Angelystor Posted September 3, 2007 Report Posted September 3, 2007 Evo mogla bi ovde da se prenese diskusija sa Ark teme, heh. Od njegovih solo radova, najjachi ubedljivo mi je "Worldchanger", sa koga upravo mi i najvise fale pesme na zadnjem Jornovom izdanju "Live In America", dok mi je "Duke" ok, ali prosecno albumce, a pesme sa njega dominiraju prvim diskom. Te mi je drugi disk, sa mocnom Dio obradom, Beyond Twilightom i verzijom "Perfect Strangers"a kako ga ni Gillan nije otpevao vec 20 godina minimum, mlogo zanimljiviji za slushanje. A vredi spomenuti i "Soulburn", meni jedna od naj Masterplanovih pesama. Quote
The Wicker Man Posted September 4, 2007 Report Posted September 4, 2007 ...ma samo Heal The Waters!!! Quote
Kamaitachi Posted September 4, 2007 Report Posted September 4, 2007 (edited) Covek je nenormalno dobar vokal, po meni jedan od najboljih u metalu!Kako su mi se oci zacaklile kad sam video da peva na novom Ayreonu! Edited September 4, 2007 by Kamaitachi Quote
StarbreakeR Posted September 4, 2007 Report Posted September 4, 2007 I Avantasia-i... Mnogo volim njegov glas, kao i njegov pristup muzici.Imam od njega Unlocking the Past, kao i Allen/Lande - The Battle na originalu, i oba razaraju. Quote
Kamaitachi Posted September 4, 2007 Report Posted September 4, 2007 I Avantasia-i... Mnogo volim njegov glas, kao i njegov pristup muzici.Imam od njega Unlocking the Past, kao i Allen/Lande - The Battle na originalu, i oba razaraju. Ah da...ja potpuno zaboravih da peva i na Avantasii...sad mi se tek oci cakle !Ma covek je car! Quote
Download_manager Posted September 23, 2007 Report Posted September 23, 2007 Lik odlično skida Whitesnake. Izgleda da mu je Coverdale glavni uzor Quote
Angelystor Posted September 23, 2007 Author Report Posted September 23, 2007 Nije ni Dio daleko... Quote
Angelystor Posted December 5, 2007 Author Report Posted December 5, 2007 Former MASTERPLAN singer Jorn Lande is currently at Tommy Hansen's Jailhouse Studio in Denmark mixing his new solo album for a March 2008 release (to be made available under the JORN banner). "We are planning to come see many of you guys and gals around Europe next year — and hopefully other parts of the world as well," states Lande. Quote
DragonHeart Posted December 5, 2007 Report Posted December 5, 2007 Odlicno sto album izlazi u martu, pa cemo imati dovoljno vremena da ga preslusamo do Legacy festa Quote
Angelystor Posted December 5, 2007 Author Report Posted December 5, 2007 Nesto mi govori da ce preslushavanje da krene pre marta Quote
ErliK Posted December 5, 2007 Report Posted December 5, 2007 E ja ko što sam već napisao na temi o Arjenu da Jornov vokal preti da mi žešće dosadi jer se sad već može čuti u svakom prog/power/melodic projektu. Jeste da jako cenim njegove vokalne sposobnosti i sav dosadašnji rad ali mislim da ga ima previše svuda gde god se okrenem... Quote
Tanya Posted December 5, 2007 Report Posted December 5, 2007 Pa sta se vrtis toliko, smiri se Kad ume nek peva cova, meni ne smeta Quote
Hobo Posted December 5, 2007 Report Posted December 5, 2007 Pre nekih desetak godina sam cuo "Labour of love" i bio ubedjen da slusam Coverdale-a. U stvari radilo se o bendu (projektu) Snakes "Once bitten..." Marsden & Moody & Lande, posveceno tada poginulom Cozy Powell-u. Mnogima je Coverdal uzor ali ako je neko njegov glasovni klon to je onda ovaj covek. Mada, mislim da on moze sa svojim glasom da radi sta hoce. Dar od Boga. Quote
Bata Trokrilni Posted December 5, 2007 Report Posted December 5, 2007 Ja više volim drugačiji tip vokala, ali nema veze. Slažem se da Jorn dobro peva. Quote
VoivodBG Posted May 18, 2008 Report Posted May 18, 2008 (edited) Lonely Are The Brave (2008) www.mediaportal.ru Edited May 18, 2008 by ScudTheDisposableAssasin Quote
vladream Posted May 19, 2008 Report Posted May 19, 2008 jebote, skidam neki live iz 2008 i ovaj novi album, covek je nacisto poludeo, stancuje ove albume kao da sutra ne postoji Quote
AstralliS Posted May 19, 2008 Report Posted May 19, 2008 Haha, očigledno mu neko ruši Sneška. Hvala za linak. Quote
Stormlord Posted May 20, 2008 Report Posted May 20, 2008 Ma Jorn je ceo zivot zivotinja i ostace zivotinja. Quote
DBrave Posted May 20, 2008 Report Posted May 20, 2008 ljkudi jel taj link sa voiceoverima ili cist promo? da znam dal da skidam Quote
Prisoner of Dreams Posted June 19, 2008 Report Posted June 19, 2008 evo konacno normalnog izdanja! i to limited edition sa 2 bonus pesme! http://rapidshare.com/files/122892123/J._-_L.B.CROM.rar Pasword: www.crom-diosesdelmetal.blogspot.com Quote
Recommended Posts