Baal Posted November 20, 2007 Author Report Posted November 20, 2007 Scrubs may not be able to air a series finale as only 12 of its 18 order episodes have been written. Creator Bill Lawrence has stated he will either release the final on DVD, as he said in an interview, or will post what would have happened in episodes 13 through 18 on the internet. Jebem ti štrajk. Quote
niking Posted November 21, 2007 Report Posted November 21, 2007 e, jel smo lepo rekli da ce biti nastavka kad se strajk zavrsi? Quote
Nightwing Posted November 21, 2007 Report Posted November 21, 2007 jesmo Scrubs: 12 episodes shot. NBC rumoured to have wanted 12th episode to serve as series finale; creator Bill Lawrence refused to wrap series early. Quote
Baal Posted April 11, 2008 Author Report Posted April 11, 2008 (edited) http://rapidshare.com/files/106526951/scrubs.707.pdtv-lol.part1.rar http://rapidshare.com/files/106527033/scrubs.707.pdtv-lol.part2.rar Nova. Edited April 11, 2008 by BaalBehrit Quote
Sandman Posted April 14, 2008 Report Posted April 14, 2008 Mrzi me sada da skidam ovo,ali gledao sam dosta epizoda letos na HRt-u i bash je gotiva serija. Quote
VoivodBG Posted July 25, 2008 Report Posted July 25, 2008 E bas me je lepo zabavila serija pod ove kisne i mracne dane, prija mi ovakav humora, ima dosta streberskih referenci na stripove/filmove i ostalu pop kulturu. Trenutno gledam drugu sezonu, ima dobrih momenata ali ne kao prva koja ostavlja taj pozitivni utisak Svi likovi su mi pojednako zanimljivi (iako su mi za sada favoriti Dr. Cox i Bob Kelso ) nekako me najvise nervira cistac, jer se stalno izivljava na J.D. (zna da buse smesno ali u malim kolicinam), nadam se da samo to nece trajati svih 7 sezona ili dokle su vec dogurali sa serijom. Quote
SkullKrusheR Posted July 25, 2008 Report Posted July 25, 2008 Ja sam ovo tek nedavno pocheo da gledam jer su me drugovi ubedjivali da je serija sranje i da nije uopshte smeshna. Jednom sam pogledao iz dosade i odmah mi se svidela.. Sad gledam gad god uhvatim. Quote
Sugar Overdose Posted July 26, 2008 Report Posted July 26, 2008 pogledala sam sve sezone do sada, (chak i polovinu sedme xD) i moram retji da mi je 4. sigurno najsmeshnija. naravno,progutala sam sve sezone u roku od nekoliko dana xD likovi su genijalni,JD je taaakvaaa miicaaa <3 i takoc,moratju ope sve ispochetka da gledam(zaboravi chovek xD) Quote
VoivodBG Posted July 29, 2008 Report Posted July 29, 2008 Nabavio 3 i 4 sezonu, dopala mi se metamorfoza Elliot, sada je barem seksi neuroticarka. Advokat Ted je takodje presmesan lik, svi ga gnjave ali dodje i njegovih 5 minuta da zablista, pogotovo sa njegovim bendom sto pevaju pesme iz crtaca, reklama i dzinglova, hahaha Quote
SL Posted September 4, 2008 Report Posted September 4, 2008 Odgledah sve sezone. 30gb ali vredelo je Najbolje su (imo) 3. i 4. sezona. Nakon toga niti ima puno fora a i ni one standardne nisu vishe dovoljno smeshne... Omiljeni: Dr.Cox i Janitor! Quote
Dimitri Posted September 9, 2008 Report Posted September 9, 2008 serija je fenomenalna samo cu to reci Quote
VoivodBG Posted October 16, 2008 Report Posted October 16, 2008 Au i da znam kako da opisem 5 sezonu recima ne bih znao, samo bih rekao odlicna, nisam se onako slatko smejao od... od... ma ni ja ne znam kada... 3 epizoda i uvodna scena kada Turk izlazi napolje sa aktn tasnom glavnog doktora kod koga zeli posao, i napad azijata nindza hirurga, plus Tod kao pomoc u borbi, dok u pozadini ide Kung Fu Fighting od Carl Douglas-a, priceless! I jos gomilica stvari, poboljsani odnos izmedju Cox-a i Dorian-a, Karlina trudnoca, prozivanje Turk-a da je belac i slicne stvarcice, jedino me je sada malo smorilo sto se sezona zavrsava sa nastavice se, a dok ja odem kod pirata da kupim 6 (tj. ako su je uopste preveli) ima da prodje dosta vremena. Quote
VoivodBG Posted October 16, 2008 Report Posted October 16, 2008 Na bulevaru kod forma ideale (prodavnica namestaja) i jos neki kafic i banku, i odmah ispred su tu pirati, a uostalom lako se da prepoznati jer prodaju tu razne grickalice, odecu... Uglavnom za 200 dinara po disku, sa sve prevodom i ja se ne bunim, samo ne znam da li imaju 6 sezonu, ili cu morati da je skinem preko rapidshare linkova.... Quote
Machka Naopachka Posted October 16, 2008 Report Posted October 16, 2008 Navukoh se na scrubs, idu na fox life oko 11 dve epizode. Genijalci su! Quote
Baal Posted December 11, 2008 Author Report Posted December 11, 2008 Today is December 11th (well, almost for the US West Coaster's). That means a lot of things to some people. Or some things to a lot of people. Who really knows. Here’s what I do know - SCRUBS premieres on ABC in 26 days (plus or minus my inability to accurately calculate days - months with holidays are confusing. Come to think of it, that means every month is confusing. I digress) Quote
Baal Posted January 8, 2009 Author Report Posted January 8, 2009 8. sezona počela. EP1: http://rs8gc.rapidshare.com/files/180576157/scrubs.s08e01.hdtv.xvid-xor.avi EP2: http://rs13gc2.rapidshare.com/files/180581483/scrubs.802.hdtv-0tv.avi Quote
delay Posted January 8, 2009 Report Posted January 8, 2009 Koja sezona sad ide na Fox (for those who have no) Life ? Quote
VoivodBG Posted January 8, 2009 Report Posted January 8, 2009 @Behrite, imas li 6,7 sezonu kompletirane sa sve prevodima? Da mi srezes njih umesto "onog" TDK filma. Quote
Baal Posted January 9, 2009 Author Report Posted January 9, 2009 Nemam prevode, ali imam kompletne sezone. Quote
Recommended Posts