Geozee Posted April 27, 2008 Author Report Share Posted April 27, 2008 EMO neki band tipa linkin park itd. Hahaha... Koja glupost... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LadyCorpse Posted April 27, 2008 Report Share Posted April 27, 2008 Gay, ili ne...i vi ga slushate?! realno, slazhem se L_A. Children Of Bodom je jedno...Alexijev 'glamurozni' zhivot je drugo...i zaista..tema je COB, a.ka. bend...ne Alexy...ali da je gay...jeste... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ilay Posted April 27, 2008 Report Share Posted April 27, 2008 Upravo skidam album sa torrenta... http://www.mininova.org/tor/1196866 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted April 27, 2008 Author Report Share Posted April 27, 2008 Neces se zajebati... Dobar je album... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted April 27, 2008 Report Share Posted April 27, 2008 Ako ovo nije gay ja neznam sta je.......<br /><br />Gluplji photo shoot za band nisam duze vremena video.......<br /><br /> http://i63.photobucket.com/albums/h156/Grbonk/6e88a838.jpg <<< evo vam ovako slika je mnogo velika da bi se postovala na temi. Moze im se, kako ne razumes? Mislis da je njima bitno sta bilo ko misli? I oni su ljudi. Ako osudjujes bend zbog slike idi pa se jebi. Upravo skidam album sa torrenta... http://www.mininova.org/tor/1196866 Mrzelo me da trazim. Jel zvuk los, kao sto pise u komentarima? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted April 27, 2008 Author Report Share Posted April 27, 2008 Meni je sve ok na albumu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mazrim Taim Posted April 28, 2008 Report Share Posted April 28, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted April 28, 2008 Report Share Posted April 28, 2008 (edited) Upravo preslusavam Blooddrunk. Ne zvuci lose na prvo slusanje, prebacih ga na mp3 player, pa cu ga detaljno preslusati sutra. Edited April 28, 2008 by black donkey Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted April 28, 2008 Report Share Posted April 28, 2008 To mi reci Opljuvaše ga ljudi grdno, a ja bih uvek radije slušao to nego bilo koji album iz devedesetih. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LadyCorpse Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 Upravo preslusavam Blooddrunk. Ne zvuci lose na prvo slusanje, prebacih ga na mp3 player, pa cu ga detaljno preslusati sutra. i jesi li ga napokon preslushao?XD....=) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 Hm... Nesto mi smeta. Ne znam sta je u pitanju, kao da to nisu Deca. Malo su promenili stil, ili mi se cini? Sta im ucini Are you dead yet?, ccc... Album je ok u svakom slucaju, imam samo jednu zamerku - kratak je. 9 pesama? Malo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted April 30, 2008 Report Share Posted April 30, 2008 Savrsen je bas zbog toga. Sasvim na mestu 9 pesama. Da ima jos 3,4 pesma koje su u tom fazonu malo bi zamarao. Ovako je taman. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted April 30, 2008 Report Share Posted April 30, 2008 Kad bolje razmislim, upravu si. Ali moram da priznam da sam ocekivao vise... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neonblack Posted April 30, 2008 Report Share Posted April 30, 2008 Don't kill me pls ali nowi album je krsh xD Osim 'Tie my Rope' i 'One Day You Will Cry' koje su tu i tamo...ostale su zhasu...ne mogu da werujem na shta su se srozali...a la America, monotono, bez dushe... To je moje mishljenje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ni! Posted April 30, 2008 Report Share Posted April 30, 2008 Pa, pazi, i AYDY je bio (shto bi ti rekla) "a la America", pa je bio dobar... Ovaj novi mi je nekako shupalj i prazan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neonblack Posted April 30, 2008 Report Share Posted April 30, 2008 Pa, pazi, i AYDY je bio (shto bi ti rekla) "a la America", pa je bio dobar... Ovaj novi mi je nekako shupalj i prazan. Odlichno recheno! AYDY je imao dushu iako je bio "a la AmE"...owaj je bash tako - sh&p. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted May 1, 2008 Author Report Share Posted May 1, 2008 (edited) Eh... meni je novi album extra! Mada i da je svima sranje, mislim da bi meni opet bio extra... Evo novog spota bodoma, ne znam je li ga neko kachio, al ajd nema veze... Evo opet: Children Of Bodom - Hellbounds On My Trail (Video) Edited May 1, 2008 by Geozee Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted May 1, 2008 Report Share Posted May 1, 2008 Dokle ćete više pisati Hellbounds? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
facaly Posted May 1, 2008 Report Share Posted May 1, 2008 ma super je novi album .... bas ga posteno prangijaju a tu su i melodije .... przachina na sve strane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LadyCorpse Posted May 2, 2008 Report Share Posted May 2, 2008 NJaaaaaah...ukusi su razlichiti, neko vishe voli early work, neko ovaj new sound....hm, ja lichno volim prvi albume, tvrdji su, vidi se da su ideje svezhe, spremni da eksperimentishu...licno misljenje, album josh nisam preslushala, niti cu dok ne kupim original, hm...CoB mi je omiljeni bend...dajem dushu za njih, ali se u neku ruku i plashim da preslusham novi album..., bash da ne bi doshlo do razocharenja... ...Jer ne znam, chini mi se da se i ne trude vishe toliko oko muzike, koliko oko snimanja, slikanja, pressa itd...slava im je definitivno udarila u glavu...hm...dobro, da budem preciznija...Alexyu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted May 2, 2008 Author Report Share Posted May 2, 2008 (edited) Dokle ćete više pisati Hellbounds? Meni tako pise na albumu... kako je tacno? @Ladycorpse - nije da se ne trude vise, nego ne moze svaki album da im bude remek delo... ali istina je da su se propozerisali i da im je sad malo bitniji scenski nastup i njihov izgled... meni je album dobar i samo cekam kad ce naici PRAVI shit album... A ti uzmi poslusaj taj album brze malo, jebes original... kupi ga nakon preslusavanja... uopste nije tolko losh... mada, ja kazem... meni i da izbace shit album, meni bi se dopao verovatno... jebiga... Edited May 2, 2008 by Geozee Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LadyCorpse Posted May 2, 2008 Report Share Posted May 2, 2008 hehehe...XD...ok...=).... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted May 2, 2008 Report Share Posted May 2, 2008 Meni tako pise na albumu... kako je tacno? @Ladycorpse - nije da se ne trude vise, nego ne moze svaki album da im bude remek delo... ali istina je da su se propozerisali i da im je sad malo bitniji scenski nastup i njihov izgled... meni je album dobar i samo cekam kad ce naici PRAVI shit album... A ti uzmi poslusaj taj album brze malo, jebes original... kupi ga nakon preslusavanja... uopste nije tolko losh... mada, ja kazem... meni i da izbace shit album, meni bi se dopao verovatno... jebiga... ne mozhe da ga preslusha pre originala...xD Takav je dogovor.xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted May 2, 2008 Author Report Share Posted May 2, 2008 Aaa... :) Ok ok... al to je glupa fora... xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted May 2, 2008 Report Share Posted May 2, 2008 Meni tako pise na albumu... kako je tacno? Hellhounds On My Trail. To je verovatno neki nepismeni debil koji je dobio promo pročitao h kao b (jer stvarno liče na onom njihovom fontu). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts