Јарослав Posted September 19, 2015 Report Posted September 19, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=yz5iqFY_E1s Quote
HeLLsarma Posted September 19, 2015 Report Posted September 19, 2015 Amorphis je razvalio, a Black Winter Day je usrao Alexi. Quote
Talvi Posted September 19, 2015 Report Posted September 19, 2015 ne, najgora stvar je ona dupla pedala u strofi, treba doneti neki zakon protiv onoga Quote
Grobodan Posted September 19, 2015 Report Posted September 19, 2015 Jos jedan u nizu dokaza da je Amorphis savrsen u svakom mogucem segmentu i obliku, Bodom usrao himnu. 3 1 Quote
StarbreakeR Posted September 24, 2015 Report Posted September 24, 2015 http://nocturnemagazine.net/vesti/10719/children-of-bodom-ekranizovali-pesmu-morrigan 1 Quote
HeLLsarma Posted September 24, 2015 Report Posted September 24, 2015 Pesma je dobra, al ovaj spot nije ni smesan. Ove vrane kako su uradjene, podseti me na onaj retardirani horor? film sa pticama. Elem, mogli bi od Kalmaha da nauce kako se prave spotovi. 4 Quote
Јарослав Posted September 24, 2015 Report Posted September 24, 2015 jedan od najvećih horor klasika je retardiran? svašta čovek ovde pročita Quote
Talvi Posted September 24, 2015 Report Posted September 24, 2015 onaj retardirani horor? film sa pticama. Quote
Grobodan Posted September 29, 2015 Report Posted September 29, 2015 http://www.mediaboom.org/437040-children-of-bodom-i-worship-chaos-2015.html Quote
HeLLsarma Posted September 30, 2015 Report Posted September 30, 2015 jedan od najvećih horor klasika je retardiran? svašta čovek ovde pročita Jebem te u usta glupa, ne mislim na Hickokove Ptice, to je klasik. Vama treba crtati gospodo ocigledno. Ima bre film gde su uradjene kao u Bodomima ove vrane, bas glupo. Na ovaj film sam mislio. Quote
Talvi Posted September 30, 2015 Report Posted September 30, 2015 pa da, sasvim je logično da kad kažeš "onaj horor film sa pticama" svi pomislimo na neko nikad-čuo sranje Š produkcije Quote
HeLLsarma Posted September 30, 2015 Report Posted September 30, 2015 Dobro de, sad sam razjasnio. Pa gde da pljujem Hickoka, kao dete sam gledao od Psiha pa nadalje. Quote
HeLLsarma Posted October 2, 2015 Report Posted October 2, 2015 Album nastavlja istom putanjom kao Halo Of Blood, sto je pozitivno, znaci ima tog modernijeg Cob-a koji je jos od Hate Crew krenuo. Mozda mi je Halo malo pamtljiviji pa mi je zato bolji ali iako su, kako kazu sami Cob-ovci, uprostili album nije da su bas neke melodije da ti se urezu u mozak ali ima dobrih rifova. Kako su bili losi Blooddrunk i Reckless ovo je vec liga iznad. Najjace pesme su Widershins, Suicide Bomber, Horns, Morrigan, Prayer. Hood Your Tongue i My Bodom mi najslabije, realno kao da su tek tako sklepane sa onim no shit cheese strofama. Jbt, nisam prvu recenicu zavrsio kako treba, elem lepo pomesan moderan Cob sa starim zvukom, pogotovo u klavijaturama se oseca. Quote
bradilko Posted October 2, 2015 Report Posted October 2, 2015 morrigan mi je baš ok pesma, spot je lul Quote
Angelystor Posted October 8, 2015 Report Posted October 8, 2015 Kakav god da su korak unapred uradili sa prošlim albumom...tj. unazad, s obzirom na malo povratak starijem/lepšem zvuku, sad sa ovim su ga usrali načisto. Te malo ovamo, te malo namo, novo, staro, plavo...u stvari, aj bar da je plav, nego je žut...dosta nekog odvratnog AYD? vajba, pa te neka blackerica...mislim da ni sami više nisu sigurni ko im je publika i šta bi uopšte ta publika volela da čuje. A i ja kad razmislim, ne znam ni šta bi sada bio dobar COB album Quote
ShinigamY Posted October 8, 2015 Report Posted October 8, 2015 Dobar album moze da bude samo Follow The Reaper, i bolje bi im bilo takav da snime, jer realno, i novi fanovi znaju te starije pesme, tako da ... 1 Quote
Grobodan Posted October 8, 2015 Report Posted October 8, 2015 Da se i ja slozim sa Angelistorom na zvanicnim glasilima, i pritom da kazem da nemam pojma sta Sarma lupa da je ovo nastavak Halo of Blood. Taj album kakav je da je kvalitativno bar je imao neki fin / meni uhu prijatan pravac, mada je recimo rif naslovne iskopirani Dissection album je bio slusljiv i ulio je neku nadu, bio je Are we not there yet? ali bar je isao negde. Sa druge strane I Worship Chaos je otisao u sto pedeset razlicitih strana i na kraju nije stigao nigde. Ocigledno je da su hteli nesto ali ni sami ne znaju sta, evo npr Horns pesma krece sa nekim old skul black kucanjem pa iz cista mira ode u neki downtuned rif, nidje veze sa vezom. Ima na albumu i sporo i brzo i klavijature i fuck you motherfucker a na kraju mrka kapa. Najbolji momenat mi je definitivno Morrigan, ona melodija jeste pravi Bodom i dobra je. I Blooddrunk koji svi mrze je meni misaona imenica za ovo, taj je bio moderan i jasno orijentisan, imao je neku viziju + dobrih pesama. Quote
HeLLsarma Posted October 8, 2015 Report Posted October 8, 2015 Meni zvici ovako kako sam naveo, ako lupam onda to radim za svoj gros. Quote
Grobodan Posted October 8, 2015 Report Posted October 8, 2015 Imas legitimno pravo na to koje ti niko ne moze oduzeti Zaboravih jos da pomenem dodatni trn u oku sa bonus obradama i da im ovim putem porucim da sjasu vise sa coverima pop pesama, niti je vise novelty niti je zanimljivo, a Amorphis su starno izmasakrirali za sve pare. Quote
Angelystor Posted October 8, 2015 Report Posted October 8, 2015 I Blooddrunk koji svi mrze je meni misaona imenica za ovo, taj je bio moderan i jasno orijentisan, imao je neku viziju + dobrih pesama. Nije problem kod Blooddrunka usmerenost, nego što je dosadan Meni je onaj RRForver misaona imenica i za Blooddrunk i za ova poslednja dva. Quote
HeLLsarma Posted October 8, 2015 Report Posted October 8, 2015 Znas kako, ja mislim da se ne zna da li RRF ili Blooddrunk gori, eto moje misljenje. Ima tu pesama, ali generalno Blooddrunk je dosadan, a RRF se nesto zaleti pa stane, pa sve tako. Ovaj novi jeste losiji od Halo, ali za mene ima pristojnog materija. Za poredjenje sa AYDY se slazem, al mozda bas zato sto ima tih nekih prizvuka iz razlicitih era mu i daje neku razliku medju materijalom. Opet su im tekstovi smesni kao i na poslednjim albumima, al eto, njih i ne zanima to toliko u poslednje vreme koliko vidim. Quote
vudun Posted November 12, 2015 Report Posted November 12, 2015 Finska govna pederska, majke im se kilave najebem. 2 1 Quote
SexxxeR Posted December 27, 2015 Report Posted December 27, 2015 Prodajem Hatebreeder. Ponude inbox. Quote
Angelystor Posted March 23, 2017 Report Posted March 23, 2017 I Bodomi trenutno na nostalgia turneji, ali ono, najbolja u lista u poslednjih 15 godina bez problema Deadnight Warrior In the Shadows Needled 24/7 Black Widow Bodom After Midnight Warheart Angels Don't Kill Red Light in My Eyes, Part 2 Hate Me! Downfall Everytime I Die Lake Bodom Bed of Razors Children of Decadence The Nail Towards Dead End Doduše je mindfuck kako nema FTR Quote
ShinigamY Posted March 23, 2017 Report Posted March 23, 2017 Promakli mi pre dva dana u Minhenu, hteo sam da idem, ali sam bio mrtav umoran od posla, bas mi je bilo krivo sto sam propustio to, maltene idealna setlista, fali Kissing the Shadows recimo za mene Quote
Recommended Posts