 24, 2009 Report Posted August 24, 2009 Bas zato sto je pokusala da sacuva nekakav imidz metal dive koji je imala dok je bila u bendu, mislim da je prosla mnogo gore od NWa. Meni je DPP odlican album, sa svega par sranje pesama, dok su Tarjine balade sjajne, ali te pseudo-hevi pesme blagi uzas. Ne znam, mnogo bih vise voleo kad bi se manula te wannabe metal price, i radila neku klasicno-ambijentalno-pop-tehno-rokic varijantu. Jer ao misli da vecno zivi na publici koju je odvukla od novog nightwisha, slaba vajda da ce od toga da stvori neko veliko ime u muzici. Quote
Litthia Posted August 24, 2009 Report Posted August 24, 2009 Metal? Ne bih ja baš rekla da na njenom albumu ima toliko metala... Quote
Baki Posted August 24, 2009 Report Posted August 24, 2009 Pa i nema, ali pesme poput Ciaran's Well, Die Alive, My little phoenix mi zvuce kao neuspesan pokusaj metal pesama. Quote
Litthia Posted August 24, 2009 Report Posted August 24, 2009 Zašto to posmatraš tako? Zašto ne gledaš na te pesme kao na neki njen stil? Ali svakako da tu ima težnje da se zadrži stara publika. Kao što rekoh, ne može se ovo porediti sa nekadašnjim NW-om, a ona je sada više “metal” nego taj isti NW. Quote
Recommended Posts