Jump to content

Recommended Posts

Posted
  On 12/27/2009 at 11:00 AM, Duxa Deathroll Rising said:

Nisu ni priblizno iste cene kao In Flames. Iz prostog razloga sto su se zadnjih godina bacili na usrano americko trziste, podigao im se rating i sad nazalost traze mnoooogooo vise....

Posle HCDR-a su trazili 50 000 eura, sada, neuporedivo vise. Naravno da bi napunili veliku salu skc-a, nikakav problem..

Nadji mi jednu moju recenicu gde sam JA rekao da ce organizator izmiriti troskove ako oni napune veliku salu...

Posted
  On 12/27/2009 at 12:01 PM, Duxa Deathroll Rising said:

Nadji mi jednu moju recenicu gde sam JA rekao da ce organizator izmiriti troskove ako oni napune veliku salu...

Pa ako nisi, cemu rasprava? :da: Pomirite se vec jednom sa tim da Bodome ovde nikada necete videti, sem eventualno na Exitu. :da:

Posted

Realno, oni su meni bas, bas do jaja, i slusam ih bas dugo, i ima mnogo meni slicni ljudi koji ih izuzetno cene, al' koji ce im kurac to prepevavanje pop hitova. Mis'iim jebo ih ceo Skeletons in Closet, izuzev Aces High i Rebel Yel...

• 1 month later...
Posted

Par puta su gostovali u budimpesti, ako bude jos prilika, to je mozda i jedina da se ode na njihov koncert.. Karte su bile prilicno pristupacne..

U srbiju nece skoro doci :D

• 3 weeks later...
Posted

Ma sve se plasim da im je prodaja CDova u Peruu i Argentini pa mnogo bolja :surprised: Ima on da ide da svira tamo gde mu menadzer kaze da je bukiran koncert .... samo jos da neko tom menadzeru keshira jedno 25-50 k ....

Posted
  On 2/22/2010 at 2:10 PM, Telcontar said:

Ma sve se plasim da im je prodaja CDova u Peruu i Argentini pa mnogo bolja :surprised: Ima on da ide da svira tamo gde mu menadzer kaze da je bukiran koncert .... samo jos da neko tom menadzeru keshira jedno 25-50 k ....

Shta da ti kazem Neco... Ocigledno im je Peru blizi od nas........ :) i oko 50k je...

Posted

Razlika izmedju Srbije i Perua je u tome sto se tamo njihovi diskovi ne prodaju ali se zna da ce na svakom koncertu biti nekoliko hiljada manijaka, a u Srbiji se diskovi takodje ne prodaju ali ce ovde biti nekoliko desetina ljudi u publici.

Posted

sad je vozna karta za Budimpestu 2600 + neka je toliko karta i jos neki has 60 evra sve ukupno

ko zeli da ih vidi put pod noge i idi ovde ih necemo gledati shvatite

Posted (edited)

Ovde bi im došlo premalo ljudi da se koncert isplati, nikad ih u Srbiji nećemo gledati, valjda vam je to jasno.

(samo zajebavam Duxu, opušteno :haha:)

Edited by oʞɾoƃ
Guest Razbijač-NAAĆI
Posted
  On 2/23/2010 at 11:00 AM, Andrija Smith said:

Fuck bodom we want Sodom. :rockdevil:

:pivopije: Oprem Sodom dobro!