Geozee Posted September 17, 2007 Author Report Posted September 17, 2007 Pesma mi je ok... nista sad specijalno... ali je slusljiva... ponovo ce biti snimljena pa se nadam da ce mi se i jos vise svideti... Quote
ZheX Posted September 17, 2007 Report Posted September 17, 2007 pesma je odlicna, samo da nema onaj istripovani uvod bila bi savrshena! Quote
Neonblack Posted September 17, 2007 Report Posted September 17, 2007 Mislish onaj TECHNO uwod (citiram ortaka :) Quote
Geozee Posted September 18, 2007 Author Report Posted September 18, 2007 Pa i Living Dead Beat ima techno pocetak, pa je bila intro na Chaos Ridden Years turneji... A pesma je savrsena... Quote
ZheX Posted September 18, 2007 Report Posted September 18, 2007 ali Living Dead Beat ima fancy techno uvod, a Tie My Rope ima neki istripovani techno uvod.... Quote
Geozee Posted September 18, 2007 Author Report Posted September 18, 2007 :):) Nema veze... samo mi smeta sto u jednom trenutku Alexi lici na Anselma... kad kaze Yeah!!! Quote
Duxa Deathroll Rising Posted September 18, 2007 Report Posted September 18, 2007 Anselmo mu je jadan od vokalnih uzora,bez obzira sto nemaju ni priblizno isti stil pevanja Quote
oʞɾoƃ Posted September 18, 2007 Report Posted September 18, 2007 Dobri su novi Bottomi, dobri. Samo im je 80% covera sranje. Zapravo, jedini dobar (i jedinog benda koji i ja slušam) jeste Sepulturin Mass Hypnosis. Quote
Duxa Deathroll Rising Posted September 18, 2007 Report Posted September 18, 2007 Koji novi,mislis na AYDY? pozz p.s. Opet sam konacno danas gledao Helsinki knockout,kako je dobar... Quote
Neonblack Posted September 18, 2007 Report Posted September 18, 2007 (edited) Coweri sranje? Ne bih se slozila...meni je cower za FTR prelep! Za AYDY - hm, pa dobro cower stwarno nije neshto... Edited September 18, 2007 by Mawo Zwo Quote
Duxa Deathroll Rising Posted September 18, 2007 Report Posted September 18, 2007 Coweri sranje? Ne bih se slozila...meni je cower za FTR prelep! Za AYDY - hm, pa dobro cower stwarno nije neshto... ........hmmmmmmmmmm......da............ovaj,covek misli na covere(obrade pesma) a ne omote na albumima... Quote
oʞɾoƃ Posted September 19, 2007 Report Posted September 19, 2007 (edited) Koji novi,mislis na AYDY?pozzp.s. Opet sam konacno danas gledao Helsinki knockout,kako je dobar...Ma na Tie My Rope. I AYDY je dobar, s tim što je Punch Me I Bleed definitivno trebalo kikovati sa albuma.........hmmmmmmmmmm......da............ovaj,covek misli na covere(obrade pesma) a ne omote na albumima... Upravo Pa zar bih mogao da sastavim rečenicu poput "80% omota albuma im je sranje, jedino mi se sviđa Sepulturin Mass Hypnosis"? :) Edited September 19, 2007 by gojko88 Quote
Geozee Posted September 19, 2007 Author Report Posted September 19, 2007 s tim što je Punch Me I Bleed definitivno trebalo kikovati sa albuma. Brate... to je najjaca pesma na albumu... uhh... De tu kikovati... ni jednu realno ne treba kikovati... Al Punch Me I Bleed... AAAA... najjaca stvar... dobro... o ukusima ne treba raspravljati... Quote
Duxa Deathroll Rising Posted September 19, 2007 Report Posted September 19, 2007 Treba kickovati Next in line.............ja stvarno..............ne mogu da verujem da su oni mogli da naprave takvo sranje.............meni se ozbiljno baca pegla kada cujem tu pesmu... Quote
ZheX Posted September 19, 2007 Report Posted September 19, 2007 slazem se za Next in line, mnogo dosadna pesma. Quote
kuruz Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 Something Wild je po meni najlosiji... na tom albumu mi se svidjaju samo 3 pesme, a na svakom drugom albumu mi se svidja svaka pesma... Најбољи албум, једини који нема јефтине мелодије и циркуске рифове. Oni su davno još svirali u drop D štimu, a sada sviraju u drop C# :) :) Pro Tools all the waya! Ova nova "Tie My Rope" je s.r.a.nj.e. Znachi, uospte se ne radujem nekom skorijem novom albumu... Колега, свака ти је на месту. Dobri su novi Bottomi, dobri. Samo im je 80% covera sranje. Zapravo, jedini dobar (i jedinog benda koji i ja slušam) jeste Sepulturin Mass Hypnosis. Чини ми се да си заборавио на Silent Screams, пошто не верујем да не слушаш Slayer. Quote
PuPaK Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 Treba kickovati Next in line.............ja stvarno..............ne mogu da verujem da su oni mogli da naprave takvo sranje.............meni se ozbiljno baca pegla kada cujem tu pesmu... Pesmu next in line im je napisala ona kineskinja iz Sinergy-ja ako te to nekako teshi! Ja najvishe volem Follow the reaper i Something wild i mislim da su im coveri ok neki su govno(fear of the dark) ali neki su stvarno extra(aces high,silent scream)! Quote
Morwen Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 Ja sam prosle godine bila na koncertu i bas se lepo provela. Nastup im je bio bas dobar i ozvucene fenomenalno. Nisu mi omiljeni bend, ali super sviraju. Cekam i ja nov album. Quote
Duxa Deathroll Rising Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 Pesmu next in line im je napisala ona kineskinja iz Sinergy-ja ako te to nekako teshi! Ja najvishe volem Follow the reaper i Something wild i mislim da su im coveri ok neki su govno(fear of the dark) ali neki su stvarno extra(aces high,silent scream)! E,ako je tako,onda je dobro! Reko gde bre oni da pisu ta sranja...e,i ona nije kineskinja. I jos jedna stvar.Bodomi nikada nisu obradjivali pesmu Fear of the dark.To je masovna internet glupost. NA celom internetu mozes naci da su bodomi obradili Final countdown.Pogledaj malo bolje.A to je ustvari obradio Norther.tako da...ljudi pisu svasta. pozdrav Quote
oʞɾoƃ Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 Чини ми се да си заборавио на Silent Screams, пошто не верујем да не слушаш Slayer. Jes', zaboravih na nju... Ali nije nešto obrada... Quote
tidzana Posted September 21, 2007 Report Posted September 21, 2007 I jos jedna stvar.Bodomi nikada nisu obradjivali pesmu Fear of the dark.To je masovna internet glupost. NA celom internetu mozes naci da su bodomi obradili Final countdown.Pogledaj malo bolje.A to je ustvari obradio Norther.tako da...ljudi pisu svasta. pozdrav ti to ozbiljno i jednu i drugu imam kao njihove obrade... jeste da taj fear of the dark bas i nije u nekom tipicnom CoB fazonu, nikad nisam ni razmisljala da mozda nije njihova pesma... a final countdown - onako, jos bi i moglo nekako da prodje imaju oni zanimljivih obrada mada, da sam neki fan Maidena verovatno bih mrzela Bodome zbog onoga sto ucinise od Troopera Quote
Guest Lyzhdra Posted September 21, 2007 Report Posted September 21, 2007 Oni nisu obradili ni jednu pesmu od Maidena osim Aces High... Evo spiska obradjenih pesama: 1) Aces High (Iron Maiden) 2) Don't Stop At The Top (Scorpions) 3) Hellion (W.A.S.P) 4) Mass Hypnosis (Sepultura) 5) No Commands (Stone) 6) Repent (Cryhavoc) 7) Shot In The Dark (Ozzy Osbourne) 8) Iron, Steel, Metal (Wizzard) 9) Rebel Yell (Billy Idol) 10) Talk Dirty To Me (Poison) 11) Knuckleduster 12) Latomeri (Klamydia) 13) She Is Beautiful (Andrew W.K.) 14) Silent Scream (Slayer) 15) Somebody Put Something In My Drink (Ramones) 16) Oops! I Did It Again (Britney Spears) To je to.... Nema Final Countdown-a, ni Troopera, ni Fear Of The Darka... Quote
Duxa Deathroll Rising Posted September 21, 2007 Report Posted September 21, 2007 ti to ozbiljno i jednu i drugu imam kao njihove obrade... jeste da taj fear of the dark bas i nije u nekom tipicnom CoB fazonu, nikad nisam ni razmisljala da mozda nije njihova pesma... a final countdown - onako, jos bi i moglo nekako da prodje imaju oni zanimljivih obrada mada, da sam neki fan Maidena verovatno bih mrzela Bodome zbog onoga sto ucinise od Troopera Jos jedna internet glupost.NIKAD nisu obradjivali trooper. Sta da ti kazem...sorry ako sam te razocarao. Lyzhdra-moracu da te razocaram,ali ta lista je mnogo,mnogo,mnogo duza.ne ja ne znam napamet sve obrade ali kada sam to saznao,frapirao sam se. poz Quote
Recommended Posts