Duxa Deathroll Rising Posted November 14, 2007 Report Posted November 14, 2007 Pa i ja se toga plasim.... E a sto se tice broja pesama,daj Boze da sam se zajebo! Al tako sam shvatio... Quote
Geozee Posted November 14, 2007 Author Report Posted November 14, 2007 Videcemo sve... necu da kenjam... Quote
oʞɾoƃ Posted November 14, 2007 Report Posted November 14, 2007 E a sto se tice broja pesama,daj Boze da sam se zajebo! Al tako sam shvatio... "We did nine tracks, including a new version of 'Tie My Rope', plus four cover songs. We will post the different formats as soon as these are confirmed with the different release dates. The actual album itself will contain nine CHILDREN OF BODOM tracks. Sa Blabbera. Mislim da je sve jasno. Quote
Angelystor Posted November 15, 2007 Report Posted November 15, 2007 meni smrdi na propast takodjer ali videcemo... Quote
Killing Floor Posted November 15, 2007 Report Posted November 15, 2007 Ja jedva cekam album zivo me interesuje na sta ce da lici...Duxa naplasio si me kad sam procitao da ce biti 4 nove pesme...nisu toliku debili... Quote
oʞɾoƃ Posted November 15, 2007 Report Posted November 15, 2007 (edited) Ama ljudi biće 8 novih pesama, koji vam je. Edited November 15, 2007 by gojko88 Quote
Grobodan Posted November 16, 2007 Report Posted November 16, 2007 ovaj album je propast Bodoma kakvim ih znamo. Quote
Killing Floor Posted November 16, 2007 Report Posted November 16, 2007 Ama ljudi biće 8 novih pesama, koji vam je. Pa sad znas ali sam se strecnuo na keca kad sam procitao... Ama ljudi biće 8 novih pesama, koji vam je. Pa sad znam ali sam se strecnuo na keca kad sam procitao... Quote
Geozee Posted November 18, 2007 Author Report Posted November 18, 2007 Od drugog pa do zadnjeg albuma, svaki album ubija... Pa i Are You Dead Yet? Red je jedan los album... cisto da bi ostali ubuduce bili sjajni... nadam se da ce mi se makar 2 pesme dopasti... Quote
enclave Posted November 20, 2007 Report Posted November 20, 2007 Meni Something Wild najgori ubedljvio..... Quote
Duxa Deathroll Rising Posted November 20, 2007 Report Posted November 20, 2007 Pa i meni jebiga...Ne volim takvu muziku,ali mnogi fanovi misle da im je taj album ''najiskreniji'' ,ne znam.... Quote
oʞɾoƃ Posted November 21, 2007 Report Posted November 21, 2007 (edited) Serem im se u tu frazu više. Muzika se sluša zbog muzike, ne toga na koji način je stvarana. Edited November 21, 2007 by gojko88 Quote
enclave Posted November 21, 2007 Report Posted November 21, 2007 Pa dobro sigurno ima ljudi koji su stvarno fanovi tog Something Wild-a. Ok je to ali nema ih mnogo sigurno. Ovi ostali albumi... vise ni ne slusam.. Vise nije ko nekad kad sam ih slusao nego ono kao slusam i kao do jaja a u stvari sam se smorio jer mi likovi nisu jasni uopste odakle su te melodije izasle....A ni onaj Lamb Of God.... Quote
Geozee Posted November 25, 2007 Author Report Posted November 25, 2007 Pa dobro sigurno ima ljudi koji su stvarno fanovi tog Something Wild-a. Ljudi koji vole klasicnu muziku mogu da zavole muziku sa SW-a... tj. takvi ga i vole... Quote
Maestro Posted November 25, 2007 Report Posted November 25, 2007 Ne bih da slutim, ali mislim da će ovaj album biti propast Bodoma kakvim ih znamo. Videćemo. definitivno ce biti tesko sranje, jbt bolje da nisu ni pravili AYDY aji sta ces zive samo od stare slave. Quote
Josif Visarionovič Posted November 25, 2007 Report Posted November 25, 2007 Prsli su oni posle zadnjeg albuma.Osecam da ce opet biti isto,i opet iznova.Odlicno su se pokazali da znaju da presviravaju melodije iz albuma u album... Quote
Maestro Posted November 25, 2007 Report Posted November 25, 2007 Prsli su oni posle zadnjeg albuma.Osecam da ce opet biti isto,i opet iznova.Odlicno su se pokazali da znaju da presviravaju melodije iz albuma u album... taj fazon, matori!!! Quote
Geozee Posted November 25, 2007 Author Report Posted November 25, 2007 Brate AYDY je do jaja album... makar po meni... a mislim i po drugima, posto sam video kako se primio u Madjarskoj... Quote
Josif Visarionovič Posted November 25, 2007 Report Posted November 25, 2007 Ne znam sta je tu toliko dobro,nema inovacija.Sve isto,od pocetka do kraja.A isto tako znam da postoje uber fanovi koji jednostavno nece sebi da priznaju da je nesto lose... Meni je od Bodoma dobar Hatebreeder,Hate Crew nije los.Ali zadnji je pocetak jedne stranputice. Quote
Geozee Posted November 25, 2007 Author Report Posted November 25, 2007 Brate... ja sam ludi fan, al opet svaka pesma mi se iskreno svidja sa novog albuma... jebiga... takav mi je ukus... Punch Me I Bleed je mozda najbolja pesma od njih... al realno, neki ne mogu da im oproste zato sto vise nisu "tr00"... Quote
Josif Visarionovič Posted November 25, 2007 Report Posted November 25, 2007 Nikad oni nisu ni bili troo niti su tezili tome.Imali su svoj originalni prepoznatljiv zvuk i nacin sviranja ali sve se izjalovi... Quote
Geozee Posted November 25, 2007 Author Report Posted November 25, 2007 Nisam mislio na zvuk, vec na izgled... i bili su tr00... sa silnim nitnama i bljuvanjem vatre... Quote
Duxa Deathroll Rising Posted November 26, 2007 Report Posted November 26, 2007 Alo brate,ne razumem? Od njihovih 5 studijskih albuma,jedan ispadne komercijalno govno i ti vec najavljujes stogodisnju stranputicu????? Cekaj,na novom albumu se vratio stari producent i album ce liciti na Hatecrew deathroll i pobeci ce od AYDY. A ako se malo razumes u metal,ili u bilo koju drugu vrstu muzike,probaj sebi da nabrojis koliko ima bendova koji su napravili jedan sranje album pa su napravili posle do jaja come back! pozdrav Quote
Geozee Posted November 26, 2007 Author Report Posted November 26, 2007 Ja mislim da ovaj album nece biti nista specijalno, al katastrofa sigurno nece biti... u to sam uveren... Quote
Maestro Posted November 26, 2007 Report Posted November 26, 2007 Ma meni su Hatebreeder,Follow The Reaper ono najjaci.... Quote
Recommended Posts