ProgressiveR Posted July 16, 2008 Report Posted July 16, 2008 Uplatim RS i skidam, skidam, skidam ... da osatvim unucima u amanet
TtuEd Posted July 16, 2008 Report Posted July 16, 2008 Za domacu mjuzu je najbolje da imas druga koji ima pristup svim domacim audio izdanjima(radnik u nekom vecem shopu), pa da se to lepo ripuje i roka na rapidshare, ali mi nemamo ni konvencionalan, a kamoli anarhisticki enterprise duh. Da, dc++ je u principu najbolji kompromis sto se domacice tice.A ako ne volis kompromise, skoknes na records.darkrevolution.org i downloadujes domaca izdanja objavljena pod licencom slobodne muzike.
delay Posted July 16, 2008 Report Posted July 16, 2008 Nema tu kvaliteta realno... ljudi rade za pare i prestiž... a oni koji rade samo za prestiž su prsotine. Izvinjavam se ako vređam. Ako mogu da opljunem po Crowley-u, mogu i po ostalim gubitnicima.
Surovi Posted July 17, 2008 Report Posted July 17, 2008 odem na Internet uzmem neciji katalog i iskopiram DVDmp3 Copy Disk 70 albuma za 6 minuta ako je Neko naporan pitam kolko kosta tih 6 minuta.
TtuEd Posted July 17, 2008 Report Posted July 17, 2008 Nema tu kvaliteta realno... ljudi rade za pare i prestiž... a oni koji rade samo za prestiž su prsotine. Izvinjavam se ako vređam. Ako mogu da opljunem po Crowley-u, mogu i po ostalim gubitnicima. Ne lupaj. Prouči nešto pre nego što počneš da daješ stručna mišljenja i lepiš etikete. Izvinjavam se ako vređam.
delay Posted July 17, 2008 Report Posted July 17, 2008 Ne vidim da DR bilo šta postiže. Ukratko, furaj ti tvoju stvar, ali ja ti kažem da nemate pojma.
TtuEd Posted July 18, 2008 Report Posted July 18, 2008 Ubiće nas Demonic, odosmo u offtopic Ne vidim da DR bilo šta postiže.Videćeš kad bude vreme. Zatišje pred buru Ukratko, furaj ti tvoju stvar, ali ja ti kažem da nemate pojma.Blah, pričam ti priču... Obrazloži tvrdnju.
delay Posted July 19, 2008 Report Posted July 19, 2008 Ma daaa, pa da dobijem mesec dana ban . Ionako je oftopik. www.mp3music.co.yu/forum
Теша Тешановић Posted July 25, 2008 Report Posted July 25, 2008 e lep je dc++ na njemu sam nasao lepog micu i nasao sam dosta cetnickih pesma a sto se tice torrenta koristim torrents.ru tu sam nasao dosta dobre folk muzike.a koristim i soulseek i trazim po netu radidshare linkove.takodje mogu da proporucim www.nnm.ru jer je to odlican sajt za sve sto vam treba.jer znam neko ovde jos dobrih sajtova za stranu folk muziku??
F4R15 Posted August 7, 2008 Report Posted August 7, 2008 Probajte: Sta_te_zanima download blogspot.. uglavnom sam se do sada nashao... koristim josh torrente za video zapise...a diskografije preko blogova I evo jedan sajt, za albume... neki sadrzaji imaju virusa www.maxalbums.com
Pride Assasin Posted November 14, 2008 Report Posted November 14, 2008 Neka preporuka za metal hub gde se moze naci "lossless" muzika?
Nisko_Se_Mazim Posted November 14, 2008 Report Posted November 14, 2008 Verovali ili ne dovoljno je kucati u Guglet "ime onoga sto te interesuje rapidshare/megaupload" i u vecini slucajeva nalazite ono sto vam treba
SkullKrusheR Posted November 14, 2008 Report Posted November 14, 2008 tako ja skidam. ili to ili uz ime onoga shto trazim kucam blogspot. a za skidanje vishe albuma ili diskografija, prvo trazim torrent.
KazimKazim Posted November 14, 2008 Report Posted November 14, 2008 (edited) Soulseek je keva...najlaksi za koriscenje, svega ima, a ja sam jos zaludan, pa iako me neko zajebe i ode, uvek se nadje neko drugi da se radnje nastave Povremeno koristim rapidshare i sl Edited November 14, 2008 by KazimKazim
F4R15 Posted November 15, 2008 Report Posted November 15, 2008 http://thecourseofdarkness.blogspot.com/ http://metaltributes.blogspot.com/ Ugl. se sve nadje
KazimKazim Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 Vi sto koristite Soulseek...jel ste uspeli danas da se konektujete na isti?
Ranis Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 Vi sto koristite Soulseek...jel ste uspeli danas da se konektujete na isti? ne...i meni neshto danas nece... to tako povremeno...
Fapril ethereal Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 Kazime,kako se koristi ovaj Soulseek?ja sam malo pglu...
KazimKazim Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 Prosto je...odes na sajt http://www.slsknet.org/ skines najnoviju verziju, videces vec...instaliras - kad zavrsis pojavice ti se u start meniju, gde su programi i ta sranja...onda udjes, pojavice ti se da ukucas nik i pasvord i onda si u programu, imas opciju search files - tu trazis sta ti treba, file sharing - tu nabacis nesto svoje za 'deljenje' (stavi bilo sta, cisto da ima, jer moze da se desi da te banuju ako ne delis sa drugima) Etooo...nadam se da sam dobro objasnio
WIZARD OF GORE Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 ...nadam se da sam dobro objasnio soulseek koristim nekoliko godina, a ništa te nisam razumeo
Recommended Posts