Rle Posted September 28, 2008 Report Posted September 28, 2008 (edited) meni je lega uzeo mali kovchezish prekriven zelenom chojom i uchijo me da skachem i igram po njemu , pa jel to uredu ?! ne ono ova tema je totalni smor , igrachke u detinjstvu , bolje tema biti koje ne .. naravno da su zdrava /prava deca radila sve shto sto su mogla Edited September 28, 2008 by Rle
BraniSlava-Nazi sponzorusa Posted September 28, 2008 Report Posted September 28, 2008 (edited) Sta je vama bila omiljena igracka? Ja jos uvek imam omiljene igracke...Plisane...Omiljeni su mi crveni djavolak i leopard sa crno-belim bar salom... Edited September 28, 2008 by BraniSlava-Nazi sponzorusa
Tomislav Sawyer Posted September 28, 2008 Report Posted September 28, 2008 ne nije ja sam na neki nacin prihvatio pozitivne stvari u vezi puta moga pokojnog oca samo sto nisam prihvatio stvari za koje mislim da su negativne Bolje od toga ne moze
Rle Posted September 29, 2008 Report Posted September 29, 2008 Ja jos uvek imam omiljene igracke...Plisane...Omiljeni su mi crveni djavolak i leopard sa crno-belim bar salom... totalno izivtopereno ! sa djavolkom se igrash i tretirash ga divno shto je ono zabinjavajuce a i leopard ubica i kvrolochna zver koja da nije u tom plishanom obliku bi te pojela . ne znash ti da se igrash .
Guest Razbijač-NAAĆI Posted October 8, 2008 Report Posted October 8, 2008 jedna od mojih omiljenih igraćki iz detinjstva je bila figurica toxic crusadera.imo je i metlu. slićno je radjen ko hymen i hordak.
Novaliis Posted October 8, 2008 Report Posted October 8, 2008 Ja sam imao Himena i jos neke masterse, ali su ih neki cigani ukrali 'bo ih ko ih dov'o
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted October 8, 2008 Report Posted October 8, 2008 Sad imam pingvina, prase Elizabetu III, zwbru, mikija i mini i to je to stogajim od plisanih zivotinja na svom krevetu.
Novaliis Posted October 8, 2008 Report Posted October 8, 2008 (edited) Ja imam Boleta, plisanog lavica Edited October 8, 2008 by Hvit Varg
Mr.Hate Posted October 8, 2008 Report Posted October 8, 2008 Omiljena igra bila nam je rat sa "Drugom ulicom" (nismo joj znali naziv) a rat se sastojao od gadjanja cokancicima od rakije koje smo skupljali cele nedelje za taj dogadjaj i krili ih u olucima.Cak su i roditelji nasih "neprijatelja" cepali gume na srchu kod prodju kolima. Igracke su bili vasharski plasticni kaubojci i indijanci (oni sto dodju po 20 komada u pakovanju).Malo kasnije i plasticni tenkovi i borna kola. Kad smo isli u osnovnu skolu video igrice Bomb Jack,Bubble booble,1942,Elevator,Arkanoid u flipoteci "Podrumche" a Feniks i Brus Li na vasaru. U srednjoj je vec bio Pang,Streetfighter,Golden axe itd u flipoteci Evropa.Naravno bilijar i poker aparati.
Tomislav Sawyer Posted October 8, 2008 Report Posted October 8, 2008 Ja sam imao Himena I sta bi, defloracija u malih nogu?
Novaliis Posted October 8, 2008 Report Posted October 8, 2008 Znao sam da ce neko to prokomentarisati..
Guest Razbijač-NAAĆI Posted October 9, 2008 Report Posted October 9, 2008 Sad imam pingvina, prase Elizabetu III, zwbru, mikija i mini i to je to stogajim od plisanih zivotinja na svom krevetu. na tvom krevetu? blago njima.
-Mare Posted October 9, 2008 Report Posted October 9, 2008 I sta bi, defloracija u malih nogu? Ne mogu da prestanem da se smejem.
Vitamin K Experience Posted October 9, 2008 Report Posted October 9, 2008 Ja sam imao Himenov mač. Što se omiljenih igračaka tiče, naviše sam voleo jednog debelog klinca iz komšiluka da bijem.
-Mare Posted October 9, 2008 Report Posted October 9, 2008 Pedofili jedni pa bijo sam maji.. Jebaga, svi smo biji maji, al' se ne hvalimo da smo imali Himena.
Vitamin K Experience Posted October 9, 2008 Report Posted October 9, 2008 Ne hvalite se da ste imali Himena jer ste es igrali sa sestrinom Tilom. Igrali.
Nisko_Se_Mazim Posted October 9, 2008 Report Posted October 9, 2008 Najvise sam se igarao sa auticima-oni Majorete i Burago legende,imao sam ih krs,posle sam sve podavao Imao sam i te Masters figure-doduse nisam imao Himena vec Skeletora A i onih krpenih lutkica sam imao krs-za svaki rodjus sam dobijao po par
Guest Razbijač-NAAĆI Posted October 9, 2008 Report Posted October 9, 2008 ja sam sestrine plisane mede,zeke i ostala govna baco kerovima da trgaju.ona je plakala,mene drali ko vola u kupusu,ali nikad nisam zazalio. takodjer,jednom klincu iz kraja,koji je bio mladji od mene 5 godina,silovali smo autiće sa petardama,veliki skiper kamion smo mu sjebali sa kamenicama.uništili mu robota iz moćnih rendzera,a bio je rasklopiv.sretna vremena bila. ja sam od mastersa imo he-mana,skelatora sa onom nekom rućurdom sa bakandjama,shi-jitzua i pijaćnog stinkora.posle sam imo i nindja kornjaće,ejpril,splintera i sekaća,ali sve su bili pijaćni fušeri,ali i dalje mi stoje na polici iznad kreveta.svedoci su svakog mog...pamprka...blago njima.
Novaliis Posted October 9, 2008 Report Posted October 9, 2008 Što se omiljenih igračaka tiče, naviše sam voleo jednog debelog klinca iz komšiluka da bijem.
Vitamin K Experience Posted October 9, 2008 Report Posted October 9, 2008 Svakako. Samo što nisam imao uniformu i čime da ga prskam u oči.
Recommended Posts