Ајлин Posted February 1, 2009 Report Posted February 1, 2009 volim ja da čitam nove stvari dakle? prosvetljenje čekam... laste prolaste. Quote
Novaliis Posted February 1, 2009 Report Posted February 1, 2009 Eh, sad, duga prica i nije tema. Prosvetljenje hoces? The Gate of no hate.. prolazi Quote
Duxa Deathroll Rising Posted February 2, 2009 Report Posted February 2, 2009 Kad se samo setim kako sam ih obozavala nekad... Onda krenuse da izdaju ona sranja od albuma, a i generalno me je smorio taj melodeath zvuk sa sve klavijaturama. :S Imaju oni dobrih pesama na prva 3 albuma i poneke sa 4. Al' i te su me smorile posle tolikog slusanja istih. Toliko o tome koliko si ih obozavala...a jos manje cenila... Quote
TopOfTheMorning Posted February 2, 2009 Report Posted February 2, 2009 Ja sam se do Blooddrunk-a kleo u Bodome. ^^ Ali istina je, i Bodomi su chak izdali losh album. Quote
Brynhildr Posted February 2, 2009 Report Posted February 2, 2009 Toliko o tome koliko si ih obozavala...a jos manje cenila... Nisi me poznavao, veruj mi, bila sam OPSEDNUTA. Al' prosto jednog dana skontas da ima 4738572389 bendova koji su bolji, da nisu nista posebno i da su te smorili od tolikog slusanja. Kad te smore, uvidjas nedostatke. Quote
TopOfTheMorning Posted February 2, 2009 Report Posted February 2, 2009 Nisi me poznavao, veruj mi, bila sam OPSEDNUTA. Al' prosto jednog dana skontas da ima 4738572389 bendova koji su bolji, da nisu nista posebno i da su te smorili od tolikog slusanja. Kad te smore, uvidjas nedostatke. E jbg sada, pretera ga i ti. Mene su zadnji albumom totalno razocharali ali su mi ostali jedan od najbolji bandova ikada, ako ne i najbolji. Pogledash eto Stockholm Knockout i koncert je skoro savrshen ( fali tu malo vishe Hatebreeder-a ali shta sada ). Ali da su smorili preterujesh, nije to neki krljachki band za lozhenje. Quote
Brynhildr Posted February 2, 2009 Report Posted February 2, 2009 Mene su smorili, jbg. I odgledala sam taj koncert i sta ja znam... Ne svidja mi se njegov vokal na poslednjim albumima i upropasti i stare pesme... Quote
RaVeN Posted February 2, 2009 Report Posted February 2, 2009 (edited) Pogledash eto Stockholm Knockout i koncert je skoro savrshen Bodomi su generalno jedan od najboljih live bendova...kidaju uzivo !! Ne dopada se i meni bloodrunk i vidi se da nemaju neke ideje na zadnja 2 alubma (ili pak furaju nesto sto se njima cini dobro)...ali to nije razlog da ne slusam bend !! Cenim da ce sledeci biti neki old-school...tipa Hatebreeda ili Kad vrtis jedno te isto 24/7 u play-listi...naravno da ce smoriti ! EDIT: Uvek se pogubim po sobi kad vidim i cujem Downfall iz Stokholma !! Edited February 2, 2009 by RaVeN Quote
Josif Visarionovič Posted February 2, 2009 Report Posted February 2, 2009 postali su sasvim prosecan bend Quote
Duxa Deathroll Rising Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 Ne, nisu izdali los album...izdali su LOSIJI...nije to isto... Postali su prosecan bend??? Toliko se ne slazem da je to neopisivo... Alexi je samo provalio novu tehniku vokala da se vise ne napreze toliko pri pevanju...iz toga je, sto je i logicno, proisteklo da vokal malo manje 'gruva' i nema vise onaj polu blackersi vokal kao na SW ili Hatebreeeder-u ali mala promena stila nakon 5,6 studijskih albuma ne predstavlja nikakav pad...samo napredak i eksperimentisanje iz cega na kraju uvek izadje nesto fenomenalno...Iako ja subjektivno mislim da su najbolji bend danasnjice u svakom smislu...(ne racunamo Metallicu, Maidene i slicno...) Quote
Josif Visarionovič Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 Postali su prosecan bend??? Toliko se ne slazem da je to neopisivo... ma sta kazes Quote
:matija Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 Cim neko nesto lose kaze za bend, ti se duxa odma' ubacujes. Quote
Duxa Deathroll Rising Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 Cim neko nesto lose kaze za bend, ti se duxa odma' ubacujes. Pa da objasnim kako zaista jeste... Quote
Josif Visarionovič Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 ti si bogom dan da nam objasnis Quote
Duxa Deathroll Rising Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 Pa i to sto kazes...Bolje da ostavim to tebi... I ako vec spominjas Boga napisi B veliko... Quote
RaVeN Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 Duxa je zvanicni predstavnik benda na forumu !! A sto bi pisao bog velikim slovom...bog je apstraktni pojam ??!! Quote
oʞɾoƃ Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 I ako vec spominjas Boga napisi B veliko... Go fuck your Jewish God! Morao sam Quote
Duxa Deathroll Rising Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 Go fuck your Jewish God! Morao sam koj ti kurac bre...??? Quote
AwakeN Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 Moze li neko da me razuveri zasto ovaj bend stoji u Power/Progressive-u jer,PO MENI,oni nemaju veze ni sa Power ni sa Progressive pravcem? Quote
TopOfTheMorning Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 postali su sasvim prosecan bend Reche chovek koji slusha rap. xD Chisto da ga ne shvatate vishe za ozbiljno. Quote
:matija Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 Sta fali rap-u?! Ozbiljan sam. Ma bre ovde im je mesto. Nece valjda ta rasprava ponovo. Quote
Josif Visarionovič Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 Reche chovek koji slusha rap. xD Chisto da ga ne shvatate vishe za ozbiljno. Slusam ja i lepu brenu,i acu lukasa i gomilu narodnjaka,pa i rep i kakve to ima veze?Sad si ti vece mudo sto slusas samo metal.more ne seri Quote
TopOfTheMorning Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 Slusam ja i lepu brenu,i acu lukasa i gomilu narodnjaka,pa i rep i kakve to ima veze?Sad si ti vece mudo sto slusas samo metal.more ne seri Realno, lepa brena je kvalitet a cob su prosechan band. Pametnica mala. :* E sad ozbiljno, da ti vece mudo neshto kazhe. To shto si iz Vrshca i shto odatle smesh da glumish nekog net hooligana ne znachi da si i ti neko mudo. Au pm, ko izmisli internet ? Sledeci put kad vidish moj post slobodno ga zaobidji kao shto cu ja tvoj, prethodni je bio chisto kao shto sam i napisao - da se neko ne zajebe pa da te shvati za ozbiljno. Quote
Recommended Posts