Talvi Posted June 28, 2009 Report Posted June 28, 2009 Ziv mi bio 100 godina. Imas pivo ili sta god pijes kad se vidimo za ovo.
:matija Posted June 28, 2009 Report Posted June 28, 2009 Najlepse uspomene su mi sa kradja tresanja i ostalog voca. Inace mi smo najvise cepali super nintendo kao klinci. donkey kong ftw!
Guest HEFEST Posted July 9, 2009 Report Posted July 9, 2009 Ja sam najvise zakacio He-man period. Imao sam dva He-man-a, Cat-man-a, Beast-man-a, Hordaka, Skeletora i pratecu opremu. Igrao sam se dosta i sa onim obicnim zelenim vojnicima ratovanja gde imas one koje cuce, one koji stoje i one sa mitraljezima koji su zalegli. Bila su tu i mitraljeska gnezda, avioni, kkamioni i druge zajebancije. Bile su lepe i one igrackice sto su se izvlacile iz kutija grisina. Indijanci i kauboji vecinom.
NećuDisplejNejm Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 igracke za male japance: bolesno. nedostaju mi moje lego kocke kad vidim ovo.
Fapril ethereal Posted July 29, 2009 Report Posted July 29, 2009 Japan je moja omiljena zemlja vec dugo vremena..
lemmy sixx Posted July 29, 2009 Report Posted July 29, 2009 Mastersi,Transformersi,Lego kockice...to su bile omiljene stvarcice. A omiljena igracka: Hordak Buzz-Saw: Hurricane Hordak:
Fapril ethereal Posted July 29, 2009 Report Posted July 29, 2009 Hordak je bio jachi od He Man-a...i dalje je...
Kokopelli Posted July 29, 2009 Report Posted July 29, 2009 igracke za male japance: bolesno. Podsjetio si me na uvrnute torte: Chinese Lotus Bound Foot
Night's Blood Posted November 25, 2009 Report Posted November 25, 2009 (edited) Ovo sam sam imala, ali posto sam od one dece koja ne cuvaju igracke, ko zna gde je to zavrsilo. Edited November 25, 2009 by Night's Blood
Fapril ethereal Posted November 25, 2009 Report Posted November 25, 2009 haha ako ne pogubis komplet lego kockica,dan posle kupovine,nisi kult.. Hi menov mach mi je brat razbio o betonski stub u dvoristu..uz naravno prethodnu dosetku,tako mi moci sive lobanje,ja imam moc.. ja sam plakao,a on je bio u fazonu roflmao.
STARSHOOTER_SUPREME Posted November 25, 2009 Report Posted November 25, 2009 Nikad nisam voleo igracke koje su nesimetricne ,kao ove sto postujete sa ogromnom glavom:(Gledam sa ortakom GI JOE film okrece se ortak i pita ,pobogu kako znas sva njihova imena haha
Night's Blood Posted November 25, 2009 Report Posted November 25, 2009 haha ako ne pogubis komplet lego kockica,dan posle kupovine,nisi kult.. Hi menov mach mi je brat razbio o betonski stub u dvoristu..uz naravno prethodnu dosetku,tako mi moci sive lobanje,ja imam moc.. ja sam plakao,a on je bio u fazonu roflmao. Ja sam kukala za nekim plasticnim macem mesecima, posle par nedelja otpala mu je drska a ostrica je mami dobro posluzila da dobijem par puta po dupetu kada zajebem nesto. Inace sve igracke za koje sam smatrala da mi vise ne trebaju, zavrsile su u septickoj jami. Bratu i meni bilo zanimljivo da bacamo razne stvari tamo (do danas mi nije jasno zasto). Bilo je veselo kad se praznila da se radi kanalizacija.
Guest Alva.Mater.Ceten.Tanan Posted November 25, 2009 Report Posted November 25, 2009 (edited) Ja sam se igrao sa Himen figurama , lego kockicama , Ji I Joe , imao sam 3 figure , kada bi znao koje A jedna od poslednjih igracki koje sam dobio su bili Mighty Max figure....nesto najjace Ovo je jedna koju imam , od 3 Imam i ovakvu Edited November 25, 2009 by Alva.Mater.Ceten.Tanan
José Luis Chilavert Posted November 25, 2009 Report Posted November 25, 2009 (edited) Сећам се да сам имао играчке Хи-мена, Скелетора, Оружара (мада ми се чини да је у тој старијој верзији цртаћа имао неко друго име), Хордака (Buzz saw верзију) и ове: и омиљени: Edited November 25, 2009 by José Luis Chilavert
ShinigamY Posted November 25, 2009 Report Posted November 25, 2009 Moja prva omiljena igracka (koje se secam veoma dobro). Doneli mi iz Swiss za vreme bombardovanja. Bilo je tu i ovoga \ Istina, imao sam punoooo igracaka, da nisam ni znao sta imam sve... Lego kockice, jedna kutija 1^3m puna sa lego kockicama (od mornara, do zeleznice, pa i spejs satl). Ali ove dve su mi ostale u secanju. Bash cu da pokusam da nadjem ovog Maul-a da ga stavim pored monitora da budem tr00
sale 3sm Larry Flynt Posted November 25, 2009 Report Posted November 25, 2009 (edited) ehhhhh kad se setim.....sacuvao sam brdo autica(majorette i matchbox),imam cak i dva yuga.Da li se seca neko one,da kazem konzole,posto je te velicine,zove se kosarka na vodi....hehehe,radi na vodu..ima dugme,i onaj blentavi kosrakas treba da ubaci loptu u kos.To nam je bio glavni hit u obdanistu..e onda dodje ovaj legendarni robot s 4 strele(jos ga imam) imao sam i razne masterse i mattelove robote...ostade mi neki viking(lici na himena),robot,koji umesto ruke ima neku dvocevku,i dve nindza kornjace(mikelandjelo i donatelo).Ne znam zasto ali donatelo je braon boje. Imao sam i citav arsenal,kad sno se igrali rata(cak i onaj rambo set,puska,kompas,bombe,noz i ne secam se sta je jos islo) bilo je i lego kockica,al manji setovi(ono tipa letilica,vozilo s cikicom i sl) A imao sam i tri trandze(socijalni zeleni mali dzip koji se pretvara u robota iz dva poteza,i dva aviona,ne secam se koji su bili) A onda je krenula digitalizacija-tetris,rambo,one igrice s pijace(formula,neki vatrogasci,vuk krade jaja,takvu jednu ortak jos ima i sl),sega itd Imao sam i onaj hi-menov zuti mac,al mamu mu jebem,vrh je bio kriv,secam se da sam ga svaki put krivio na suprotnu stranu,da bi se malo ispravio....a matorci i zene u okolini su se smejali kada smo trcali ulicom i vikali JA SAM HIMEN!JA IMAM MOC! Edited November 25, 2009 by sale 83
ShinigamY Posted November 25, 2009 Report Posted November 25, 2009 (edited) A onda je krenula digitalizacija-tetris,rambo,one igrice s pijace(formula,neki vatrogasci,vuk krade jaja,takvu jednu ortak jos ima i sl),sega itd Jaooj ja igrao onu igricu Contra na segi ili kako vec... Kolko jako, bash mi se igra nevidjeno Jel si igrao mozda ? @Sisus: Hahahaha kako si primetio iz prve Hahahah! Legendo, evo ti plus xD Edited November 25, 2009 by ShInIgAmY91
serblackbeard Posted November 25, 2009 Report Posted November 25, 2009 Сећам се да сам имао играчке Хи-мена, Скелетора, Оружара (мада ми се чини да је у тој старијој верзији цртаћа имао неко друго име), Хордака (Buzz saw верзију) и ове: и омиљени: Овог првог сам и ја имао!!!
sale 3sm Larry Flynt Posted November 25, 2009 Report Posted November 25, 2009 hahahahahahaha,njahhh....isprali su ti mozak....to su wannabe,ukrali su naziv,a ovi su troo Da,da Contra,secam se i toga...kvlt!nego,kude imaju da se uznu ovi novi nabudzeniji optimus prime i bumblebee?Ima li to uopste kod nas?
Sisus Posted November 25, 2009 Report Posted November 25, 2009 hahahahahahaha,njahhh....isprali su ti mozak....to su wannabe,ukrali su naziv,a ovi su troo Ne znam, jbg, kod mene se i dan danas trandžama nazivaju kurate ribe, prvi put čujem taj naziv za transformerse.
ShinigamY Posted November 25, 2009 Report Posted November 25, 2009 (edited) Nznm gde ima kod nas, ja video u Becu (radnja neka sa stripovima i igrackama kod katedrale one...) i Optimusa i sve moguce, i likove iz World of Warcraft, cak sam i Frostmourne video O.o Secivo, mac ogroman, tup... Inache, kostao je 150 evra, ja se razmisljao da ga uzmem, al kako da ga prosvercujem u autobus (ekskurzija) preko granice, pojma nemam I da napravim power metal band a la rhapsody Edited November 25, 2009 by ShInIgAmY91
Recommended Posts