shtuckensyglieben Posted September 8, 2007 Author Report Posted September 8, 2007 cekaj moram da pokazem moju ponos i diku 900 delova Brate! Ovo mi je bolna rana detinjstva! Ja mislim da ne postoji lego igracka koju sam vise zeleo od crnog broda.Ni onaj crveni iz '91 ni onaj sivi (Brod duhova) iz '97.Jedan dan cu da ga posedujem! Inace ovaj brod je proglasen za lego "millenium" i idalje se prodaje. Nego moram da pocnem oped da kupujem lego i transformerse.Ima u Kozmu.Sad mogu da ih sebi priustim.Nema vise onog rezona iz teskih vremena tipa: "Nema mama para,sine!" Najveca lego igracka koju sam posedovao je crni lego zamak.Doneo mi tata iz inostranstva pre rata.
Denny Posted September 8, 2007 Report Posted September 8, 2007 Jeсу ли Hot Wheels беше она два аутића са управљачима у облику пиштоља + делови за стазе по којима они иду? E bas to! To sam obozavao! Imao sam, ja mislim, dva seta!
kuruz Posted September 8, 2007 Report Posted September 8, 2007 Јеа, ја још увек имам један у којем су црвени Ферари и црни Порше, а највећа стаза је у облику осмице, а има и надвожњак! Идем да нађем то!
Denny Posted September 8, 2007 Report Posted September 8, 2007 Ja sam imao 2 ferarija, porse i nesto zuto (ja mislim)! Uf, sad bih se igrao time! Ah, those were the days!
shtuckensyglieben Posted September 8, 2007 Author Report Posted September 8, 2007 Autici! Ja sam pravio od kartona poligone i skakaonice za njih. Kako se zvala ona igra kad nacrtas stazu pa guras autic.Ono,imas pravo triput i te fore...
kuruz Posted September 8, 2007 Report Posted September 8, 2007 Познато ми је, чак мислим да сам нешто слично видео у Телешопу. Никад нисам имао то. Наравно, мени је омиљена играчка била и остала лопта. Дан без малог фудбала / баскета je није дан него је срање.
WoI Posted September 8, 2007 Report Posted September 8, 2007 Brate! Ovo mi je bolna rana detinjstva! Ja mislim da ne postoji lego igracka koju sam vise zeleo od crnog broda.Ni onaj crveni iz '91 ni onaj sivi (Brod duhova) iz '97.Jedan dan cu da ga posedujem! Inace ovaj brod je proglasen za lego "millenium" i idalje se prodaje. Nego moram da pocnem oped da kupujem lego i transformerse.Ima u Kozmu.Sad mogu da ih sebi priustim.Nema vise onog rezona iz teskih vremena tipa: "Nema mama para,sine!" Najveca lego igracka koju sam posedovao je crni lego zamak.Doneo mi tata iz inostranstva pre rata. a vidis ja sam uvek hteo da imam zamak :)
Dark Sonja Posted September 8, 2007 Report Posted September 8, 2007 (edited) mi smo u kraju leti, kredom crtali duuugacke staze za autice po betonu. imali smo posebna pravila. organizovali turnire. ma skroz je bilo super. osim autica moje detinjstvo su obelezile i Lego kocke, Barbike, Puzzle i Nindza kornjace. Jos uvek imam Mikelandjela tu negde... a Puzzle volim da slazem i sada p.s. umalo da zaboravim neprevazidjeni Commodore 64 Edited September 8, 2007 by Dark Sonja
shtuckensyglieben Posted September 8, 2007 Author Report Posted September 8, 2007 Познато ми је, чак мислим да сам нешто слично видео у Телешопу. Никад нисам имао то.Наравно, мени је омиљена играчка била и остала лопта. Дан без малог фудбала / баскета je није дан него је срање.Dobro,lopta je a vidis ja sam uvek hteo da imam zamak :) Ironija
Geozee Posted September 8, 2007 Report Posted September 8, 2007 Lego kocke i samo lego kocke... i dan danas imam ogromnu kolekciju...
kuruz Posted September 8, 2007 Report Posted September 8, 2007 Кад Соња спомену Комодор, могу и ја најквлтнију конзолу код нас: Терминатор! Копија Sega Mega Drive 2, која је копија оригиналне Sega - e.
Zen Posted September 8, 2007 Report Posted September 8, 2007 Lego naravno.. I Matchbox auticje, tata ih je stalno kupovao u Free shopu, imala sam citavu kolekciju, obozaval sam da se igram auticjima! ... Dok buraz nije sve sjebao. Roboti i bilo sta s mehanizmom bi bili odmah rastavljeni na cinioce Lutke nisam volela , mada mi je tata kupio i jednu Barbiku, onu sa kosom do kolena, nju sam cuvala i mislim da je jos uvek imam negde. Prilicno sam cuvalal igracke i tiho sam se igrala, a buraz je bio audioterorista. Obozavala sam da igram lastish iako nisam bas nestobila umesna u tome. I omiljena igra - ratovanje, macevi, motke i slicno uvek sam bila general Mog medu cuvam i dan danas, one je samom skoro 'od pocetka' Ih br eljudi, raznezila me tema najstrashnije... E da... Boljka mog detinjstva.. Oduvek sam zelela da imam onaj komplet 'mali hemicar' ali su se moji plasili da ne spalim kucju tako da nista od toga .
Hudini Posted September 8, 2007 Report Posted September 8, 2007 Matchbox auticje, tata ih je stalno kupovao u Free shopu, imala sam citavu kolekciju, obozaval sam da se igram auticjima! ... Ja sam imao BRDO Majorette i Bburago modela, ali sam ih skoro sve razdelio mlađoj braći od raznih ujaka i tetaka...
shtuckensyglieben Posted September 8, 2007 Author Report Posted September 8, 2007 Devojcice: Prolece,leto,jesen,zima,cikago! ili son,makaron,sonfrero... tea,tea,cincincin. A decaci:tatatata,mrtav si! Macevi,pistolji i te fore.Koliko sam to tek gotivio!
ΣΟΚΙ Posted September 8, 2007 Report Posted September 8, 2007 Rambo konzola kvlt! ja sam to prodao za 50 drkema ortaku pred bombardovanje xD skupljao je konzole imao je gomilu i ta mu je falila i dao mi 50 maraka
Генеральный Posted September 8, 2007 Report Posted September 8, 2007 јој, ја сам у своје време имо ЛЕГО свемирску станицу из увоза. то нико није имо. данас дан сам мишљења да је ексклузивност исте заслужан за први сехуални сношај. женске се никад неће променити. можда се зато зове ''ЛЕГО''... лм, мисим да би било добро да се скине софтвер за прављење виртуелних лего коцкица. имате СВЕ на располагање. Лего Диџитал Дизајнер 2.0 (фајл сајз 20МБ, селфекстректинг) http://ldd.lego.com/download/ СПЕЦИЈАЛНА НАПОМЕНА: мени ова варијанта не шљака, нешто је тромо, кочи, заза, прави срања. инсталира се лепо, ал једноставно нам није суџено. зато постоји Лего Диџитал Дизајнер 1.6 (фајл сајз 20МБ, селфекстректинг) http://ldd.lego.com/download/archive.aspx е, ова варијанта већ ради без проблема, тек сам је инсталирао и већ можете видети пример илегалне српске градње на: Пример начи, има све. и сеља у мајици на бретеле, и комшика у изазовној одежди и опека у розле боји ако гајите тај специјални ''јајинци'' лук. начи, саћу му бем мајку.
Faustus Posted September 8, 2007 Report Posted September 8, 2007 Devojcice: Prolece,leto,jesen,zima,cikago! ili son,makaron,sonfrero... tea,tea,cincincin. A decaci:tatatata,mrtav si! Macevi,pistolji i te fore.Koliko sam to tek gotivio! Ima izuzetaka
Zagrivuk Posted September 9, 2007 Report Posted September 9, 2007 (edited) Edited September 9, 2007 by Black Totem 213
Sisus Posted September 9, 2007 Report Posted September 9, 2007 Sta, niko se nije igrao sa konjicima, traktorima and stuff? Izgleda samo ja seljak.
Dark Sonja Posted September 9, 2007 Report Posted September 9, 2007 јој, ја сам у своје време имо ЛЕГО свемирску станицу из увоза. то нико није имо. данас дан сам мишљења да је ексклузивност исте заслужан за први сехуални сношај. женске се никад неће променити. можда се зато зове ''ЛЕГО''... лм, мисим да би било добро да се скине софтвер за прављење виртуелних лего коцкица. имате СВЕ на располагање. Лего Диџитал Дизајнер 2.0 (фајл сајз 20МБ, селфекстректинг) http://ldd.lego.com/download/ СПЕЦИЈАЛНА НАПОМЕНА: мени ова варијанта не шљака, нешто је тромо, кочи, заза, прави срања. инсталира се лепо, ал једноставно нам није суџено. зато постоји Лего Диџитал Дизајнер 1.6 (фајл сајз 20МБ, селфекстректинг) http://ldd.lego.com/download/archive.aspx е, ова варијанта већ ради без проблема, тек сам је инсталирао и већ можете видети пример илегалне српске градње на: Пример начи, има све. и сеља у мајици на бретеле, и комшика у изазовној одежди и опека у розле боји ако гајите тај специјални ''јајинци'' лук. начи, саћу му бем мајку. joooooooooooooojjj skidam odmah! samo da znas da ce moja kuca biti veca i lepsa od tvoje! :srpskiseljackikomplex:
Nightwing Posted September 9, 2007 Report Posted September 9, 2007 -Lego -dziajdzojci -nindza kornjace -mastersi Jel posedovao neko?Sta je vama bila omiljena igracka? joj...mom ortaku u osnovnoj je cale bio svercer pa smo mu narucivali igracke iz malih kataloga (koje dobijes uz Masterse i GIJOE) uz ovo treba dodati i MASK Toys a burazer je imam i bukvalno sve SW figurice sada mi je zao bacenih para...mada mi je zao i sto nesto od toga nisam sacuvao ; pre svega nekog zeca iz TMNT,Ken Mastersa iz SF-GIJOE i naravno Skeletora razmisljam da stavim GI JOE Complete Pack da se skida
Kokopelli Posted September 9, 2007 Report Posted September 9, 2007 Barbika koju sam stavila da se sunca ispod lampe a ona se istopila Druga barbika je prosla nesto bolje, osisala sam je... Mama je često išla za Italiju kada sam bila mala. Imala sm 13 Barbika, ali nijedna nije trajala duže od dva dana. Uživala sam da im prvo izgrizem stopala, ošišam na kratko, skroz iskrivim i savijem gumene noge i onda ih bacim preko balkona. U to vrijeme sam mrzila dječake, pa sam se tukla sa istim u vrtiću po vas dan. Posle bi dolazili njihovi roditelji kod nas kući, da bi se žalili mojima o brutalnim povredama koje nanosim njihovim sinovima Kasnije sam se smirila, ali sam i dalje voljela da uništavam igračke. Sjećam se da sam u vrtiću najviše voljela da se igram sa bockalicama. Ne znam da li se toga iko sjeća: mala, šupljikava tabla sa figuricama raznih boja koje bodeš u tablu i stvaraš svašta nešto Dok buraz nije sve sjebao. Brat je imao naviku da čim dobije novu igračku, krijući uzme čekić i razbije je odma'. Zapravo, to je bila jedina čar novih stvar: dok su nove, razbiti ih što brže u param parčad. Obozavala sam da igram lastish iako nisam bas nesto bila umesna u tome. Uuuu, ja sam rasturala u lastišu Ko god je bio u mojoj grupi, pobijeđivao je Voljela sam i kockice, između dvije vatre, mape... Kad sam kod mape, uvijek sam imala najbolji plan za skrivanje
kuruz Posted September 9, 2007 Report Posted September 9, 2007 Ја сам волео да правим мачеве од дрвета. Наравно, обожавао сам и Јенки зулу - оно кад на врх гранчице неког еластичног дрвета ставите обликовану гомилицу блата и гађате комшилук. @Гроф Дробикус Ми смо имали још руралнију забаву - качење за шпедитере којима пук вози млеко у задругу. Нико није споменуо кликере, срам вас било! Обожавао сам порцуланце, био сам власник једина два црна порцуланера у селу.
Sisus Posted September 9, 2007 Report Posted September 9, 2007 Imao sam 200 komada. Mislim da su jos tu negde.
Recommended Posts