Jump to content

Recommended Posts

Posted

Znate shta, da smo dobili AYDY2 jesmo, ali da je dobar, jebem mu sve, jeste!! Ja sam se pomirio i definitivno sa tim da su dani kada su pravili takve gemove kao sto su "Mask Of Sanity" i "Bed Of Razors" iza nas, ali sam i na ovaj album kol'ko-tol'ko uspeo da se navuchem, za razliku od AYDY sa kog mogu jednu do 2 pesme da pushtam povremeno.

Momchad je ochigledno dosta slushala Slayera i sl. mjuzu, jer ovde thrasha ima bash dosta, ak nista drugo, dalek vishe nego pre, a nazalost ima i metalcoreastih usranih delova. Od pesama izdvojio bih Hellhounds, Smile Pretty For The Devil(verovatno nesto najblize starom materijalu ovde), Tie My Rope, a bogme i "Blooddrunk" mi kanda sve bolja i bolja. "One Day You Will Cry" ima obecavajuce delove,

Lobodomy me uzasava, kao i prezadnje dve. Ne svidja mi se ovaj novi fazon, da na svakom albumu imaju neku "I don't give a fuck/fuck you/.." pesmu..erghh.. od mene 7.5/10 Shta ochekivah ovo na kraju ispade i dobro.

Posted
Extra je, al je meni i dalje FTR najjaci... apsolutno se svi loze na HCD... sigurno zbog pesme Needled 24/7... :D

Nikako, Bodom Beach Terror je prva njihova pesma koju sam cuo i samarcinu mi lupila koliko je razvaljivala, sad malo zamara. :bigblue:

Posted

znaci stvarno ne razumem zasto ljudi ocekuju da dodje HCDR2 i FTR2....ljudi oni vise nikada nece napraviti takve albume!!!! to se pravi jednom u zivotu i nikad vise!!! po meni blooddrunk je jedan od najkompletnijih albuma koje su izdali...album je totalno konstantan za ritmom i muzikom....znam ipak svako ima svoj ukus....ja ih slusam vec 8 godina i samo njih i slusam....jednostavno su moj omiljeni bend!!!

kada su izasli npr. HCDR ostali albumi sigurno su vam zvucali cudno jer ih cujete prvi put, takav je slucaj i sa ovim albumom, nemojte odma da kritikujete i ocenjujete album sa 2 preslisavanja.....verujte mi za mesec dana i vise svidece vam se svaka pesma i zazalicete sto se bili strogu prema albumu.....

toliko od mene....poz za DUXU :)