Jump to content

Recommended Posts

Posted

Da, da. Odlicna svirka, cini mi se da imaju i neki koncept. JEdino mi ne lezi vokal ovog iz Triviuma. Nije sto je iz tog benda, vec ne volim uopste metalkor vristanje.

Posted

napokon neko.... :smile:

jeste, nije se ni meni svidjalo u pocetku ali sam se s vremenom privikao i sad mi je ok, mogu ga svarit :D ne znam da li si primetio, ali ne peva na svakoj pesmi on. ima ja mislim 3 pesme na kojima peva neki drugi lik

Posted

Pa, volim ovakve bendove ;) Ako volis techy stvari preporucio bih ti Martyr!, Arsis, Augury, Corpofago!, Theory in practice, Anata...dobra "nova" garda. Sto se tice metalkor dranja na ovom albumu, nisam primetio da je tu i drugi lik, zvuci mi isto ;)

Posted

od martyra imam 'warp zone' ali nisam slusao bas pomnije, moracu... coprofago cuo 'unorthodox creative criteria' a theory in practice nameravam nabaviti.... za anatu sam samo cuo, a za arsis i augury nisam ni cuo :)

skrenusmo s teme malo...

evo sad sam proverio, ovaj drugi se dere na machines i icons of malice :smile:

mislim da sam davno negde procitao da se priprema novi album navodno.... izgleda da je sve ostalo na prici..

Posted

Martyr isto ima do jaja samu muzicku podlogu, ali je vokal gej takodje, mada manje, vise je u nekom harsh thrash maniru.

Sto se Capharnauma tice, metal arhive kazu da su jos aktivni...

• 6 months later...
Posted

Ma slusali smo ih IronTooth i ja danas, i skidosmo jedan album, kidaju, ja sam se odusevio! Nego naletesmo na ovaj snimak gde klinci sviraju Suicide Machine, i nismo mogli da verujemo, kvlt...