PuPaK Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 Kupila mi riba original Blooddrunk u Rumuniji,skupljace prasinu il' cu da ga dam nekome Daj menii bre bo te jarac,kod mene nece da skuplja prasinuu!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 Pusim kitu za Bonzitu(Blooddrunk) !!! Pa ja te cekam,ne znam sta ti cekas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 hmmmmm aa NE :smajli koji udara drugog smajlija po glavi: Ma Galder je tata gitarista! Lik svira crvenog strata! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 Nasli ste koga cete da poredite.Za mene licno je bolji Galder al opet ne moze to ni tako da se gleda Ko kad bi Malmsteina ubacio da svira u Nile Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duxa Deathroll Rising Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 Pa ja te cekam,ne znam sta ti cekas a i lizem bulje za dragulje(opet Blooddrunk) xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Znaci resili smo.Blooddrunk ide meni!!! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 (edited) e ozbiljno ne znam veceg fana Bodoma u Srbiji osim Dukse a da odkud ti da je Norther "samo kopija Bodoma"(iako je Petri gej) bas su onako drugaciji iako sviraju isti zanr! i da realno ako ce mo po melo death-y Jari svima objasnjava stvari!!!!!!!! Edited August 19, 2008 by Mita Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 i da realno ako ce mo po melo death-y Jari svima objasnjava stvari!!!!!!!! Mozda u Extreme Power metal vodama, ali u Melodeath vodama on je josh uvek mala ribica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 i dalje tvrdim melo death! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 Objasnjava? Aha,da nije mozda zajebao i Heartwork od Carcass-a? Jos mnogima moze on da se sagne sto se tice melodic death-a. Tu su Scar Symmetry,Immortal Souls i jos pun kurac dobrih bendova. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 Prvi put cujem za Immortal Souls? Ajde Josife preporuci neki album pa da dowujem. Inache nezaboravite Gotenburg Trio, the gallery/ Slaughter of the soul/ Jester Race. Inache jel neko cuo Wintersun uzivo? Skroz zvuci drukcije nego na disku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 (edited) ok ok ako ocemo tako skini prva dva albuma Ensiferuma i Wintersun pa ces videti sta cika Jari radi evo spotic tu je neka opustencija solaza gotovo da je nema ali preslusaj sve albume pa se javi a da tu je sve picio osim bubnjeva i klavijature e da Lunar i Josife molim vas PLIIIIIZ dajte mi neke progresiv blek metal bendove treba mi za ortaka Edited August 19, 2008 by Mita Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 Pa Emperor,kud cesh bolje. Josif bi ti to preporuchio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 (edited) Matriden - the Unsettling Dark Emperor - Anthems of Welkin at Dusk & Prometej Entombed - Isa, Ruun, Vertabrae. Brate , progresiv Black , zasto bash samo progresiv black? Ja lichno nisma upoznat sa puno Progresiv Black grupa, mada isto tako neverujem da ih ima mnogo uopste, a i neshto stao mi mozak nemogu da se setim josh nekih i ako mi je neki bend na vrhu jezika....... Edited August 19, 2008 by Lunar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 Skini Ensiferum i Wintersun i videces sta je pos'o!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 e da Lunar i Josife molim vas PLIIIIIZ dajte mi neke progresiv blek metal bendove treba mi za ortaka Šta, ja ne mogu? Progresiv blek... Deathspell Omega. Ako je tvojih godina, njihova diskografija će mu biti sasvim dovoljna da vari nekoliko meseci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 Immortal Souls,melodic death iz Svedske http://rapidshare.com/files/131173107/Immo...07-FNT.rar.html PassWord: toymachine4all Ako osh progressive blek bez Secrets Of The Moon nemoj da pocinjes da trazis nista.Album Antithesis.Jebanje majke,KULT. Emperor,pa Prometej ti je vise neki technical,Martriden je odlican ali nije bas cist...Tako da moja preporuka(a pitaj i Groba) SOTM. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 @Mito: Da brate kako sam zaboravio na Garma. Naci dodaj u listu Vintersorg ( bilo sta od njih) , Borkagnar , Ulver, Solefald . ako ti treba neki album da preporuchim od ovih grupa reci. Inace daleko da je Wintersun i Ensiferum losh, ali nisu oni josh konkurentni da se merkaju sa legendama melodeatha. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 Wintersun i Ensiferum nisu melodeath. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 Šta, ja ne mogu? icon_smile.gif Progresiv blek... Deathspell Omega. Ako je tvojih godina, njihova diskografija će mu biti sasvim dovoljna da vari nekoliko meseci icon_smile.gif Ja lichno vidim DSO, kao eksperimentalan bend nego kao progresivan. Ali naravno moze da prodje. Immortal Souls,melodic death iz Svedske http://rapidshare.com/files/131173107/Immo...07-FNT.rar.html PassWord: toymachine4all Ako osh progressive blek bez Secrets Of The Moon nemoj da pocinjes da trazis nista.Album Antithesis.Jebanje majke,KULT. Emperor,pa Prometej ti je vise neki technical,Martriden je odlican ali nije bas cist...Tako da moja preporuka(a pitaj i Groba) SOTM. Brate evo sad sam ponovo preslusao taj Secrets of the Moon, album je nenormalno dobar, ali to nije progresivan black pa neznam sta. XD Wintersun i Ensiferum nisu melodeath. Da, ja mislim da sam to negde napisao , ali ovo je odgovor na ono raspravljanje gore. Jbt. kakva je ovo Children of Bodom tema , bre? XD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 Nego sta je SOTM? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 hvala vam treba ortaku koji slusa black i progresiv XD pa trazio mi ako ima neki bend i ja rekao ako ne znaju ljudi sa yu met ona sto posto ne postoji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duxa Deathroll Rising Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 (edited) e ozbiljno ne znam veceg fana Bodoma u Srbiji osim Dukse Hvala brate,hvala Wintersun i Ensiferum nisu melodeath. jesu.melo death ali sa mnogo primesa folka i power-a I moram da podrzim coveka koji je potpuno u pravu. Da bi se shvatio Jarijev rad i u Ensiferumu i Wintersun-u prvo detaljno i pazljivo moraju da se poslusaju ti albumi,i da istovremeno budes svestan cinjenice da je sve,ali SVE njegovih ruku delo.cak i ostali instrumenti(na sta ja ne bih pristao da sam u takvom bendu ali dobro) To je vodeci covek u svim melo death vodama bez obzira na zanr. Covek je Bog sto se tice toga i pravi neverovatno muziku. Pa pazite kada cak i ja priznajem da je i Laihu tata! Tako da ono.... Novi album Wintersun-a bi trebao da bude njegov ubedljiv vrhunac.Toliko dugo radi na njemu,i to bi trebalo da bude kidanje.Mada ne mora da znaci... Nekome moze da se ne svidja njegov rad,da mu se ne svidjaju te folk i power deonice,to je u redu,ali ono sto je objektivno,to sam objasnio i vecina se slaze s tim. Edited August 20, 2008 by Duxa Deathroll Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PuPaK Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 Immortal Souls,melodic death iz Svedske http://rapidshare.com/files/131173107/Immo...07-FNT.rar.html PassWord: toymachine4all Jaaoouujjjj,ja ovo obozavam jebe majkuuu breee!!!! :rockdevil: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=7YM_P1MJDJc Evo tate i laihu i jariju! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 I tata svima http://www.youtube.com/watch?v=uW59AFio9RQ...feature=related Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts