Guest LadyCorpse Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 Pa jeste, ali nisu Bodomi jedini bend koji treba pogledati ovo leto. a gde cesh ih gledati, wacken?=) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted March 16, 2008 Author Report Share Posted March 16, 2008 Hahaha... pa da... Al bice uskoro u Budimpesti.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 (edited) U Bodomima vishe ne svira Alexander... Mnogo je debeo bio... Eh kad bi se on vratio mozda bi se vratio i stari Bodom... Ne znam ja sam album preslushao 2 puta i obirsao ga. Realno mozda je za vecu ocenu, ali moj licni ukus, dao bi mu 2/10. Gde bi Sinanov zadnji album dobio 3/10 sigurno OVako ce da prodje sa 5/10... Mislim daleko od toga da ja sad smaram kao nemojte da ga slusate, kome se ssvidja super, slusajte naravno, al meni licno ovo je dno dna. Bodomi zvuce kao Lamb of God u loshoj verziji. Nemam nista protiv Lamb of God il bilo kog slicnog benda, al me nervira kad Bodomi kopiraju druge. SW je bio neshto novo, al malo produkcija je bila problem, ali najtezi zvuk je imao, hatebreeder je bio ono otkrovenje, meshavina vishe stilova u metalu, fantazija, hit, pomeranje granica. FTR je melodicniji, brzi, na momente simfonican, ali meni licno najbolji njihov album i jedan od 10 najboljih metal albuma ikada, mada mi je hatebreeder samo za nijansu ispod, hate crew je bio malo 'moderniji' ali je kidao, nabijen besom i energijom a melodican, i dalje su bili tu klavijature, rifovi, samo bi voleo da je alexi vise growlao. AYDY? mi je vec pad, osetna promena stila, ali ima odlicne pesme, Living Dead Beat me oduvao na keca, In Your Face i Are You Dead Yet i josh dve pesme su bilo bash kul, nije bilo bash ko prva 3 albuma ali ono... Blooddrunk mi je totalno amerikanizovan po zvuku, kao da su previse blejali sa Trivium, Lamb of God, i Slayer pa sve to mixali sa malo Bodom zvuka. Jednostavno mislim da ovaj album nije evolucija, ni revolucija, vec cista degradacija u prosek. Bodome volim kad zvuce kao Bodomi, bilo da je Something Wild, HCDR ili AYDY, a ne kada zvuce kao kopije americkih bendova. I ocu da Alexi GROWLA a ne da se DERNJA u mikrofon. Sve u svemu, poJenta, kome se svidja bloddrunk super, al kontam iz price sa ljudima da su svi 'matori' fanovi bodoma odavno prestali da slusaju njihove nove stvari. Edited March 21, 2008 by Telcontar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bokabokaboka Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 Alexi o Blooddrunk-u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 Očajan intervju. Ovaj je nula od novinara. Kakav ti je to intervju na koji u 2/3 slučajeva odgovaraš sa "da" ili "ne"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lithium Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 intervju sa nadrkanom osobom koji je napravio nesposobni novinar xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 Slushao dve pesme, jedna mi se vrashki dopada, a druga je onako...ochekujem dobar album ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duxa Deathroll Rising Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 Pa skini ga odmah prijatelju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wildboy Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 Po meni blooddrunk nije neshto, nije prawo rokanje sad ga slusham i ocu da bacim peglu, neshto im se jednostawno desilo lol six six six POUNDER XD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 Hmmmm, ja licno nemam aman bas nikakvih problema sa ovim albumom, brzi je, cvrsci i manje komercijalan od AYDY, i same pesme su (meni licno) zanimljive, bez problema moze da se odslusa od pocetka do kraja... Zanimljivo je i to da ima mnogo vise klavijatura nego na AYDY, tako da je dobra promena napravljena... A i zaista ne znam ko jos moze da ocekuje da ponovo sviraju Follow The Reaper fazon kad se oni takvim zvukom ne bave, evo, vec 5 godina, jer su vec na Hate Crew... promenili stil... Dakle, meni je album sasvim ok... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killing Floor Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 Blooddrunk mi je totalno amerikanizovan po zvuku, kao da su previse blejali sa Trivium, Lamb of God, i Slayer pa sve to mixali sa malo Bodom zvuka. Jednostavno mislim da ovaj album nije evolucija, ni revolucija, vec cista degradacija u prosek. Bodome volim kad zvuce kao Bodomi, bilo da je Something Wild, HCDR ili AYDY, a ne kada zvuce kao kopije americkih bendova. I ocu da Alexi GROWLA a ne da se DERNJA u mikrofon. Ovo si lepo rekao, svaka cast. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 Meni je AYDY zvucao daleko "amerikanizovanije" od Blooddrunk-a... Pogledaj samo "Are You Dead Yet?" spot, "americkije" od toga ne moze... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duxa Deathroll Rising Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 Meni je AYDY zvucao daleko "amerikanizovanije" od Blooddrunk-a... Pogledaj samo "Are You Dead Yet?" spot, "americkije" od toga ne moze... Tacno tako... ako neko misli da je Blooddrunk vece cepljenje americkom trzistu od AYDY.... Ocigledno nije dovoljno slusao i pratio COB.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted March 25, 2008 Author Report Share Posted March 25, 2008 Meni se chini da je Bloddrunk namenjen nemackom trzistu... ili cak Finskom... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopOfTheMorning Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 Eh kad bi se on vratio mozda bi se vratio i stari Bodom... Ne znam ja sam album preslushao 2 puta i obirsao ga. Realno mozda je za vecu ocenu, ali moj licni ukus, dao bi mu 2/10. Gde bi Sinanov zadnji album dobio 3/10 sigurno OVako ce da prodje sa 5/10... Mislim daleko od toga da ja sad smaram kao nemojte da ga slusate, kome se ssvidja super, slusajte naravno, al meni licno ovo je dno dna. Bodomi zvuce kao Lamb of God u loshoj verziji. Nemam nista protiv Lamb of God il bilo kog slicnog benda, al me nervira kad Bodomi kopiraju druge. SW je bio neshto novo, al malo produkcija je bila problem, ali najtezi zvuk je imao, hatebreeder je bio ono otkrovenje, meshavina vishe stilova u metalu, fantazija, hit, pomeranje granica. FTR je melodicniji, brzi, na momente simfonican, ali meni licno najbolji njihov album i jedan od 10 najboljih metal albuma ikada, mada mi je hatebreeder samo za nijansu ispod, hate crew je bio malo 'moderniji' ali je kidao, nabijen besom i energijom a melodican, i dalje su bili tu klavijature, rifovi, samo bi voleo da je alexi vise growlao. AYDY? mi je vec pad, osetna promena stila, ali ima odlicne pesme, Living Dead Beat me oduvao na keca, In Your Face i Are You Dead Yet i josh dve pesme su bilo bash kul, nije bilo bash ko prva 3 albuma ali ono... Blooddrunk mi je totalno amerikanizovan po zvuku, kao da su previse blejali sa Trivium, Lamb of God, i Slayer pa sve to mixali sa malo Bodom zvuka. Jednostavno mislim da ovaj album nije evolucija, ni revolucija, vec cista degradacija u prosek. Bodome volim kad zvuce kao Bodomi, bilo da je Something Wild, HCDR ili AYDY, a ne kada zvuce kao kopije americkih bendova. I ocu da Alexi GROWLA a ne da se DERNJA u mikrofon. Sve u svemu, poJenta, kome se svidja bloddrunk super, al kontam iz price sa ljudima da su svi 'matori' fanovi bodoma odavno prestali da slusaju njihove nove stvari. Potpisujem ceo post. Ovo mi je definitivno najvece razocharenje u zhivotu. S tim shto sam pocheo da imam ovakav utisak vec sa AYDY? koji je ipak bio neshto bolji od Blooddrunk-a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 Ne znam, ja jos uvek ne vidim kako Blooddrunk nekome moze biti razocarenje prema AYDY, ali eto, ima nas svakakvih... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 Odlican album! 8/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 Kojи паћеник обриса мој пост? Дакле, да поновим: албум је го курац. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neonblack Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 Eh kad bi se on vratio mozda bi se vratio i stari Bodom... Ne znam ja sam album preslushao 2 puta i obirsao ga. Realno mozda je za vecu ocenu, ali moj licni ukus, dao bi mu 2/10. Gde bi Sinanov zadnji album dobio 3/10 sigurno OVako ce da prodje sa 5/10... Mislim daleko od toga da ja sad smaram kao nemojte da ga slusate, kome se ssvidja super, slusajte naravno, al meni licno ovo je dno dna. Bodomi zvuce kao Lamb of God u loshoj verziji. Nemam nista protiv Lamb of God il bilo kog slicnog benda, al me nervira kad Bodomi kopiraju druge. SW je bio neshto novo, al malo produkcija je bila problem, ali najtezi zvuk je imao, hatebreeder je bio ono otkrovenje, meshavina vishe stilova u metalu, fantazija, hit, pomeranje granica. FTR je melodicniji, brzi, na momente simfonican, ali meni licno najbolji njihov album i jedan od 10 najboljih metal albuma ikada, mada mi je hatebreeder samo za nijansu ispod, hate crew je bio malo 'moderniji' ali je kidao, nabijen besom i energijom a melodican, i dalje su bili tu klavijature, rifovi, samo bi voleo da je alexi vise growlao. AYDY? mi je vec pad, osetna promena stila, ali ima odlicne pesme, Living Dead Beat me oduvao na keca, In Your Face i Are You Dead Yet i josh dve pesme su bilo bash kul, nije bilo bash ko prva 3 albuma ali ono... Blooddrunk mi je totalno amerikanizovan po zvuku, kao da su previse blejali sa Trivium, Lamb of God, i Slayer pa sve to mixali sa malo Bodom zvuka. Jednostavno mislim da ovaj album nije evolucija, ni revolucija, vec cista degradacija u prosek. Bodome volim kad zvuce kao Bodomi, bilo da je Something Wild, HCDR ili AYDY, a ne kada zvuce kao kopije americkih bendova. I ocu da Alexi GROWLA a ne da se DERNJA u mikrofon. Sve u svemu, poJenta, kome se svidja bloddrunk super, al kontam iz price sa ljudima da su svi 'matori' fanovi bodoma odavno prestali da slusaju njihove nove stvari. AGREE. Totalno. Sad but true. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 Pa skini ga odmah prijatelju Eh, ja cju da se napravim pametan pa cju da sachekam original.xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted March 31, 2008 Author Report Share Posted March 31, 2008 Eh, ja cju da se napravim pametan pa cju da sachekam original.xD Restecp... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bokabokaboka Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 FTR je melodicniji, brzi, na momente simfonican, ali meni licno najbolji njihov album i jedan od 10 najboljih metal albuma ikada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 (edited) Da, da...mnogo ih je popio edit: izvinjavam se, mislio sam da pricha o BD, al' ipak nije lud Edited March 31, 2008 by Angelystor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wildboy Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 Nishta pametno...samo malo bampujem temu da se ne zaboravi XD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bokabokaboka Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 Bas lepo od tebe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts