bokabokaboka Posted February 29, 2008 Report Share Posted February 29, 2008 Sto si tuzna? Samo ti zezaj.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted February 29, 2008 Author Report Share Posted February 29, 2008 (edited) Ces me bijesh mozda? Edited February 29, 2008 by Geozee Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bokabokaboka Posted February 29, 2008 Report Share Posted February 29, 2008 (edited) I da hocu, ne mogu, mnogo si daleko edit: Edited February 29, 2008 by - BokA - Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted February 29, 2008 Author Report Share Posted February 29, 2008 Auuu... Jagodina... hahaha... Palmina skola.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bokabokaboka Posted February 29, 2008 Report Share Posted February 29, 2008 Nego sta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted February 29, 2008 Report Share Posted February 29, 2008 Znate shta, da smo dobili AYDY2 jesmo, ali da je dobar, jebem mu sve, jeste!! Ja sam se pomirio i definitivno sa tim da su dani kada su pravili takve gemove kao sto su "Mask Of Sanity" i "Bed Of Razors" iza nas, ali sam i na ovaj album kol'ko-tol'ko uspeo da se navuchem, za razliku od AYDY sa kog mogu jednu do 2 pesme da pushtam povremeno. Momchad je ochigledno dosta slushala Slayera i sl. mjuzu, jer ovde thrasha ima bash dosta, ak nista drugo, dalek vishe nego pre, a nazalost ima i metalcoreastih usranih delova. Od pesama izdvojio bih Hellhounds, Smile Pretty For The Devil(verovatno nesto najblize starom materijalu ovde), Tie My Rope, a bogme i "Blooddrunk" mi kanda sve bolja i bolja. "One Day You Will Cry" ima obecavajuce delove, Lobodomy me uzasava, kao i prezadnje dve. Ne svidja mi se ovaj novi fazon, da na svakom albumu imaju neku "I don't give a fuck/fuck you/.." pesmu..erghh.. od mene 7.5/10 Shta ochekivah ovo na kraju ispade i dobro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ErliK Posted February 29, 2008 Report Share Posted February 29, 2008 Šta znam, ja ovo preslušao jednom i nej se znaje da l ću još neki put. Posle Hate Crew Deathroll ova dva su mi bezveze... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted March 1, 2008 Report Share Posted March 1, 2008 ima par dobrih pesmica ostalo je standardno smaranje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted March 1, 2008 Report Share Posted March 1, 2008 Hate Crew Deathroll je stvarno bio album koji vredi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted March 1, 2008 Author Report Share Posted March 1, 2008 Extra je, al je meni i dalje FTR najjaci... apsolutno se svi loze na HCD... sigurno zbog pesme Needled 24/7... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bokabokaboka Posted March 1, 2008 Report Share Posted March 1, 2008 Meni je FTR na prvom mestu, pa HCD, pa AYDY.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted March 1, 2008 Author Report Share Posted March 1, 2008 A Hatebreeder? Damn you biatch... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted March 1, 2008 Report Share Posted March 1, 2008 Extra je, al je meni i dalje FTR najjaci... apsolutno se svi loze na HCD... sigurno zbog pesme Needled 24/7... Nikako, Bodom Beach Terror je prva njihova pesma koju sam cuo i samarcinu mi lupila koliko je razvaljivala, sad malo zamara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bokabokaboka Posted March 1, 2008 Report Share Posted March 1, 2008 A Hatebreeder? Damn you biatch... Navela sam samo prva tri omiljena, Hatebreeder mi je na cetvrtom mestu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted March 2, 2008 Author Report Share Posted March 2, 2008 Faaak... meni je hatebreeder na drugom mestu... na trecem HCD, a na cetvrtom AYDY, na petom Blooddrunk i na zadnjem zna se.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Watchtower Posted March 2, 2008 Report Share Posted March 2, 2008 Samo "Hatebreeder". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted March 2, 2008 Report Share Posted March 2, 2008 Ja se ložim na HCD zbog pesme Angels Don't Kill. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ErliK Posted March 2, 2008 Report Share Posted March 2, 2008 Meni su HCD i svi ispred albumi odlični i prilično istog nivoa zaraznostio. Ova zadnja dva nova me smaraju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted March 3, 2008 Author Report Share Posted March 3, 2008 Ja se ložim na HCD zbog pesme Angels Don't Kill. Extra je pesma, al brateeee imas jos mnogo bolje pesme... samo treba poslusasti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bokabokaboka Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 Ja sam se na HCD (koji je i prvi album koji sam cula) nalozila prvo na Needled, pa na Triple Corpse Hammerblow i Angels, pa sve ostalo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted March 3, 2008 Author Report Share Posted March 3, 2008 Sa tog albuma prvo mi se svidela pesma Hate Crew Deathroll... pa onda Sixpounder, pa sve ostalo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wildchild_hatecrew Posted March 4, 2008 Report Share Posted March 4, 2008 znaci stvarno ne razumem zasto ljudi ocekuju da dodje HCDR2 i FTR2....ljudi oni vise nikada nece napraviti takve albume!!!! to se pravi jednom u zivotu i nikad vise!!! po meni blooddrunk je jedan od najkompletnijih albuma koje su izdali...album je totalno konstantan za ritmom i muzikom....znam ipak svako ima svoj ukus....ja ih slusam vec 8 godina i samo njih i slusam....jednostavno su moj omiljeni bend!!! kada su izasli npr. HCDR ostali albumi sigurno su vam zvucali cudno jer ih cujete prvi put, takav je slucaj i sa ovim albumom, nemojte odma da kritikujete i ocenjujete album sa 2 preslisavanja.....verujte mi za mesec dana i vise svidece vam se svaka pesma i zazalicete sto se bili strogu prema albumu..... toliko od mene....poz za DUXU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted March 4, 2008 Report Share Posted March 4, 2008 Ja josh uvek ne kapiram zashto ljudi trpaju HCDR u bolje Bodom albume. Sunovrat je tu krenuo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duxa Deathroll Rising Posted March 4, 2008 Report Share Posted March 4, 2008 Ja josh uvek ne kapiram zashto ljudi trpaju HCDR u bolje Bodom albume. Sunovrat je tu krenuo. :confused: :confused: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted March 4, 2008 Report Share Posted March 4, 2008 Exactly, big fuckin' question marks above my head. Al' ne, ozbiljno, ni da prismrdi prva tri albuma, i tu su krenuli sa onim chunk chunk riffovima.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts