Tanya Posted September 2, 2007 Report Posted September 2, 2007 Line-up Mark Basile - vocals Dario De Cicco - keyboards Emanuele Colella - guitars Andrea Stipa - drums Lele Castaldo - bass Discography: Welcome to Another Reality Demo, 2000 Journey of a Rough Diamond Full-length, 2004 Habemus Poland – Live in Katowice DVD, 2006 Mind Key Official Mind Key On MySpace Po meni odličan prog bend Na blogu možete naći Journey of a Rough Diamond za koji su svi ljudi koje znam rekli da je predobar Još ni na jednu lošu kritiku nisam naišla. Elem, razlog otvaranja teme sada, je njihov rad na novom albumu Jedva čekam da to čujem, evo njihove kratke najave šta nam spremaju: We are so excited to announce that one of the most important keyboard wizards in the world will be part of our upcoming album: none other than MR. DEREK SHERINIAN! He accepted to perform an amazing solo on our "Citizen of Greed". We also want to announce that maybe this won't be the only guest appearance on our new work. We could give you more news really soon. Quote
Shamandalie Posted September 2, 2007 Report Posted September 2, 2007 Vidi se na kilometar da su iz Napulja. Jaoj, pusti italijani, jos terroni, gde bi snimali live nego u Poljskoj. Razlog vise nego jasan. Poslusacu ih, ali mi izgledaju ovako na forki vise nego smesno. Quote
Tanya Posted September 2, 2007 Author Report Posted September 2, 2007 Ha, ha... Baš sam rekla drugaru da nisam trebala da okačim njihovu sliku, jer će svi pomisliti da su idioti Meni dobro zvuče, sad to verovatno zavisi i od ukusa... Evo nekih recenzija Prog Archives čisto da ne bude da lupetam bzvz da su dobri Quote
Shamandalie Posted September 2, 2007 Report Posted September 2, 2007 Ma ne sumnjam, ali kad ulazu u muziku, mogu da odrade i neke promo fotke. Quote
Zoll Posted September 2, 2007 Report Posted September 2, 2007 Ne, ja definitivno ne mogu da skidam fajlove sa rapid share-a... al nikako! Užas... da nema neki drugi link slučajno ili da tražim po torrentima? Btw, slika im je sjajna, hehe... ono je kontejner u pozadaini, zar ne ? Quote
Apeiron Posted September 2, 2007 Report Posted September 2, 2007 Braco i sestre, sve to stoji, ali ja imam original taj DVD i to je toliki smor za gledati da je to neverovatno... Niti jedan jedini pozitivan momenat, osim Whitesnake obrade na tom koncertu... Kad pogledate Galahad live sa istog mesta (Katowice, pozoriste), vidite ogromnu razliku u kvalitetu bendova. Ne znam zaista kakvi su na studijskom albumu, ali live je 40 dana, iliti sahrana. Quote
Tanya Posted September 3, 2007 Author Report Posted September 3, 2007 Et Aperion Hi, hi... Nisam gledala taj live. Šteta što je loš Studijski zvuče super, znači šminka je sve? Mrzim takve bendove... Sad si me baš skenjao Et Zoli A zašto ti rapid ne odgovara? Videću da okačim neku alternativu ako može da se nađe... Quote
Apeiron Posted September 3, 2007 Report Posted September 3, 2007 Pa ne znam kako bih opisao to drugacije, nego - dosadno. Mislim, sve je tu na svom mestu, odlican prostor za DVD, ali ni zvuk, ni atmosfera (pogotovo) nisu bog zna sta. Mnogo smoreno izgleda... Ako imas mogucnost, nabavljaj Galahad live Katowice DVD, taj koncert me je oduvao kad sam ga prvi put gledao... A mozes ih potraziti i na blog staviti takodje, mnogo je to dobar prog rock. Quote
Tanya Posted September 3, 2007 Author Report Posted September 3, 2007 Potražiću za sebe, pošto na blogu zasad kačimo samo metal (izuzev par prog rock bendova za koje su nas molili da okačimo ) Kada napokon budemo otvorili i taj deo za prog rock biće sigurno među prvim bendovima koje ću okačiti Što se Mind Key live tiče, možda je tako loše ispalo jer nemaju dovoljno iskustva, ko će ga znati... Quote
ErliK Posted September 3, 2007 Report Posted September 3, 2007 Evo jedne ne tako dobre kritike: http://www.lordsofmetal.nl/showreview.php?...237&lang=en Meni je bend ono bio na prvo slusanje OK i delovalo mi je da obecava ali mi je ubrzo dosadio. Ima par interesantnih momenata ali ne dovoljno da me drze na duze staze. Quote
Zoll Posted September 4, 2007 Report Posted September 4, 2007 (edited) @Tanya Nemam pojma zašto ne mogu da skidam išta sa rapid-a, stalno mi traži da pravim neki account, a kad se ja i smilujem da se upustim u tako nešto, traži mi nešto za upload, tako da sam se smorio malko i odustao... Ne znam u čemu je problem, drugi se nisu žalili na to... Edited September 4, 2007 by Zoll Quote
Recommended Posts