Jump to content

Children Of Bodom

Geozee

Recommended Posts

Ih bre... jebiga... ma kako god... :) Al zanima me... ako svi pisu da je Hellbounds, ti si jedini onda koji zna kako je tacno... :D Imas li neki dokaz da je takav naziv pesme? :D:pivopije:

http://en.wikipedia.org/wiki/Blooddrunk

http://www.cobhc.com/index.php?id=releases_albums_bd

Dovoljno? :)

Mislim, pored činjenice da je "hellhound" reč, a "hellbound"... Dobro, i to je reč, ali nema mnogo smisla :)

Guest LadyCorpse

Ma znamo bRe, nego skupljamo prvo za karte za Legacy fest, treba nam 9000, kupili smo jedu kartu, sad josh jednu, pa mozhemo da pochnemo da skupljamo za Castel, i cd-ove...;)...tnx anyway...;)

• 2 weeks later...

Set-lista za GIGANTOUR je katastrofa!

01. Six Pounder

02. Living Dead Beat

03. In Your Face

04. Hate Me!

05. Hellhounds On My Trail

06. Angels Don't Kill

07. Blooddrunk

08. Downfall

I to samo osam pesama, koliko li onda Job for a Cowboy svira. Tri?

Ja se trudim i ne mogu da skontam zašto ljudi toliko pljuju Blooddrunk. Ne vidim gde je ta toliko drastična, kriminalno ogromna razlika i ambis između Blooddrunk i recimo Hate Crew Deathroll. Meni je Blooddrunk zapravo verovatno najkonzistentniji COB album ikada.

gledajte, postoje ljudi koji su zaludjenici (kao ja) za COB i oni kojima je COB samo jos 1 band na playlisti.....

ja kao zaludjenik slusam bodome 4 godine svaki jebeni boziji dan i nikad me ne smore....znam svaki prag, svaki riff, sve tekstove...jednostavno proznajem da je blooddrunk pa prvi pogled malo cudan, ali ako ga slusate konstantno primetice te nesto...blooddrunk je po meni najzreliji album od bodoma, bash se vidi da imaju staza da znaju da prze... toliko od mene....sada znam da me ceka pljuvalje od ovih forumasha....ali ebe mi se, imam svoje misljenje...