将軍 Bleskimon Posted October 9, 2007 Report Posted October 9, 2007 A koja vam je najbolja pesma sa FTR? :) Cause it gets more painful everytime I die... Fuck yeah :) Quote
oʞɾoƃ Posted October 9, 2007 Report Posted October 9, 2007 Sa Follow The Reaper je Bodom After Midnight nenadjebiva. I Children Of Decadence je tu negde. Quote
将軍 Bleskimon Posted October 9, 2007 Report Posted October 9, 2007 I Everytime I Die je tu negde. :) Quote
Geozee Posted October 9, 2007 Author Report Posted October 9, 2007 Bodom After Midnight i Kissing The Shadows... tj. ne znam... sve su mi do jaja... Quote
Duxa Deathroll Rising Posted October 9, 2007 Report Posted October 9, 2007 Uh sto ne volim kad se tema pretvori u ovo... Ali ja da kazem.Ta,toliko zaboravljena pesma je jedna od onih koju najvise cenim i jedna je od najtezih za sviranje(ne pojedinacno vec grupno) da to nije normalno!!Pa pazi kada je i Alexi rekao da u toj pesmi postoji mnogo delova koji ne trebaju da budu tu i zato ni oni ne sviraju tu pesmu. Al,potrudicemo se jednog dana da je skinemo jebes mi sve...p.s. Zaboravio sam da kazem koja pesma Inteligencija...Children of Decadence Quote
Geozee Posted October 9, 2007 Author Report Posted October 9, 2007 :) Prva pesma koju sam cuo i preko koje sam zavoleo ovaj bend... Quote
将軍 Bleskimon Posted October 9, 2007 Report Posted October 9, 2007 E vidish, ja sam prvo chuo Downfall. Preko nje sam zavoleo ovaj bend. Quote
oʞɾoƃ Posted October 9, 2007 Report Posted October 9, 2007 Lake Bodom here I dalje mislim da im je to najjača pesma koju su snimili. Quote
Geozee Posted October 10, 2007 Author Report Posted October 10, 2007 Oldschool... extra je pesma... Meni omiljena pesma moze da bude samo u nekom periodu... onda mi se vise dopadne neka druga, tako da nikad nemam omiljenu pesmu... Sada mi je Punch Me I Bleed Quote
ZheX Posted October 10, 2007 Report Posted October 10, 2007 ja sam se nalozio na COB preko Needled 24/7, koja sam ja komercijala... Quote
APOHAKC Posted October 11, 2007 Report Posted October 11, 2007 Moja prva pesma je bila Lake Bodom hehehe Quote
ZheX Posted October 11, 2007 Report Posted October 11, 2007 @Geozee mislim da te Djole razumem zato shto ne volish Downfall, i ja nisam voleo tu pesmu, ali sam nashao u njoj neshto... kao neku unutrashnju snagu... i sad je obozavam. Quote
Geozee Posted October 12, 2007 Author Report Posted October 12, 2007 @Geozee mislim da te Djole razumem zato shto ne volish Downfall, i ja nisam voleo tu pesmu, ali sam nashao u njoj neshto... kao neku unutrashnju snagu... i sad je obozavam. Brate, pesma je do jaja... realno... volim da je cujem... znam napamet text... itd. Al jednostavno pocela je da smara... makar mene... ne mogu vise da je slusam... Quote
Estatic Fear Posted October 27, 2007 Report Posted October 27, 2007 Kissing The Shadows - naj sa FTR Quote
Duxa Deathroll Rising Posted October 27, 2007 Report Posted October 27, 2007 Prejebeno bre za sviranje.... Brzo u picku materinu... Quote
Ni! Posted October 29, 2007 Report Posted October 29, 2007 (edited) Moja prva (kad vecj o tome govorite): Black Widow Moja omiljena: Deadnight Warrior Omiljeni album: Something Wild. A "Tie My Rope"... Totalno razocharenje. Edited October 29, 2007 by Boginja od srebra Quote
Geozee Posted October 29, 2007 Author Report Posted October 29, 2007 Ako je zbog produkcije, ona ce biti bolja na albumu... Al posto si fan prvog albuma, onda ti se zadnji sigurno ne dopadaju... Quote
Geozee Posted October 31, 2007 Author Report Posted October 31, 2007 E pa jebiga onda... Ukusi su razliciti... Quote
Duxa Deathroll Rising Posted November 14, 2007 Report Posted November 14, 2007 Novi album Bodoma koji izlazi sledece godine zvace se Blooddrunk. Realno mogli su mnogo bolje da smisle... A i razocarao sam se sto se tice jedne stvari.Ako sam ja dobro shvatio naravno... Navodno,na albumu ce biti 9 pesama.Jedna je ponovo snimljena Tie my rope,4 jebene obrade,sto bi znacilo da cemo cuti samo 4 nove pesme.... Mislim.....ne razumem stvarno cemu to.... Evo su cover pesme,i ja sam potpuno razocaran... "War Inside My Head" (Suicidal Tendencies), "Lookin' Out My Back Door" (Creedence Clearwater Revival), "Just Dropped In" (Kenny Rogers) and "Ghost Riders In The Sky" (Stan Jones). I krenuce sa snimanjem spota za jednu pesmu u decembru,u Berlinu kao i In your face Quote
oʞɾoƃ Posted November 14, 2007 Report Posted November 14, 2007 Na albumu će biti tačno 9 Bodom pesama, ostalo su coveri. i.e. pogrešno si shvatio Quote
ZheX Posted November 14, 2007 Report Posted November 14, 2007 kako glupo ime za album, odma' se vidi neozbiljnost, i josh kad vidim koje su obrade u pitanju.....bar je Tie My Rope remek delo. Quote
oʞɾoƃ Posted November 14, 2007 Report Posted November 14, 2007 Ne bih da slutim, ali mislim da će ovaj album biti propast Bodoma kakvim ih znamo. Videćemo. Quote
Recommended Posts