Jump to content

Recommended Posts

Posted

Najlepse uspomene su mi sa kradja tresanja i ostalog voca. :)

Inace mi smo najvise cepali super nintendo kao klinci. donkey kong ftw! :D

• 2 weeks later...
Guest HEFEST
Posted

Ja sam najvise zakacio He-man period. Imao sam dva He-man-a, Cat-man-a,

Beast-man-a, Hordaka, Skeletora i pratecu opremu. Igrao sam se dosta i sa onim obicnim zelenim vojnicima ratovanja gde imas one koje cuce, one koji stoje i one sa mitraljezima koji su zalegli. Bila su tu i mitraljeska gnezda, avioni, kkamioni i druge zajebancije.

Bile su lepe i one igrackice sto su se izvlacile iz kutija grisina. Indijanci i kauboji vecinom.

• 3 weeks later...
  • 3 months later...
Posted

haha ako ne pogubis komplet lego kockica,dan posle kupovine,nisi kult..

Hi menov mach mi je brat razbio o betonski stub u dvoristu..uz naravno prethodnu dosetku,tako mi moci sive lobanje,ja imam moc..

ja sam plakao,a on je bio u fazonu roflmao.

006-1.jpg

Posted

haha ako ne pogubis komplet lego kockica,dan posle kupovine,nisi kult..

Hi menov mach mi je brat razbio o betonski stub u dvoristu..uz naravno prethodnu dosetku,tako mi moci sive lobanje,ja imam moc..

ja sam plakao,a on je bio u fazonu roflmao.

Ja sam kukala za nekim plasticnim macem mesecima, posle par nedelja otpala mu je drska a ostrica je mami dobro posluzila da dobijem par puta po dupetu kada zajebem nesto. :haha:

Inace sve igracke za koje sam smatrala da mi vise ne trebaju, zavrsile su u septickoj jami. Bratu i meni bilo zanimljivo da bacamo razne stvari tamo (do danas mi nije jasno zasto). Bilo je veselo kad se praznila da se radi kanalizacija. :haha:

Guest Alva.Mater.Ceten.Tanan
Posted (edited)

Ja sam se igrao sa Himen figurama , lego kockicama , Ji I Joe , imao sam 3 figure , kada bi znao koje :(

A jedna od poslednjih igracki koje sam dobio su bili Mighty Max figure....nesto najjace

Ovo je jedna koju imam , od 3

6fmeZsLUrk3kyf8hYKe9Babwo1_400.jpg

Imam i ovakvu

eqz89h.jpg

Edited by Alva.Mater.Ceten.Tanan
Posted (edited)

Сећам се да сам имао играчке Хи-мена, Скелетора, Оружара (мада ми се чини да је у тој старијој верзији цртаћа имао неко друго име), Хордака (Buzz saw верзију) и ове:

ramman_a.jpg

gwildor_a.jpg

triklops_a.jpg

и омиљени:

mosquitor_a.jpg

:wub:

Edited by José Luis Chilavert
Posted

Moja prva omiljena igracka (koje se secam veoma dobro). Doneli mi iz Swiss za vreme bombardovanja. 

darth-maul_1.jpg

Bilo je tu i ovoga

leobreaker.gif\

Istina, imao sam punoooo igracaka, da nisam ni znao sta imam sve... Lego kockice, jedna kutija 1^3m puna sa lego kockicama (od mornara, do zeleznice, pa i spejs satl). Ali ove dve su mi ostale u secanju. Bash cu da pokusam da nadjem ovog Maul-a da ga stavim pored monitora da budem tr00 :D

Posted (edited)

ehhhhh kad se setim.....sacuvao sam brdo autica(majorette i matchbox),imam cak i dva yuga.Da li se seca neko one,da kazem konzole,posto je te velicine,zove se kosarka na vodi....hehehe,radi na vodu..ima dugme,i onaj blentavi kosrakas treba da ubaci loptu u kos.To nam je bio glavni hit u obdanistu..e onda dodje ovaj legendarni robot s 4 strele(jos ga imam)

saturnrobotf.jpg

imao sam i razne masterse i mattelove robote...ostade mi neki viking(lici na himena),robot,koji umesto ruke ima neku dvocevku,i dve nindza kornjace(mikelandjelo i donatelo).Ne znam zasto ali donatelo je braon boje. :bigblue:

Imao sam i citav arsenal,kad sno se igrali rata(cak i onaj rambo set,puska,kompas,bombe,noz i ne secam se sta je jos islo)

bilo je i lego kockica,al manji setovi(ono tipa letilica,vozilo s cikicom i sl)

A imao sam i tri trandze(socijalni zeleni mali dzip koji se pretvara u robota iz dva poteza,i dva aviona,ne secam se koji su bili)

A onda je krenula digitalizacija-tetris,rambo,one igrice s pijace(formula,neki vatrogasci,vuk krade jaja,takvu jednu ortak jos ima i sl),sega itd

Imao sam i onaj hi-menov zuti mac,al mamu mu jebem,vrh je bio kriv,secam se da sam ga svaki put krivio na suprotnu stranu,da bi se malo ispravio....a matorci i zene u okolini su se smejali kada smo trcali ulicom i vikali JA SAM HIMEN!JA IMAM MOC!

Edited by sale 83
Posted (edited)

A onda je krenula digitalizacija-tetris,rambo,one igrice s pijace(formula,neki vatrogasci,vuk krade jaja,takvu jednu ortak jos ima i sl),sega itd

Jaooj ja igrao onu igricu Contra na segi ili kako vec... Kolko jako, bash mi se igra nevidjeno :D Jel si igrao mozda :D?

@Sisus: Hahahaha kako si primetio iz prve :D Hahahah! Legendo, evo ti plus xD

Edited by ShInIgAmY91
Posted

Сећам се да сам имао играчке Хи-мена, Скелетора, Оружара (мада ми се чини да је у тој старијој верзији цртаћа имао неко друго име), Хордака (Buzz saw верзију) и ове:

ramman_a.jpg

gwildor_a.jpg

triklops_a.jpg

и омиљени:

mosquitor_a.jpg

:wub:

Овог првог сам и ја имао!!!

Posted

:blink:

hahahahahahaha,njahhh....isprali su ti mozak....to su wannabe,ukrali su naziv,a ovi su troo

31yWDHKzIXL._SL500_AA280_.jpg

050101_hotrod.jpg

Da,da Contra,secam se i toga...kvlt!nego,kude imaju da se uznu ovi novi nabudzeniji optimus prime i bumblebee?Ima li to uopste kod nas?

Posted

hahahahahahaha,njahhh....isprali su ti mozak....to su wannabe,ukrali su naziv,a ovi su troo

Ne znam, jbg, kod mene se i dan danas trandžama nazivaju kurate ribe, prvi put čujem taj naziv za transformerse. :haha:

Posted (edited)

Nznm gde ima kod nas, ja video u Becu (radnja neka sa stripovima i igrackama kod katedrale one...) i Optimusa i sve moguce, i likove iz World of Warcraft, cak sam i Frostmourne video O.o Secivo, mac ogroman, tup... Inache, kostao je 150 evra, ja se razmisljao da ga uzmem, al kako da ga prosvercujem u autobus (ekskurzija) preko granice, pojma nemam :P

frostmourne.jpg

:rockdevil:    :rockdevil:  I da napravim power metal band a la rhapsody  :rockdevil:

Edited by ShInIgAmY91
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...