Faustus Posted September 8, 2007 Report Posted September 8, 2007 siguran sam da ce nov album biti odlican, jer sve shto Childreni urade je savrsheno, pa cak i Oops I did it Again. Evo predloga- Oops I did it again, I've played with a gun Quote
Geozee Posted September 8, 2007 Author Report Posted September 8, 2007 Daj covece, pa ovaj poslednji album ne moze da se meri sa Hatebreederom! A i njihov sadasnji imidz, sada su skejteri Jeste Hatebreeder bolji album, ali ni AYDY nije za bacanje... svaka pesma je i sa tog albuma extra... makar po meni... Quote
Neonblack Posted September 8, 2007 Report Posted September 8, 2007 Ma jbt ni jedan album C.o.B.-a nije za bacanje! I ma koliko pljuwali AYDY, album je jebeno dobar a zli jezici crknite :) Quote
.. Puach .. Posted September 10, 2007 Report Posted September 10, 2007 Zli jezici!!! Niko nije zao samo su realni ljudi!!! Mnogo slabiji od ostalih albuma... imaju dosta nu fazona! Sviraju u drop D stimu i vise nema te energije koja ih je krasila na proslim albumima! Alexi ima dosta nekih stvarno lose odradjenih solaza koja totalno ne podsecaju na njega! Taj njihov pravac u kojem su otisli se mogao malo primetiti na HCD! Razumem ja da ste vi mega giga fanovi bodoma ali album ne moze da se poredi sa proslima!! Aj uzivajte Quote
Ninoslav Posted September 10, 2007 Report Posted September 10, 2007 E ja prodajem neke CoB originale vrlo povoljno pa ako ste zainteresovani, overite temu: http://www.yumetal.net/forum/index.php?showtopic=34447 Quote
Duxa Deathroll Rising Posted September 10, 2007 Report Posted September 10, 2007 Zli jezici!!! Niko nije zao samo su realni ljudi!!! Mnogo slabiji od ostalih albuma... imaju dosta nu fazona! Sviraju u drop D stimu i vise nema te energije koja ih je krasila na proslim albumima! Alexi ima dosta nekih stvarno lose odradjenih solaza koja totalno ne podsecaju na njega! Taj njihov pravac u kojem su otisli se mogao malo primetiti na HCD! Razumem ja da ste vi mega giga fanovi bodoma ali album ne moze da se poredi sa proslima!! Aj uzivajte Puki znas moje misljenje,ali da cuju i drugi...seres! Samo je fora slusati ga mnogo,mnogo,mnogo,mnogo i da shvatis da je 5 pesama super uradjeno.Ja isto kao i Djole ne volim SW.Volim dve pesme.Mada ne znam ni zasto ovo pisem al ajde... I neko je odvalio da nema vise sta da se pise novo o njima....e prijatelju,prijatelju...pa kad bi krenuo da pisem,kickovali bi me odavde jer bih smorio.Mada vec jesam ali dobro.Kada sam krenuo da pisem o njihovoj kratkoj istoriji i o dogadjajima i detaljima iz 1960. niko nije smeo da se javi tako da...uvek ima da se pise,samo treba znati sta. Inace,svi apsolutni sluhisti kojima je kvalitet zvuka pesme Tie my rope TOLIKO smetao,evo obradujte se,secite vene...Pesma ce biti snimljena opet,ispocetka,a mozda ce i menjati nesto. Zeznuli ste se oko jedne stvari,a jednu ste zaboravili. Nisu snimili 7 pesama vec su zavrsili,a sada su na turneji i krenuce da snimaju u studiju druge nedelje oktobra.A sto se tice obrada,jeste,bice 4,ali da se neko ne istripuje,samo jedna ce biti na albumu,a ostale ce da izbacuju onako,kako im se digne.i to je to... Quote
ZheX Posted September 11, 2007 Report Posted September 11, 2007 meni je AYDY bolji od Hatebreeder-a! Nego nije mi jasno kako vam se Something Wild ne svidja, album je savrshen, ja ga obozavam. Najbolje pesme Red Light In My Eyes Pt.2 i The Nail. Quote
my heart is...slowing Posted September 11, 2007 Report Posted September 11, 2007 I meni je Something wild prilicno dobar album..Deadnight Warrior pesma odvaljuje! Quote
Geozee Posted September 11, 2007 Author Report Posted September 11, 2007 Something Wild je po meni najlosiji... na tom albumu mi se svidjaju samo 3 pesme, a na svakom drugom albumu mi se svidja svaka pesma... Quote
Metal Bloodshed Posted September 11, 2007 Report Posted September 11, 2007 Mnogo slabiji od ostalih albuma... imaju dosta nu fazona! Sviraju u drop D stimu i vise nema te energije koja ih je krasila na proslim albumima! Taj njihov pravac u kojem su otisli se mogao malo primetiti na HCD! Bas tako! AYDY je mnogo drugaciji od prva tri! Zbog toga mi se verovatno i ne svidja... Quote
Neonblack Posted September 11, 2007 Report Posted September 11, 2007 Something Wild je po meni najlosiji... na tom albumu mi se svidjaju samo 3 pesme, a na svakom drugom albumu mi se svidja svaka pesma... A shto se tiche AYDY, jeste drugachiji ood prethodnih ali meni se bash zato i swidza! Nema energije reche neko?...greshish, owaj, greshish silno sinko! Quote
Naragoth Posted September 11, 2007 Report Posted September 11, 2007 Ni meni nije nesto SW,ali zato HB,FTR,HCDR su najbolji !!! Quote
oʞɾoƃ Posted September 11, 2007 Report Posted September 11, 2007 Sviraju u drop D stimu i vise nema te energije koja ih je krasila na proslim albumima! Oni su davno još svirali u drop D štimu, a sada sviraju u drop C# Quote
Geozee Posted September 12, 2007 Author Report Posted September 12, 2007 Ni meni nije nesto SW,ali zato HB,FTR,HCDR su najbolji !!! To je cinjenica... Quote
tidzana Posted September 12, 2007 Report Posted September 12, 2007 Sta ste toliko zapeli da Something Wild ne valja? Album je dobar koliko i ostali, meni ne zvuci da je po kvalitetu pesama (ili cemu vec) losiji... A sto se tice Oops I did it again - nisu normalni, svaki put kad je slusam crkavam od smeha Quote
Neonblack Posted September 14, 2007 Report Posted September 14, 2007 Nije da ne walja ali se meni konkretno jako malo pesama swidja sa tog albuma, samo 3...i ne umem da definishem tachno zashto mi album nije bash pristupachan za slushanje ali tako je... A inache...shtagod oni snimili - meni swe walja! Quote
ZheX Posted September 14, 2007 Report Posted September 14, 2007 ma SW je zakon, mozda vam se ne svidja zato shto ima malo neki black metal shmek. Quote
Neonblack Posted September 14, 2007 Report Posted September 14, 2007 Eeeee kod mene mora da je to jer ne wolem black mJetal. :ne: Ali ne kazhem da zato ne walja...swe walja samo dok je Bodomsko. Quote
ZheX Posted September 14, 2007 Report Posted September 14, 2007 meni je bash zbog tog black shmeka, SW najloshiji, ali album je odlican, kao shto Mawo Zwo kaze swe walja samo dok je Bodomsko. Quote
Neonblack Posted September 14, 2007 Report Posted September 14, 2007 ....kao shto Mawo Zwo kaze swe walja samo dok je Bodomsko. Hell yeah, nego shta! Quote
tidzana Posted September 14, 2007 Report Posted September 14, 2007 black smeck pa sta ja znam, I don't think so... ne slusam black, jos manje ga volim (zapravo, ne volim ga uopste)... a SW mi uopste nije los album Quote
Duxa Deathroll Rising Posted September 16, 2007 Report Posted September 16, 2007 Oni su davno još svirali u drop D štimu, a sada sviraju u drop C# ....prijatelju........ne. Lepo je covek rekao,uvek su svirali u D stimu(osim nekih pesama tipa Angels don't kill),a na AYDY su svirali u drop D stimu...valjda mi to najbolje znamo... Quote
Angelystor Posted September 16, 2007 Report Posted September 16, 2007 Ova nova "Tie My Rope" je s.r.a.nj.e. Znachi, uospte se ne radujem nekom skorijem novom albumu... Quote
Duxa Deathroll Rising Posted September 16, 2007 Report Posted September 16, 2007 Skoriji neces ni docekati.Prvo ces docekati 2008. godinu,a onda blejanje 3 meseca,i tada ces cuti novi album.A ta pesma ce biti snimljena jos jednom sa mnogo boljom produkcijom.Dakle,sacekaj potpuni proizvod Quote
Neonblack Posted September 17, 2007 Report Posted September 17, 2007 Swakako ne treba suditi unapred da album netje da walja na osnowu jedne pesme koja tje biti ponowo snimljena tako da...a meni lichno se pesma odmah dopala! Quote
Recommended Posts