goThic Posted October 3, 2007 Report Posted October 3, 2007 rapidshare samo (http://www.warez-bb.org/ http://projectw.org/index.php) ako neko oce black & death metal ftp, nek se javi na pp... (ne bih da dajem javno, i tako je vec spor)
little_wing Posted October 8, 2007 Report Posted October 8, 2007 Питање за оне који имају налоге на RapidShare - у: да ли постоји претрага? ne postoji pretraga direkno preko rapidshare-a, chak ni za premium account, ali mozhe ti koristiti owo http://rapidshare-search-engine.com/
delay Posted January 31, 2008 Report Posted January 31, 2008 slsk i rapidshare,lagano ima svega,i torenti povremeno,kada mi neki film ne roka na max dl.
_powerslave_ Posted February 4, 2008 Report Posted February 4, 2008 Samo rapidshare, torrent vishe nikad...
Господин Граул Posted February 4, 2008 Report Posted February 4, 2008 mediaportal.ru , ktorrent , nicotine
kiki Posted February 5, 2008 Report Posted February 5, 2008 muziku najvishe skidam sa torrenta (lakse se nalazi, ako su vece diskografije u pitanju ne moram se drkati sa fileovima od 100mb...).. jedino kad ne mogu da nadjem na torrentu ili je jako los torrent onda rapidshare... a ostalo (filmove, kocerte, igre...) u posledje vreme skidam sa rapida zbog ove brutalne stvarcice (e)lephant ubacite linkove i on siba sam posle... (radi samo za dynamic ip) sve je lepo objasnjeno na sajtu, imate i link za download programa ispod objasnjenja. nemojte se drkati sa extrenim reconnectorom, meni radi built in reconnector (kod sezampro-a imam adsl) da jos jedna stvar, na Eunetu ne radi prog. posto kod njih imate po par dana isti IP.
Night Prowler Posted March 31, 2008 Report Posted March 31, 2008 Kod kuce za dial-up koristim eMule, a kad skidam kod ortaka onda Torrent... Mada tamo ne mogu nista da nadjem...
mara! Posted April 1, 2008 Report Posted April 1, 2008 soulseek, rapidshare, torrenti ako me ne zajebavaju, lime wire ako se setim da i to posedujem... ma gde stignem...
oʞɾoƃ Posted May 27, 2008 Report Posted May 27, 2008 Koji je najbolji privatni metal tracker? Treba mi prevashodno zbog muzičkih DVD-a, albuma ima i na Rapidu.
Guest Nightmaster Posted June 17, 2008 Report Posted June 17, 2008 Uglawnom LimeWire, ali ako naletim skidam i sa rapida... x) Torrente ne koristim...
^Suicide_Pony^ Posted June 17, 2008 Report Posted June 17, 2008 obicno na google-u ukucam "ime benda/albuma + rapidshare" i nadjem sta mi treba vec na prvoj strani. mimo toga koristim mediaportal i projectw.
voodoo_ Posted June 23, 2008 Report Posted June 23, 2008 (edited) Preko useneta. Soulseek i torente izbegavam jer ima dosta kućnih ripova koje je radio ko zna kako i ko zna s čim, a na usenet kače scenska izdanja, siguran kvalitet. Edited June 23, 2008 by voodoo84
dimmu1 Posted June 24, 2008 Report Posted June 24, 2008 za diskografije i dvd izdanja torenti,retki demoi i divx koncerti rapidshare i to je to.. soulseek sam pre koristio dok me nije nadrkalo da nalazim krsha odlichne muzike stavim na listu za dl i posle 5sec banned,emule nije losh al kad mi treba nesh sa njega imam plug in da ga pokrece bitcommet i dc++ verovatno je ok program samo ja nisam naishao na ok hub
vudun Posted July 7, 2008 Report Posted July 7, 2008 DC++ je keva za domaće stvari ... a imate mali milion hubova. Pomoću njega sam i skinuo maločas kompletnu diskografiju Mikija Jevremovića, za mog matorog.
Prisoner of Dreams Posted July 11, 2008 Report Posted July 11, 2008 ajde da pitam i ovde, mozda neko pomogne. nacuo sam da postoji fora da kad skidam neki torrent mogu nekako da maksimalizujem brzinu tako sto (navodno) moze skroz da se izbaci upload ? pa ako neko zna sta je u pitanju, bio bih zahvalan.
voodoo_ Posted July 12, 2008 Report Posted July 12, 2008 Ako koristiš uTorrent, desno dugme na torent na listi, properties, stavi upload da bude 2 ili 3.
vudun Posted July 13, 2008 Report Posted July 13, 2008 Probaj sa sledećim: -•ColosseuM•- address: dchub://colosseum-no1.no-ip.info:8133 BALKAN-MAFIA » address: dchub://balkan-mafia.no-ip.biz:6677 >>> Estrada Hub <<< address: dchub://Estradahub.no-ip.info:3355 ..:: OSIJEK HUB ::.. address: dchub://osijek.no-ip.biz Mislim da je ovo sasvim dovoljno ...
delay Posted July 13, 2008 Report Posted July 13, 2008 Danas su BalkanMafiu floodovali neki hakeri, hteo je klijent da mi prsne, i bi da nisam reagovao diskonekcijom. Hvala za linkove, sve ce to dobro doci.
Господин Граул Posted July 13, 2008 Report Posted July 13, 2008 Na SoulSeeku sam našao jedan ruski andergraund bend koji sam tražio godinama, i to baš taj album koji mi je trebao ... dakle SoulSeek i sajtovi kao što su Bunalti i Mediaportal su zakon. DC++ je isto kul, dobar je za domaću mjuzu...
delay Posted July 14, 2008 Report Posted July 14, 2008 Za domacu mjuzu je najbolje da imas druga koji ima pristup svim domacim audio izdanjima(radnik u nekom vecem shopu), pa da se to lepo ripuje i roka na rapidshare, ali mi nemamo ni konvencionalan, a kamoli anarhisticki enterprise duh. Da, dc++ je u principu najbolji kompromis sto se domacice tice. Mada, kakvih sve ima "sakupljaca"... cetnicke pesme, hrvati, neorganizovane diskografije, shareovan c: sa sve windows folderom jebeno lepa nasa slika i prilika...
Recommended Posts