Jump to content

Recommended Posts

Posted

najbolji izbor slusalica ti je u knjizari Plato u knez Mihajlovoj. Ja sam tamo kupio Sony sluske za 20 eur i bile su do jaja, sve dok mi macak nije odgrizao jednu slusku. Posle sam koristio Creative slusalice koje su jos bolje, a najbolje rezultate imaju sa kvalitetnim playerom kao sto je Creative. neces odvaljivati usi, zvuk je cist i prijatan a bus neces ni cuti, osim ako mu nije otpao auspuh ;)

Posted
pitanje za vlasnike cx300 (ili bilo kojih in-ear slusalica):

kakva je izolacija od spoljnih zvukova. zanima me, na primer, scenario: setnja gradom, i prodje autobus GSP-a pored - koliko se to cuje i da li smeta toliko da pokrije muziku koja nije otpanjena do daske.

osnovna ideja mi je: da ne razvaljujem usi tako sto cu pojacavati volume da bih pokrio spoljnu buku, nego da mogu da slusam na srednjoj jacini a da mi spoljni zvuci ne kvare muziku. slusalice koje prodju "test autobusa" bih platio suvim zlatom. :)

Imam ja sansu i cx300 i dva, tri puta sam mogao da izginem :). Najbolja izolacija, perfektan zvuk, nednajebivo! Malo su skuplje, ja sam ih platio 5650din ali ko ga jebe.

Uzmi obavezno!

Posted (edited)

e, ajd vi koji imate iskustva sa sansa plejerima da napisete par reci, ono, prednosti i mane...

u sustini, ne bih menjao moj creative muvo tx se ali mi postalo premalo 512 mb memorije... :bigblue:

edit: sad sam video imaginosov post xD

ima li neko iskustva sa sansa e250 modelom?

Edited by .nemanja.
Posted

Nisi rekao koliko bi para izdvojio. ;)

Sansa e260 je odličan plejer, njega bih kupio da nisam uzeo iPod. ;)

Posted

burzuju :P

pa otprilike mi odgovara cena za e250, dakle 60-70 jura... eventualno ako budem imao kinte za e260...

Posted

@nemanja:

- sto se tice sansa clipa, ja sam super zadovoljan. bilo mi je bitno da player bude mali i da moze da se zakaci za odecu, posto sad ide leto, a ne volim da nosim po dzepovima sve i svasta. tako da ako su ti dimenzije bitne, onda preporucujem clip. sada moze da se nadje vec za 45 evra.

ako kupujete sansa playere - moja preporuka je da dobro obratite paznju na to koliko traje garancija. u nekim radnjama daju samo godinu dana, a na nekim mestima je 2 godine (na primer pc4yu). na par mesta mi se desilo da prodavci i ne znaju kolika je garancija na sanse, tako da ih terajte da provere kad budete pitali (da vam pokazu papir).

--------

kad sam kupovao sennheiser pre jedno 3 godine imali su otpakovan primerak za test, pa sam mogao da ih probam (prodavnica "4udio"). sada sam prosao kroz ceo grad i nisam nasao ni jednu radnju gde zapravo mogu da se probaju slusalice pre nego sto ih kupis. :udri:

Posted

da, ja sam kupio svoje Sennheiser u 4audio-u, i to su definitivno najgore slusalice koje sam imao <_< a ja sam mislio da je dati 1500 za sluske dovoljno da budu ok...

pre toga sam imao poprilicno dobre Sennheiser, isto kod njih kupljene, ali imam stetocinu u kuci koja ih je pojela...

Ja pokusavam da nalovim Creative EP-330 product-6470621.jpg

definitivno najbolje bubice koje sam ikad imao

Posted
@nemanja:

- sto se tice sansa clipa, ja sam super zadovoljan. bilo mi je bitno da player bude mali i da moze da se zakaci za odecu, posto sad ide leto, a ne volim da nosim po dzepovima sve i svasta. tako da ako su ti dimenzije bitne, onda preporucujem clip. sada moze da se nadje vec za 45 evra.

ako kupujete sansa playere - moja preporuka je da dobro obratite paznju na to koliko traje garancija. u nekim radnjama daju samo godinu dana, a na nekim mestima je 2 godine (na primer pc4yu). na par mesta mi se desilo da prodavci i ne znaju kolika je garancija na sanse, tako da ih terajte da provere kad budete pitali (da vam pokazu papir).

--------

kad sam kupovao sennheiser pre jedno 3 godine imali su otpakovan primerak za test, pa sam mogao da ih probam (prodavnica "4udio"). sada sam prosao kroz ceo grad i nisam nasao ni jednu radnju gde zapravo mogu da se probaju slusalice pre nego sto ih kupis. :udri:

ma dimenzije mi nisu bitne, a i ne volim da kazim nista po sebi, vise volim po dzepovima da nosim :bigblue:

u sustini najbitniji mi je kvalitet zvuka, naravno i cena...

hvala :D

• 4 months later...
Posted

Jel zna neko gde ima da se kupi samsungov mp3 player YP S5  u Bg-u ili Ns-u ???ja hocu da ga kupim ali neznam gde ima?

Posted

Jel zna neko gde ima da se kupi samsungov mp3 player YP S5  u Bg-u ili Ns-u ???ja hocu da ga kupim ali neznam gde ima?

Posted
Ko ti je kriv kad nisi bio ambiciozan :razz:

Elem, ja odavno imam Sony-jev mp3, Walkmen serija, ljubičasti :wub:

13468jq2.jpg

Odličan je!

• Kapacitet od 1 GB (brzina prenosa 48 kb/s)
  • Punjenje preko USB-a
  • 12 h neprekidne reprodukcije uz ugrađenu bateriju
  • LCD ekran u boji
  • Pametne funkcije za sortiranje muzike - Folder, File name sort ili Song/Album, Artist name

Хеј, ја имам црни!

kiskep_1524.jpg

2GB, стварно добар и ергономичан преносни уређај.

Ја сам bass freak и то ми је јако битно а овај има и мануелне еквилајзере па је то велики + са моје стране.

Тотално сам задовољан.

• 3 weeks later...
Posted

hm evo neko vreme mi ne radi mp4 i pizdim zbog toga

jbg nece ga upali

a oce da radi samo kada ga stavim da se puni a kad izvadim USB kabal iskljuci se

nego ovako sad se ovako raspitujemo koliko kosta I-pod?

i koje su prednosti u odnosu na ostale mp4-rije i mp3-ke?

cuo sam da je povezan sa Last Fm-om :D

ako bi mogo ovo neko da mi kaze bio bi mu zahvalan :D

• 3 weeks later...
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...