Stormlord Posted June 19, 2008 Report Posted June 19, 2008 Slusao sam sa voiceoverom i odlicno je zvucalo. Hvala za ovu pravu verziju. Quote
Prisoner of Dreams Posted June 19, 2008 Report Posted June 19, 2008 nema na cemu, ljudi kako je dobro ispala stormbringer! i ranije je imao odlicne obrade, al ovo je vrh! Quote
Saša Grbić Posted June 20, 2008 Report Posted June 20, 2008 Meni se mnogo više sviđaju Jornovi solo radovi od radova u Masterplanu. Ostale bendove u kojima je pjevao nisam slušao. Masterplan je takođe odličan bend, ali njegovi solo radovi su vrh. Quote
:matija Posted June 20, 2008 Report Posted June 20, 2008 obavezno preslusaj ostale radove! ark prvenstveno. Quote
Zoll Posted June 20, 2008 Report Posted June 20, 2008 Poslušao sam danas novi album i na prvo slušanje nije ostavio baš neki utisak... videćemo hoće li se utisak promeniti posle još nekog slušanja. Za sad mi se malo od ostalih izdvojila samo War of the world... Nego, ne znam da nisam slučajno skinuo neku "nedovršenu" verziju, bar što se mixa tiče, pošto mi je snimak nekako mnogo "tanak", bas gitare kao da uopšte i nema (inače sam sa torenta skidao, ne sa ovog RS linka koji je ovde ostavljen)... jel još nekom možda takav snimak? Quote
Bokee Posted March 13, 2009 Report Posted March 13, 2009 Slusao sam Russell & Lande - The Battle i The Revenge i mnoooogo mi se svidelo Quote
DBrave Posted March 13, 2009 Report Posted March 13, 2009 fenomenalni albumi!! Obojca su otpevali za 10ku, ali svi zaboravljaju da je tu glavni posao uradio Magnus Karlsson, komponovao i odsvirao sve pesme... Vanserijski muzicar! (mnogo ocekujem od novog Primal Feara, posto im je on novi gitarista) Evo njegov myspace, pa kome se svidjaju ova dva albuma neka potrazi i ostale njegove http://www.myspace.com/magnusguitarplayer Quote
:matija Posted March 13, 2009 Report Posted March 13, 2009 Meni ta dva albuma nisu nista posebno, doduse nisam ih skoro slusao. Quote
Stormlord Posted May 25, 2009 Report Posted May 25, 2009 Jel nasao ko novi album Spirit Black za download?! Quote
Imrahil Posted May 25, 2009 Report Posted May 25, 2009 Meni se ne slusa uopste dosadan je Jorn... Quote
AstralliS Posted May 25, 2009 Report Posted May 25, 2009 Ajme, vredi poslušati modernog Coverdalea. Quote
Angelystor Posted May 27, 2009 Author Report Posted May 27, 2009 Kol'ko obozavam njegov vokal, tol'ko su mi njegovi solo albumi bas bas dosadni. Ni onaj prosli nisam jos cuo, a tek mi se sa novim ne zuri. I onaj live sam poslusao pre svega zbog Dio obrada, e tu lik sija samo tako! Jorna u Dream Theater! Quote
AstralliS Posted May 27, 2009 Report Posted May 27, 2009 Jorna u Dream Theater! Voleo bih da čujem tako nešto, ali za permanentan ostanak dotičnog gospodina - ne. Quote
:matija Posted May 27, 2009 Report Posted May 27, 2009 Ma da, worldchanger mi je ok album. Posle out to every nation pola valja, pola da se baci. Ostalo mi je bas dosadno. Mnogo bolje ispada u drugim bendovima Quote
Apeiron Posted May 30, 2009 Report Posted May 30, 2009 (edited) Hah, realno, jedina bas bas dobra Jorn pesma je Sunset Station. Jedini bas bas dobri albumi gde je on pevao su prvi i (posebno) drugi Ark albumi, i ponesto sa Masterplana. Glas k'o glas odlican, ali nece ga pesme nikako. Edited May 30, 2009 by Apeiron Quote
Zoll Posted May 30, 2009 Report Posted May 30, 2009 Eh, pa sad... stvar ukusa jbg. Nije baš da mu je to jedina dobra pesma... Quote
Angelystor Posted May 30, 2009 Author Report Posted May 30, 2009 (edited) Hah, realno, jedina bas bas dobra Jorn pesma je Sunset Station. Jedini bas bas dobri albumi gde je on pevao su prvi i (posebno) drugi Ark albumi, i ponesto sa Masterplana. Glas k'o glas odlican, ali nece ga pesme nikako. A "The Devil's Hall Of Fame"? :] Edited May 30, 2009 by Angelystor Quote
Apeiron Posted May 30, 2009 Report Posted May 30, 2009 Eh, pa sad... stvar ukusa jbg. Nije baš da mu je to jedina dobra pesma... Rekao sam "bas bas" dobra pesma. Ima jos par koje su jednostavno dobre Ali sve se to na prste jedne ruke moze nabrojati. Quote
AstralliS Posted May 31, 2009 Report Posted May 31, 2009 Frontiers Records has announced the release of JORN's brand new studio album, entitled "Spirit Black", on June 5 in Europe and July 14 in the USA. Quote
Grobodan Posted June 5, 2009 Report Posted June 5, 2009 Evo vam novi album: http://rapidshare.com/files/241106367/2009...tal.ru.rar.html Taman da kliknem da skinem, kad videh u treklisti obradu Tarje - I walk alone to me oladilo u momentu, neka neko preslusa pa neka javi valja li. Quote
AstralliS Posted June 5, 2009 Report Posted June 5, 2009 Hvala za link. Ne očekujem ništa od ovog albuma, tako da mi je svejedno. Ako se pokaže kao dobar, ok. Ako ne, narezaću i baciti u zaborav. Quote
Recommended Posts