Rob Swire Posted September 24, 2007 Report Posted September 24, 2007 i ja sam slabo sugiran u zivotne cinjenice, al postajem siguran da ce i ova tema pod kljuc uskoro...pa se objasnjavajte sa likovima koji ovaj band vole/ eeej, vidi, ima i warn opcija... Quote
Geozee Posted September 25, 2007 Report Posted September 25, 2007 pocni sa albumom the changing of times... Jel bas ceo album valja? Quote
ZheX Posted September 25, 2007 Author Report Posted September 25, 2007 ceo album je odlican! Znaci trip zeshci! Quote
necko Posted September 26, 2007 Report Posted September 26, 2007 Jel bas ceo album valja? bas posle predji na 4. i 5. album i tek onda poslusaj prva dva Quote
ZheX Posted September 26, 2007 Author Report Posted September 26, 2007 @xnemanjax taj rad, a prva dva i nisu neshto posebno bitna. Quote
VoivodBG Posted August 22, 2008 Report Posted August 22, 2008 01. Breathing In A New Mentality 02. Anyone Can Dig A Hole But It Takes A Real Man To Call It Home 03. A Fault Line, A Fault Of Mine 04. Emergency Broadcast :: The End Is Near 05. The Only Survivor Is Miraculously Unharmed 06. We Are The Involuntary 07. The Created Void 08. Coming Down Is Calming Down 09. Desperate Times, Desperate Measures 10. Too Bright To See, Too Loud To Hear 11. Desolate Earth :: The End Is Here http://rapidshare.com/files/139160180/UND_MediaPortal.ru.rar Quote
Kumodraski Vo Posted May 11, 2019 Report Posted May 11, 2019 Ovi imaju bm/metalcore album, jebe kevu Quote
Haos sam ja Posted May 11, 2019 Report Posted May 11, 2019 Dobro jutro. Jedino je bubnjar današnji Aaron Gilespie iz te postave. Quote
Kumodraski Vo Posted May 11, 2019 Report Posted May 11, 2019 Malo sam ironicno to rekao, previse je tarzanski spoj zanrova, ali opet zabavno nema sta.. Quote
Haos sam ja Posted May 12, 2019 Report Posted May 12, 2019 Malo nespretno zvuči ponekad ali ja baš volim taj album, vraća me u neke davne dane. Prvi album im je u istom fazonu samo još manje poliran i baš sirov. Quote
Haos sam ja Posted January 24, 2022 Report Posted January 24, 2022 Slušao sam malo novi album, definitivno je bolji od prethodnog koji je bio baš kanta, ali i dalje to nije to, od povratka na staro nema ništa. Dosta nekih nu metal upliva (i to ne na dobar način kako su npr Norma Jean izveli na All Hail), elektronike, prilično suva i sintetička produkcija, odvratan clean vokal Aaron Gilespiea koji se preklapa sa glavnim vokalom, krindž lirika, nekakvi Bring me the horizon wannabe izleti itd, ali još uvek ima nekih deonica koje mi se sviđaju, koje su poletne i pevljive i koje ukazuju da bend može da bude na nekom pravom tragu. Quote
Recommended Posts