Divlji Tigar Posted September 15, 2007 Report Posted September 15, 2007 Odlican Hard rock/AOR bend. Upravo slusam "Sleepwalking". Novi album "Princess Alice And The Broken" je super. Quote
Rox Posted September 15, 2007 Report Posted September 15, 2007 Trazim vec dugo video za jednu staru stvar koja se zove "Start talkin´love" ali ne mogu da nadjem. Quote
Kamaitachi Posted September 15, 2007 Report Posted September 15, 2007 Ima li neko linkove za ovaj bend? Quote
SixStepsOnTheMoon Posted September 15, 2007 Report Posted September 15, 2007 (edited) Ima li neko linkove za ovaj bend? Sta ima li?Otvori novi Rock blog (mada se Magnum definise negdje i kao Progressive rock tako da moze na blog ) Btw. Odlichan band,frontomen grupe Bob Catley ce se naci na novom Ayeron projektu Edited September 15, 2007 by SixStepsOnTheMoon Quote
Kamaitachi Posted September 15, 2007 Report Posted September 15, 2007 Sta ima li?Otvori novi Rock blog (mada se Magnum definise negdje i kao Progressive rock tako da moze na blog ) :) Ma vec dugo trazim linkove i bas nemam srece! Quote
Divlji Tigar Posted September 15, 2007 Author Report Posted September 15, 2007 Trazim vec dugo video za jednu staru stvar koja se zove "Start talkin´love" ali ne mogu da nadjem. http://rapidshare.com/files/56004262/Magnu...alking_Love.rar Quote
Download_manager Posted September 17, 2007 Report Posted September 17, 2007 Najomiljenija njihova pesma mi je 'The Prize' sa albuma 'Eleventh Hour' iz '83 Quote
Wendigo Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 Magnum je jedan od najpotcenjenijih hard rock bendova, sto je apsolutno neshvatljivo s obzirom na kvalitet njihovih izdanja. Nesumnjivo su i uzivo jaki, bar sam takav utisak stekao gledajuci dva njihova video izdanja. Nego, skoro sam nabavio poslednji solo album Bob Catley-a i odusevio se. Ne znam kakvi su mu raniji radovi, ali "Spirit of Man" jebe keve! Stvarno ne razumem kako ovakva (vrhunska) izdanja mogu da prodju tako nezapazeno... A koliko vidim po poziciji ove teme, Magnum definitivno nije jedan od poznatijih i slusanijih bendova kod nas. Quote
EnKi Posted August 18, 2008 Report Posted August 18, 2008 Evo ko nema album Princess Alice & the Broken Arrow (2007) - (na zalost) samo 128 kbps: http://rapidshare.com/files/25754072/Magn_PA_BAw.zip Pravo je uzivanje slusati ga... Quote
RNA Posted August 19, 2008 Report Posted August 19, 2008 Изгледа да их у Југославији 80-их скоро нико није слушао, јер за 10 година колико идем на безу НИЈЕДНОМ нисам видео ниједан њихов албум. Али сам се зато раздушевио кад сам видео да им је Родни Метјуз радио већину омота. Quote
heavyervin Posted December 16, 2010 Report Posted December 16, 2010 Al je tema mrtva. Sta niko neslusa Magnum? Pesme kao On a Storyteller's Night, Just Like An Arrow, Soldier of the Line, Vigilante?Da kazem samo one "poznatije". Nije mi jasno kako da se bas toliko neslusa ovaj bend, kad su dobri u vrazju mater 1 Quote
Wendigo Posted December 16, 2010 Report Posted December 16, 2010 Nedavno je izašao novi album pod nazivom "The Visitation". Nisam još imao prilike da ga čujem, ali verujem da je u rangu nekoliko zadnjih albuma (koji su vazda dobri). Imam utisak da je ovaj bend zapravo poznat samo u Engleskoj... 1 Quote
heavybeatin`heart Posted December 18, 2010 Report Posted December 18, 2010 Nedavno je izašao novi album pod nazivom "The Visitation". Nisam još imao prilike da ga čujem, ali verujem da je u rangu nekoliko zadnjih albuma (koji su vazda dobri). Imam utisak da je ovaj bend zapravo poznat samo u Engleskoj... Nije jos izasao album - izlazi za mesec dana... Quote
Breakthru Posted December 18, 2010 Report Posted December 18, 2010 Bob Catley ima neverovatno dobar glas...u Avantasiji uvek ukrade show kad gostuje... 1 Quote
heavyervin Posted December 18, 2010 Report Posted December 18, 2010 Upravo tako. The Story 'aint Over kad slusam imam osecaj da slusam Magnum. Sta god da otpeva nemoze da bude lose. Quote
Breakthru Posted December 18, 2010 Report Posted December 18, 2010 Da, da, mada mene The Story Ain't Over podseca na Meat Loafa sto se muzike tice... Inace, glas mu se dosta promenio od pocetka karijere, vise mi se svidja sad kad je stariji... Quote
Wendigo Posted December 18, 2010 Report Posted December 18, 2010 Nije jos izasao album - izlazi za mesec dana... Jebem li ga, ja citao recenziju u madjarskom Hammer-u. Mada ne mogu nigde da ga nadjem na netu, tako da si verovatno u pravu. Quote
heavybeatin`heart Posted December 20, 2010 Report Posted December 20, 2010 Jebem li ga, ja citao recenziju u madjarskom Hammer-u. Mada ne mogu nigde da ga nadjem na netu, tako da si verovatno u pravu. Verovatno su dobili neku promo verziju za novinare...Ima na njihovom sajtu tacan datum izlaska albuma - pretim to stalno, posto hocu da ih uhvatim uzivo negde na ovoj turneji... Quote
heavyervin Posted December 20, 2010 Report Posted December 20, 2010 Magnum bi i ja gledao uzivo Pedja. A taj Wendigo sece vene na Magnum(inace moj najbolji drug) tako da sam siguran da ima 4 coveka za koncert.Ti Ksenia Attila i ja.Jebo Mamu , umro bi kad bi cuo Just Like An Arrow Live Quote
heavybeatin`heart Posted February 12, 2011 Report Posted February 12, 2011 (edited) Al je tema mrtva. Sta niko neslusa Magnum? Pesme kao On a Storyteller's Night, Just Like An Arrow, Soldier of the Line, Vigilante?Da kazem samo one "poznatije". Nije mi jasno kako da se bas toliko neslusa ovaj bend, kad su dobri u vrazju mater Ima nas još par koji slušamo Magnum, ali je to stvarno mizeran broj u odnosu na kvalitet ovog benda...U rodnoj Engleskoj su relativno popularni kao i u Nemačkoj, dok u ostalom delu sveta su prilično nepoznati, a kod nas pogotovo... Meni su jedan od najdražih bendova, zadnjih nekoliko godina ih puno slušam (pošto sam jel - smekšao sa godinama) i naravno svaki put se zapitam kako sa takvim pesmama nisu postali mnogo, mnogo poznatiji i popularniji... Mene oni dosta podsećaju na Kerber ...odnosno obrnuto! 13. marta su u Pragu, što je najbliže/najpovoljnije na ovoj turneji za nas odavde. Ako bude para moram ici, put je 60 evra a karta 25e... Evo Magnum odeljka iz moje kolekcije ploča, par LPja i par singlova - čisto da se zna da sam jedan od najvećih fanova ovde (a što i nije mnogo teško biti ) Edited February 12, 2011 by heavybeatin`heart 2 Quote
heavyervin Posted February 12, 2011 Report Posted February 12, 2011 Evo ti pluscina od mene(Ervin) prijatelju moj. Dobices i od Attile (Wendigo) kad vidi. Vidimo se na Priest ako Bog da, ne ko prosli put da gledamo rasturanje bine. ZIV MI BIO!!! 1 Quote
Divlji Tigar Posted February 14, 2011 Author Report Posted February 14, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=FvNeyFITpJ4 Quote
Ookie Posted February 15, 2011 Report Posted February 15, 2011 It must have been love, Days of no trust... XD da ne nabrajam Ako neko ima dobar link za celu diskografiju jer svi torrenti koje nadjem su jadni i bedni -.- Quote
heavyervin Posted February 16, 2011 Report Posted February 16, 2011 Probaj na Bunalti.com Ako trazi pass: bunalti.com Quote
Recommended Posts