Josif Visarionovič Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 (edited) Kakve veze ima odakle sam?Za MENE su bodomi prosecni,ti ako hoces idi svrsavaj na njih TVOJ je problem.Tako da ne lupaj gluposti,ja ne glumim nikakvog huligana,imas neki problem sa rezonovanjem stvari Ljudi ce da me shvate kako oni hoce a ne kako im ti kazes,stoga paljba Edited February 4, 2009 by Josif Visarionovič Quote
F4R15 Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 Josif je u pravu. Po cemu je to CoB izvrstan, inovativan bend? Imaju catchy riffova, pjesama, textovi su nabrijani, kao kod sviju. Quote
Josif Visarionovič Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 Hatebreeder je meni zakon,priznajem da sam se lozio na njih jedan period ali kad sam zavirio u neke druge sfere muzike video sam da u stvari nisu nista posebno kako su snimali albume.Dakle prosek,slusljivi su i rado mogu da ih slusam kad bih izasao na neko mesto gde se pusta takva muzika ali kod kuce jok.Bivsa devojka mi je za rodjendan kupila original Blooddrunk ili kako se vec pise i razocarao sam se.Album sam pustio jednom i eno stoji medju diskovima,ne hvala. Quote
F4R15 Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 (edited) Meni su dobre pjesme Tie My Rope & 24/7 Edited February 4, 2009 by F4R15 Quote
Josif Visarionovič Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 jel zato postala bivša Haha nije mada smo raskinuli posle 3 dana,ona je mislila nesto ozbiljno ja kao zajebanciju tu vezicu i jbg. Quote
KazimKazim Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 Bolja je ta obrada u izvedbi Vanilla Sky-a Quote
Ni! Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 Bolja je ta obrada u izvedbi Vanilla Sky-a xD Spot je fenomenalan. xD Quote
Mita Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 emo je gejjjjj aj bre oni se nasale sa jednim delom a ne sviraju celu pesmu Quote
KazimKazim Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 xD Spot je fenomenalan. xD To, to Quote
AwakeN Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 Moze li neko da me razuveri zasto ovaj bend stoji u Power/Progressive-u jer,PO MENI,oni nemaju veze ni sa Power ni sa Progressive pravcem? E da dozivim da citiram samog sebe,izgleda niko nece razresiti moju dilemu.......stoga vidimo se u nekim drugim topicima. Quote
Ni! Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 (edited) Posljednji albumi nemaju, doista... No, gdje bi ih ti stavio? Edited February 5, 2009 by Diaboli Juna Quote
Duxa Deathroll Rising Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 Posljednji albumi nemaju, doista... No, gdje bi ih ti stavio? Melodic death sa primesama power-a i black-a(pogotovo na SW i Hatebreeder) Quote
Josif Visarionovič Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 ja,ja pretekli su satyricon i carcass Quote
Ајлин Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 mislim da nije važno gde stoje. mislim da je važnije da stoje isto k'o pantera, gde biste ih svrstali?? i pogodite gde stoje. u thrashu. pretpostavljam da je izlišno otvarati jedan deo albuma u power groove, jedan u power a jedan u glam jbg Quote
Novaliis Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 Kad postoji sumnja, baci ih u avangardu. Quote
AwakeN Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 (edited) U Death metal topic definitivno.......Mad i smece lepo zvuci.... Edited February 5, 2009 by AwakeN Quote
Telcontar Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 E da dozivim da citiram samog sebe,izgleda niko nece razresiti moju dilemu.......stoga vidimo se u nekim drugim topicima. Cisto da jednom zauvek pokushamo da zavrshimo prichu oko ovih sranja. Generalno u Evropi se u zadnjih godinu dve iskristalisao novi pravac /podzanr metala, upravo pod uticajem bendova kao shto su CoB, Norther, Kalmah, Wintersun, Ensiferum, etc,etc, koji se u principu naziva Extreme/harsh-power metal. I koji predstavlja upravo taj mix nekoliko zanrova sa ackentom na mixovanje (melodic)deatha i powera. Taj 'label' je generalno prihvatila vecina, nazovimo to, relevantnih sajtova koji se bave metalom. To shto ste vi ovde navikli da kad neko kazhe power = guardiani/rhapsody/sonata jbg, shta da vam kazhem. To shto biste ih vi u Death radije nego ovde je vash problem, CoB je blizak Death, Carcassu ili Arch Enemy isto koliko i Stratovariusu, Sonati ili Kreatoru. U prevodu ni tamo ni ovamo. Aj sad biste mogli poceti sa nekim smislenim raspravama, umesto sto je 100 strana ove teme moglo da se svede na 'zasto su oni na prgpower forumu' i da li je 'blooddrunk' emo ili do jaja. Uostalom ovde su zato sto su moderatori tako rekli, ko da vas neko pita za misljenje. Quote
Ајлин Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 jes' vala. nek budu i u narodnjacima Quote
Josif Visarionovič Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 ko da vas neko pita za misljenje. taj rad Quote
Recommended Posts