PajatheTrut Posted July 9, 2013 Report Posted July 9, 2013 opusteno,samo vi cekajte Шта да чекам ? 1 Quote
bo88gdan Posted July 9, 2013 Report Posted July 9, 2013 to su ta topla braca u kristu Kaj si reka ? 1 Quote
Angelystor Posted September 20, 2013 Report Posted September 20, 2013 Album jes' "zvuci" k'o stariji, ali mi jednako dosadan kao i prethodna 3. 1 Quote
Stolet Posted September 21, 2013 Report Posted September 21, 2013 U ime ranijih metalskih dana i doba kada su CoB bili CoB, veceras idem da odgledam njihov nastup, kad vec nisam imao priliku dok sam ih vise slusao Podelicu utiske posle, mada verovatno znate sta da ocekujete. Ne pratim previse sta sviraju trenutno, pa se nadam da ce biti dosta starijeh pesama Quote
Angelystor Posted October 3, 2013 Report Posted October 3, 2013 I, neki utisak? Inace im je ovako lista sad: Transference Silent Night, Bodom Night Sixpounder Halo of Blood Scream for Silence Bodom After Midnight Lake Bodom Hate Crew Deathroll Shovel Knockout Dead Man's Hand on You Are You Dead Yet? Blooddrunk Everytime I Die Towards Dead End Hate Me! Downfall In Your Face ...uz male izmene povremeno. Izbor za bis horor uzas kraj. Quote
StarbreakeR Posted October 4, 2013 Report Posted October 4, 2013 ...uz male izmene povremeno. Izbor za bis horor uzas kraj. Taman da odeš po jaknu do garderobe Quote
ShinigamY Posted October 4, 2013 Report Posted October 4, 2013 Solidna set lista, ne bi trebalo ocekivati bog zna sta od njih sada, da odjednom krenu da sviraju bas stare stvari... Umesto Dead mans hand bih ubacio Kissing the shadows. Ostalo mi je manje vise prihvatljivo. Quote
Stolet Posted October 4, 2013 Report Posted October 4, 2013 Bis je stvarno bio očaj E ovako, pošto mi se odavno nije svideo neki njihov album, tako ni ne pamtim imena pesama sa istih, pa ću da se prisetim šta su svirali od starih. Prvo sam zapazio kako je finska publika vidno ravnodušna na skoro sve posle Hate Crew Deathroll, ostale pesme su tu samo kao male pauze između pesama koje su ljudi došli da čuju. Zapravo, lista je bila dosta slična ovoj što je Angelystor okačio, samo što nije bilo Silent Night, Bodom Night, Sixpounder i Everytime I Die nego su ubacili umesto toga Hate Crew Deathroll i Angels Don't Kill i Needled 24/7 (čudno malo kako negde nisu svirali Needled, atmosfera je bila na vrhuncu tokom te pesme možda, OK, posle Downfall). Sami Bodomi naravno sada izgledaju kao bend koji odradi svirku čisto da se zaradi, ali mi je drago što sam u ime starih dobrih dana otišao da ih vidim Lokal gde je održana svirka je odličan, zvuk je bio odličan uglavnom, bilo je svakakvih ljudi, od sedamdesetogodišnjaka do sedmogodišnjih klinaca rekao bih. Bilo je i bacanja grudnjaka i gaćica na binu Pošto je u Finskoj inače dovoljno toplo da se ide okolo bez gaća 1 1 Quote
Demon Seed Posted January 27, 2014 Report Posted January 27, 2014 Ne drozi i metalikama U kom tacno udzbeniku se to nalazi? xD Quote
Runner Posted January 27, 2014 Report Posted January 27, 2014 Hahaha odlicno Ovo bi moglo da dostigne popularnost onoga "why is nicolas cage on the front of a serbian biology textbook" Quote
Dead Man Walking Posted June 28, 2014 Report Posted June 28, 2014 Gledao sam ih juče, ok svirka. Al baš se sprdaju, bio je roštilj na bini tokom koncerta pa su pekli kobasice i bacali u publiku. Nazad je bio veliki natpis Bodom Beach Barbeque Takođe su bacili čamce na naduvavanje u publiku Quote
Dead Man Walking Posted June 28, 2014 Report Posted June 28, 2014 U Helsinkiju, neki fesival, gledo sam juče i Dimmu Borgir, sutra Satyricon i Emperor... Quote
HeLLsarma Posted June 28, 2014 Report Posted June 28, 2014 Zanima me kako su zvucali Borgiri. Vidim da su staticni kao i pre dve godine kad sam ih gledao,strasno. Jbt,pa i Bodomi su matori momci kao i ovi i pice po bini. Satyricon ce da jebe kevu. O Emperoru nema price,pokazali su da su kraljevi! Quote
ShinigamY Posted June 28, 2014 Report Posted June 28, 2014 COB to sa kobajama praktikuju vec 5-6 godina, ako ne i vise Odlicna fora. Quote
Dead Man Walking Posted June 28, 2014 Report Posted June 28, 2014 Još bolja ako uhvatiš neku kobaju. @HellSarma Meni su zvučali dobro Borgiri generalno, jesu malo statični i praktično nemaju skoro nikakav kontakt sa publikom. Druga stvar koja jebe ovde leti je što ne pada mrak pa je sve po danu. Ne mogu slušati black metal dok sunce piči, nije to to. I publika je statična dok oni sviraju, više je kao da gledaš predstavu nego što bi izbila neka šutka Quote
Lord Iffy Boatrace Posted June 28, 2014 Report Posted June 28, 2014 To bi vise bendova trebalo da praktikuje,ogladni se u publici... Quote
Dead Man Walking Posted June 28, 2014 Report Posted June 28, 2014 Nažalost nisam uvatio kobaju. Quote
Recommended Posts