Lakšmi Posted March 12, 2008 Report Posted March 12, 2008 Skoro, kad sam išla kući nađoh staru, izlizanu fudbalsku loptu i skroz mi je bilo lepo!
enclave Posted March 12, 2008 Report Posted March 12, 2008 1.Action-Man 2.Rendzeri voleo sam dosta oruzije koji su Mocni rendzeri imali kao npr noz od onog Toma... Betmenova kola, He-Man mac itd itd....
phantasm of the living Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 Jao,lego-kocke su takav zakon. Kad pocnem da radim i zaradjujem od svake plate cu da kupujem po jedan komplet. Bas sam skoro bila kod sestre od tetke(mala ima sest godina) i, na njeno ogromno cudjenje, zabodoh joj se u sobu i okupirah igracke. A tek kad je izvadila lego-kockice iz kutije.Jedva su me odvojili.
:matija Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 ja jos ovde negde imam lego kockice jao kad se samo setim jos i oni plasticni vojnici
phantasm of the living Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 Ja ih nemam. Mladja sestra i brat nisu cenili vrednosti lego-kockica.... A mali ljudovi...I sve te zajebavancije...
Jabba the Hutt Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 Plasticni vojnici Kol'ko to rula! Dan-danas cuvam svoju kolekciju, trazili mi klinci iz robine, al' samo sam rek'o:"NE MOZE!" Imam ih mali milion, kao klinac sam sve pare pucao na njih, negde do 5 razreda, onda sam okrio igraonice, ali prva ljubav zaborava nema
:matija Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 secam se da sam imao i tenkove i avione i svakakva neka cuda pa onda ratujemo kao klinci medjusobno, kako je dobro bilo
Jabba the Hutt Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 Aha, ja sam sa ortacima radio razmenu, cak smo i napravili nasu drustvenu igru, poteznu strategiju sa plasticnim vojacima, aaaaaaaaa, kad se setim!
:matija Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 tako smo i mi potezno, stvarno je mnogo dobro bilo
Triad_1 Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 LEGO kockice Transformers-i Nindza Kornjace.... kakva su to vremena bila...nazalost danasnji klinci vise samo ispred compa i igraju igrice. steta!
The Joker Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 Jos cuvam svog prvog Transformersa Kako onda,tako se i danas lozim na njih I Lego RULA!!!!
Mustang Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 Imao sam neke trasformerse, ali mi je od njih najupecatljiviji bio devastator, onaj veliki robot koji se sklapa od 6 constructicona, to su oni roboti zeleni kao gradjevinske masine.. Taj je bio vrh.. Imao sam i lego kockice i nindza kornjace,automobilcice, a onda su dosle devedesete pa je to malo ostarilo, bilo lomljeno a nisu se kupovale nove, rodio mi se i brat i tako se bese zavrsilo....
Jelles Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 Omiljena zanimacija su mi bile LEGO kocke, mogao sam satima da sedim na podu i da pravim neke kerefeke, svi su mislili da ću postati neki inženjer gradjevine ili arhitekta :) Imao sam 2-3 velike kutije i dosta manjih lego pakovanja... Imao sam neku veliku ražu, pa neku podvodnu bazu i podmornice, avione, helihoptere...dža bu... onda dosta nekih figurica, dži ja džojaca, nindža kornjaca, (sećam se neki moj drug je imao veliki kornja-cepelin pa sam bio ljubomoran na njega ), transformersi, onih malih autica... pa onda machevi, plastične ninja katane i naravno kultni hi-manov mač puške pištolji, činimi se da mi omiljena beše m-16
Grob Bez Dna Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 Omiljena zanimacija su mi bile LEGO kocke, mogao sam satima da sedim na podu i da pravim neke kerefeke, svi su mislili da ću postati neki inženjer gradjevine ili arhitekta :) isti slucaj i kod mene lego mama!
Mustang Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 Jedan drugar je imao neke dinosaurus transformerse, a ja sam ko mali obozavao dinosauruse i transfomerse, da je to prelazilo granice normale... A druga dva ortaka su imala kombi za nindza kornjace, e to je bilo veselo, nisam izbijao od njih...
Mustang Posted April 28, 2008 Report Posted April 28, 2008 Isti lik je imao i piratski brod iz lego kockica, jedan veci i jedan manji , i crveni (gusarski) i plavi (mornariki), kao i one male camce i cak malo ostrvo gusarsko... Ma ludnica, jednom smo ratovali onim malim topicima, pa sam uspeo da mu pogodim cikicu u glavu kroz prozor njegovog broda, i uspeo sam da ga oborim :) Ma do jaja je bilo kad smo bili klinci.. Nije tolko ovih kompjutera bilo da ljudima oduzimaju vreme...
Mazrim Taim Posted April 28, 2008 Report Posted April 28, 2008 Uh ja sam se kao mali igrao mocnim rendzerima... E.nedostaje mi to po neki put..
Night's Blood Posted May 21, 2008 Report Posted May 21, 2008 Ja sam se kao mala igrala Mocnih Rendzera, skupi se pola ulice i skacemo kao poludeli . A ubedljivo omiljena igracka mi je bio neki crveni plasticni mac.
krezavy Posted September 9, 2008 Report Posted September 9, 2008 mastersi i klikeri to je bilo in u moje doba
sunessence Posted September 11, 2008 Report Posted September 11, 2008 Барбике! Баш сам јуче купила себи једну из Fariytopia колекције. Пресрећна сам!
José Luis Chilavert Posted September 11, 2008 Report Posted September 11, 2008 :) kakav je ovo kvlt od teme ! lego kocke , sekira+noz+drvo+cekic+ekseri , dok moji povremeni upadi u svet elektronike nisu ostali bas u lepom secanju . sve u svemu , pocetak devedesetih ; nije bilo para ; sta nadjes , sa time se i ipras .
Pure Imagination Posted September 11, 2008 Report Posted September 11, 2008 Barbike. I to ne bilo kakve, vetj samo iz serija za kolekcije. Nikad se nisam igrala sa njima,volela sam da ih gledam . Valjda sam zato toliko razmazena.
Fapril ethereal Posted September 12, 2008 Report Posted September 12, 2008 mi smo bili hardcore seoska sirotinja... igrali smo se zmurke i suge... nismo znali za barbike,lego kockice,branko kockice,vozove,avione,optimus prajma...
HATE Posted September 20, 2008 Report Posted September 20, 2008 mi smo bili hardcore seoska sirotinja... igrali smo se zmurke i suge... nismo znali za barbike,lego kockice,branko kockice,vozove,avione,optimus prajma... Ali ste se j*b*li na senu i na gomili žita! :)
Novaliis Posted September 20, 2008 Report Posted September 20, 2008 Da, po selu smo se igrali doktora..pa pregledali devojcice
Recommended Posts