Dr Alex Posted September 11, 2007 Report Posted September 11, 2007 Wijlen Wij je super-grupa sacinjena od sledecih clanova: Kostas : vocals, guitars, synths. Kris : drums. Lawrence : bass. Stijn van Cauter : vocals, guitar, bass Ko gde svira necu vam reci jer bi trebalo da znate Remek delo!! Narocito hocu da pohvalim Kris-a koji je fantasticno odradio bubnjeve i Kostas je perfektno otpevao clean vokale. Cd sadrzi 5 pesama koje traju preko 70 minuta. Moci cete da procitate moju recenziju u sledecen Nocturne-u p.s.dobio sam original od Kostasa na poklon :bigblue: Quote
doombringer Posted September 15, 2007 Report Posted September 15, 2007 Iskreno, ocekivao sam vise, previse je ovo sirovo za mene. Da ne bi bilo zabune, super je ovo bend, ali cu ipak radije slusati njihove maticne bendove nego WW. Quote
NullPointerException Posted September 24, 2007 Report Posted September 24, 2007 Mnogo doooobro! Za bend sam cuo tek kad sam procitao ovaj post i nabavio sam. Odlican spoj extreme zvuka u stilu Whorship i ambient zvuka u stilu UDOM + nesto sasvim osobeno... Quote
Milan Posted August 9, 2009 Report Posted August 9, 2009 U, odlicno sto se otvori tema, ovaj bend obavezno poslusati, spominjan je i u onoj temi za preporuke. Ja stvarno ne mogu da objasnim zasto se meni ovo ovako svidelo, mislim da su (bar za mene) u pravoj meri iskombinovali to sto je gore pomenuto (klasican funeral fazon+ambient bez puno proseravanja) i pogodise ga totalno. Bas picim album cesto i ne moze da dosadi nikako... Quote
Recommended Posts