Guest loana83 Posted February 17, 2008 Report Posted February 17, 2008 Moze li mi neko reci kako da ubacim video u iPod? Ili na kom sajtu postoji neko detaljno objasnjenje kako se to radi?
Night Prowler Posted March 31, 2008 Report Posted March 31, 2008 Ja imam iPod Shuffle 2G i nisam ga koristio jedno 3 meseca jer mu je crkao punjac, a ja nemam nameru da dajem 50 evra da kupim novi. Mp3 preko fona je zakon Pogotovo preko SE Walkman slusalica, na njima bass otkida
Painkiller_JP Posted March 31, 2008 Report Posted March 31, 2008 Ja imam ovo 8G Radi perfektno. Kod nas košta 200 evra Zvuk je odličan.
Rüzgar /değişik/ Posted March 31, 2008 Report Posted March 31, 2008 Ja imam ovo 8G Lepo izgleda, pogotovo zeleni.
23/16 Posted March 31, 2008 Report Posted March 31, 2008 Gde moze da se uzme nano od 8gb za 200e? Cena je 250.
José Luis Chilavert Posted March 31, 2008 Report Posted March 31, 2008 Iz mog iskustva znam : Ko ne namerava da kupi ne iPod mp4 ( ili Philips 9125 ) neka i ne uzlima mp4 . Uvek treba uzeti mp3 , koji NEMA PUNJIVE BATERIJE . Najpametnije svakih nekoliko dana uzeti jednu alkalnu . Nekoliko mp4 plejera sam vracao , sve na garanciju , dok nisam nabavio Philipsov mp3 za 120 evra , najjednostavniji , nije ni u boji , nema nista , ali je MADE IN DUTCH . Nikada ni jedan problem sa njim nisam imao ; zvuk fenomenalan ( mada realno , moze i bolji ) , baterija ( alkalna ) traje i po 12-13 sati , ....
Routasydän Posted March 31, 2008 Report Posted March 31, 2008 Kada hoces da kupis dobar, kvalitetan i pouzdan auto - kupis VW Kada hoces dobar, kvalitetan mp3 player - kupis Creative Znaci sa Creative nema promasaja, sta ghod da uzmes odlicno je!
ilegalac Posted March 31, 2008 Report Posted March 31, 2008 ne znam da li sam ja toliko old fashion, ili malo... (nadjite rec sami, ne ljutim se)
mara! Posted April 1, 2008 Report Posted April 1, 2008 ja imam creative zen v plus, da cuknem u drvo FENOMENALAN je! platila sam ga oko 120 jura, i sljaka ko lud! cak sam dobila i fensi vrecjicu uz njega. samo je debil (ja) uspeo da slomi slusalice zgazivsi ih martinkama, ali nema veze... kupicju nove...
necko Posted April 2, 2008 Report Posted April 2, 2008 Kada hoces dobar, kvalitetan mp3 player - kupis Creative Znaci sa Creative nema promasaja, sta ghod da uzmes odlicno je!
Rehabilitovani Bagrem Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 Imam creative zen stone plus 2gb nekoliko meseci i mogu reci da je savrsen.Ne moze da se meri sa ovim govnima od ms playera i slicnih kineznih cuda.Jednog dana cu uzmem ipod nano 3 generacije a do tada cu nosim kamen u dzepu
Sinstrel Posted April 5, 2008 Report Posted April 5, 2008 Takodje... Jedina zamerka se odnosi na touch wheel koji je mali i odgovara pre zenskim ili decijim prstima. :\ Imam i iPod Video (5G) od 30GB ali njega jako retko koristim, prvenstveno zbog velicine i u manjoj meri zbog tezine. Moj prvi plejer IRiver iFP 1090 i dalje radi i dalje smatram da je odlican ali 256MB je premalo.
MissionVao Posted April 5, 2008 Report Posted April 5, 2008 ovo je jedini koji sam videla uzivo, kod decka, kaze da je odlican meni je to bez veze kad vec imam SE mobilne s velikim memorijama + adapter da mogu da ukljucim prave velike slusalice.
23/16 Posted April 5, 2008 Report Posted April 5, 2008 Uzao sam danas Sennheiser CX300. Jbt, kakav zvuk!
Sinstrel Posted April 5, 2008 Report Posted April 5, 2008 Koliko para? Ja mucim muku sa sluskama. Trenutno koristim isto neke Sennheiserove sluske ali nisam zadovoljan. Definitivno mi trebaju in ear sluske... mozda neki Shure.
MissionVao Posted April 5, 2008 Report Posted April 5, 2008 Ja uzeh neke veeelike Altec Lansing, em ti ushushka ushi em je genijalan zvuk Nisu neka high klasa ali definitivno bolje od Sony-ja koji jeste imao pozlacen dzek ali ne i izdrzljiv sundjer. Na amazonu su 15.44 GBP, kupila sam u nekoj tehno radnji na Dusanovcu koju su skoro zatvorili.
Rehabilitovani Bagrem Posted April 6, 2008 Report Posted April 6, 2008 Najbolje mi je bilo pre neku god kad je ortak koji slusa psihodeliju kupio neke slusalice za mp3 plejer koje imaju baterije u sebi jer imaju vibraciju,znaci lik je izgledao kao svemirac sa njima
-Mare Posted April 6, 2008 Report Posted April 6, 2008 Koliko para? Ja mucim muku sa sluskama. Trenutno koristim isto neke Sennheiserove sluske ali nisam zadovoljan. Definitivno mi trebaju in ear sluske... mozda neki Shure. Ja imam Genius HP 02 Live, mnogo su dobre. Cena im je oko 900din, pogledaj ih na Itsvet.com. Jedino mi je mp3player malo losiji, ali sluzi svrsi dok ne skupim pare za nesto bolje...
MissionVao Posted April 6, 2008 Report Posted April 6, 2008 (edited) Sa ovim ides po gradu? ja generalno ne vidim uzivanje u setanju s muzikom jer mi nikad ne treba vise od 20ak minuta da negde stignem a i najcesce nisam sama. otkad se to mp3 slusa samo na ulici? Edited April 6, 2008 by Double Fire
Recommended Posts