shtuckensyglieben Posted September 7, 2007 Report Posted September 7, 2007 Inspirisala me tema o fimu "Transformers",a i pre neki dan sam bio u "Kozmu" i prijatno se iznenadio izborom igracaka.Naravno,najatraktivniji su i dalje transformersi i lego kocke. Meni su detinjstvo obelezili: -Lego -Transformesi -dziajdzojci -nindza kornjace -mastersi Jel posedovao neko?Sta je vama bila omiljena igracka?
Machka Naopachka Posted September 7, 2007 Report Posted September 7, 2007 joj, lego kocke zakon. imam dva zamka josh uvek ih chuvam, one sitne sam pobacala. sad sam skoro bila odushevljena ZMAJOVIMA koji su se pojavili, ste videli? ima ih od malih do vejikih, i u jajetu i van jajeta i kazu HRRRRUUUUFFFFGGGGGHHHH kad se neshto pritisne fenomenalni su.
gavrosaurus Posted September 7, 2007 Report Posted September 7, 2007 Више сам волео сличице јер сам све играчке разбијао. Играчке, сатове, све то, ништа није трајало дуже од 48 сати.
Little Butcher Posted September 7, 2007 Report Posted September 7, 2007 -Lego -Transformesi -dziajdzojci -nindza kornjace -mastersi Imam sve od ovih igracaka, i onda kad mi bane rodbina iz Rume sa klincima, uvek mi bar nesto razjebu, tako da sam vec sklonio vecinu dziajdzojaca, dok im ostavljam lego, jebi ga to je kreativno, a uglavnom ne mogu nista da sjebu ...
RaVeN Posted September 7, 2007 Report Posted September 7, 2007 Lego kockice i autici !! I dan danas imam veliku kolekciju Buragovih automobila !!
WoI Posted September 7, 2007 Report Posted September 7, 2007 Lego Kockice! Imam bas zavidnu kolekciju onako Ponosim se najvise piratskim brodom od jedno metar duzine. Zatim bre kvltni dzi-aj-dzojci :rockdevil: Mighty Max, Nindza Koranjace, igrackice iz kinder jaja , transformesri...ali pre svge lego i dzi-aj-dzojci ah to lepo detinjstvo, kad si samo kakio i smisljao kako da napravis sto bolju pusku od lego kockica
Zagrivuk Posted September 7, 2007 Report Posted September 7, 2007 G.I. Joe Uh, kako sam mogao da zaboravim!
Denny Posted September 7, 2007 Report Posted September 7, 2007 Uf... Lego sam obozavao! Volim ih i sad ali nisam vise u kontaktu sa njima! I Buragovih autica sam imao na tone... ...sve sam ih podelio po komsiluku! I Hot Wheels autici su karali keve!
Nazzgul Posted September 7, 2007 Report Posted September 7, 2007 Lego kocke. Najbolje igraceke. Sa istim sam se igrado do II gofine u gimnaziji. *LoL* I.. sad bih rado kupio gusarski brod, kad bih naisao na njega.. Ne znam ove nove Lego nisu nesto.. Poslednje dobre su iz `94
Face Of Melinda Posted September 7, 2007 Report Posted September 7, 2007 Barbika koju sam stavila da se sunca ispod lampe a ona se istopila Druga barbika je prosla nesto bolje, osisala sam je... Eh da volela sam da slazem puzzle to i dalje volim Pa je onda bio neki dvogled, sa foto-aparatom koji ne radi a ja sam satro bila istrazivac u dzungli... Uostalom vise sam se igrala sa decom lopte and other stuff, nisam se nesto lozila na igracke.
*nitro* Posted September 7, 2007 Report Posted September 7, 2007 SVE Batman igrachke koje sam video u zivotu sam i kupio. naravno ne samo betmena vec sve ostale likove - robin, otrovna ajvi, zena machka, mister friz, bol, zagonetach(riddler), dvolichni, dzoker..i sve sve ostale koji imaju veze sa betmenom..imam i betmobil i ono vozilo mister freez-a.. i tako sam nakupio nekoliko kilograma betmena & stuff
Lex Luthor Posted September 7, 2007 Report Posted September 7, 2007 Inspirisala me tema o fimu "Transformers",a i pre neki dan sam bio u "Kozmu" i prijatno se iznenadio izborom igracaka.Naravno,najatraktivniji su i dalje transformersi i lego kocke. Meni su detinjstvo obelezili: -Lego -Transformesi -dziajdzojci -nindza kornjace -mastersi Jel posedovao neko?Sta je vama bila omiljena igracka? Moram priznati da nisam imao dziajdzojce. Lego imam i dan danas sa sve šemama. A od transformersa sam imao Optimusa i još neke koje sam poklonio mlađem bratu od tetke...
*nitro* Posted September 7, 2007 Report Posted September 7, 2007 a Action Man? ja sam ih imao par komda ali su nekako ogromni i nezgrapni da bi moglo da se igra sa njima..
Faustus Posted September 8, 2007 Report Posted September 8, 2007 Lego su zakon! E, nije fora, ali ja nešto igračaka nisam ni imala kao klinka. Većinu sam pokrala od ostale dece. Igrala sam se oštrim predmetima, noževima i poljoprivrednom alatikama jer živim...tamo negde. Uglavnom sam improvizovala, sa dva brata nije ni bio neki problem
Sandman Posted September 8, 2007 Report Posted September 8, 2007 Leeeego i dzhijadzhojci.I josh jedno milion stvari...
Hell on Earth Posted September 8, 2007 Report Posted September 8, 2007 Moj cale mi je donosio na tone igracaka iz Nemacke ali sam ih ja sve masovno unistavao tako da mi vrlo brzo nije ostalo nista U osnovnoj skoli smo imali temu za pismenu vezbu iz srpskog koja je glasila isto kao i ova ovde. Napisao sam sta sam uradio sa svojim igrackama pa se nastavnica zabrinula za mene :)
kuruz Posted September 8, 2007 Report Posted September 8, 2007 Разне коцке, не само лего. Обожавао сам да склапам моторе и аутомобиле од њих. Волео сам и аутиће, али су сви трајали мало, пошто смо брат и ја "уништавали све пред собом, од књига до играчака" како ми рече мама. Рецимо, донесу нам из Румуније кутију са 120 аутића на натезање, а ми седнемо на пола метра од зида и натежемо их из све снаге, па свих 120 комада уништимо. Није ми остала ниједна једина играчка. А, да, џи - ај - џојце, Бетмена, Спајдермена и сличне фигуре сам мрзео и никад их нисам куповао. @Denny Jeсу ли Hot Wheels беше она два аутића са управљачима у облику пиштоља + делови за стазе по којима они иду?
WoI Posted September 8, 2007 Report Posted September 8, 2007 cekaj moram da pokazem moju ponos i diku 900 delova
kuruz Posted September 8, 2007 Report Posted September 8, 2007 Никад нисам волео да склапам играчке по слици или упутству, увек сам радије сам смишљао "пројекте", тако да си ти, Ратниче, ретард. :)
WoI Posted September 8, 2007 Report Posted September 8, 2007 jel to klinci iz Zitishta sad sklapaju Rokijeve statute od lego kockica Radomire?
kuruz Posted September 8, 2007 Report Posted September 8, 2007 Е јебаћу ти мајку за ове прозивке са Рокијем, педеру један! :) Ниже ударце још нисам доживео! :) 1
WoI Posted September 8, 2007 Report Posted September 8, 2007 cekaj polako. ima vremena. jos si mlad i zelen :)
Lex Luthor Posted September 8, 2007 Report Posted September 8, 2007 Moj cale mi je donosio na tone igracaka iz Nemacke ali sam ih ja sve masovno unistavao tako da mi vrlo brzo nije ostalo nista U osnovnoj skoli smo imali temu za pismenu vezbu iz srpskog koja je glasila isto kao i ova ovde. Napisao sam sta sam uradio sa svojim igrackama pa se nastavnica zabrinula za mene :) Nije to ništa. Imao sa drugara kojem je majka bila stjuardesa. Donosila je igračke iz svih krajeva sveta. Ćale mu je kupovao još više i tako se prepucavao sa njegovom kevom od koje je bio razveden. On je imao toliko igračaka da ih je drugoj deci bacao preko terase, a zimi ih je bacao u kontejner. Svake nedelje je dobijao nove masterse, transformerse, lego i sl. Danas je on rofesor srpskog i za njegovo zdravlje se niko ne brine!
Hudini Posted September 8, 2007 Report Posted September 8, 2007 A i ti si bogami plivao u igračkama kao klinac, jel da Lex?
Recommended Posts