Vresište Posted September 2, 2007 Report Posted September 2, 2007 i. Ma svi smo mi neko u ochima svojim, I svako svoj ponosno shiri smrad, Neki tiho, a neki daleko, I iznova smishljamo s milosti pad. ii. Porok je zhivot. Svrbi i miluje. Ushtirkan mozak zgrabiche sve Iskrenost bezhi pred istinom ruzhnom I nikada biche shto bilo je pre iii. Izbledele nade tu pohode misli Masnija plata che zgasnut` im sjaj A zhivot teche, teche i teche jer shvata da glupost nema kraj iv. Crvi se tove pod teretom shminke, Pohota vrishti da potvrdi lazh Pokrij se, chuti, i istruli mirno Otkad se maldost rachuna u stazh... v. A mozhda i treba? Drugachije isto. Homeostazija crta nam put, Ukradi, zaoshtri, isturi, prelomi Zavoli pod nebom sigurnosti skut vi. Ushtini me, pljuni, dokazhi, dokurchi... Kada je nishta postalo sve? Zhelje sad nashe u drugima zhive I nikada biche shto bilo je pre... 1
Peti.Maj Posted October 31, 2007 Report Posted October 31, 2007 Dobra pjesma, svidjela mi se. Za razliku od mnogih drugih pjesama koje pokusavaju manjak ideje nadomjestiti gomilom epiteta i bla bla bla ovdje bar ima ideja i stav a to mi je vazda lijepo vidjet....
Demonic_Alliance Posted November 23, 2007 Report Posted November 23, 2007 (edited) not bad at all! Samo ova "masnija plata" nekako bode oci. Mogao si naci bolji izrazi, ovo zvuci suvise ulicarski - sta god da ti je bila namera, ne uklapa se. Edited November 23, 2007 by Demonic_Alliance
angels deserve to die Posted November 24, 2007 Report Posted November 24, 2007 Realno ili previshe tragichno? Iskreno, nekada ne razlikujem realizam i tragiku, ali ovo mi se dopalo. Uostalom, koliko mi ne zelimom da se slozimo s tim- tragika je deo realizma... na zalost...
Salvation Posted November 25, 2007 Report Posted November 25, 2007 Kad cete prestati da pisete poeziju na novo-srpskom tj srpsko-engleskom? Potpuno unistava svaki tracak ozbiljnosti kada se pesma pise u maniru 14-godisnjaka... samo ti jos fali 'w' umesto 'v' i bices pravi. A steta, ovo mi se inace svidja, sto rece neko pre mene ima nesto da kaze za razliku od mnogih razvodnjenih baladica ovde...
Vresište Posted November 25, 2007 Author Report Posted November 25, 2007 Kad cete prestati da pisete poeziju na novo-srpskom tj srpsko-engleskom? Potpuno unistava svaki tracak ozbiljnosti kada se pesma pise u maniru 14-godisnjaka... samo ti jos fali 'w' umesto 'v' i bices pravi. A steta, ovo mi se inace svidja, sto rece neko pre mene ima nesto da kaze za razliku od mnogih razvodnjenih baladica ovde... Jbg. bilo je u zhurbi...a i navika, brate. Trenutno mi typeset ILKBD umesto QWERTY. josh jednom hvala svima...
Salvation Posted November 25, 2007 Report Posted November 25, 2007 Ma opusteno brate, samo meni bode oci, kapiram vecini ljudi i ne smeta. Ali u svakom slucaju svidja mi se delo tako da
Милица Posted May 8, 2008 Report Posted May 8, 2008 E, bas mi se svidja! Samo moram da se slozim sa onom zamerkom za "masniju platu", bode oci.
Guest Bata Životinja Posted September 14, 2008 Report Posted September 14, 2008 meni bode ochi ovo A zhivot teche, teche i teche, i teche i teche i teche..... Brate, razvodnjena ili koncentrat baladica, potpuno je svejedno - dok je baladica. Kenjaju i kukaju mnogo na ovom podforumu, paz' kad je ova među boljima nemoj brate da ja počnem da pišem, da vidite šta je poezija...NOT!
Recommended Posts