Jump to content

Recommended Posts

• Replies 189
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Za domacu mjuzu je najbolje da imas druga koji ima pristup svim domacim audio izdanjima(radnik u nekom vecem shopu), pa da se to lepo ripuje i roka na rapidshare, ali mi nemamo ni konvencionalan, a kamoli anarhisticki enterprise duh. Da, dc++ je u principu najbolji kompromis sto se domacice tice.
A ako ne volis kompromise, skoknes na records.darkrevolution.org i downloadujes domaca izdanja objavljena pod licencom slobodne muzike. :bigblue:
Posted

Nema tu kvaliteta realno... ljudi rade za pare i prestiž... a oni koji rade samo za prestiž su prsotine. Izvinjavam se ako vređam. Ako mogu da opljunem po Crowley-u, mogu i po ostalim gubitnicima.

Posted

odem na Internet

uzmem neciji katalog

i iskopiram DVDmp3

Copy Disk 70 albuma

za 6 minuta

ako je Neko naporan

pitam kolko kosta

tih 6 minuta.

Posted
Nema tu kvaliteta realno... ljudi rade za pare i prestiž... a oni koji rade samo za prestiž su prsotine. Izvinjavam se ako vređam. Ako mogu da opljunem po Crowley-u, mogu i po ostalim gubitnicima.

Ne lupaj. Prouči nešto pre nego što počneš da daješ stručna mišljenja i lepiš etikete. Izvinjavam se ako vređam. :razz:

Posted

Ubiće nas Demonic, odosmo u offtopic :zuba:

Ne vidim da DR bilo šta postiže.
Videćeš kad bude vreme. Zatišje pred buru :twisted:

Ukratko, furaj ti tvoju stvar, ali ja ti kažem da nemate pojma.
Blah, pričam ti priču... :rolleyes:

Obrazloži tvrdnju.

Posted

e lep je dc++ na njemu sam nasao lepog micu i nasao sam dosta cetnickih pesma :) a sto se tice torrenta koristim torrents.ru tu sam nasao dosta dobre folk muzike.a koristim i soulseek i trazim po netu radidshare linkove.takodje mogu da proporucim www.nnm.ru jer je to odlican sajt za sve sto vam treba.jer znam neko ovde jos dobrih sajtova za stranu folk muziku??

• 2 weeks later...
Posted

Probajte:

Sta_te_zanima download blogspot.. uglavnom sam se do sada nashao... koristim josh torrente za video zapise...a diskografije preko blogova :D

I evo jedan sajt, za albume... neki sadrzaji imaju virusa :unsure:

www.maxalbums.com

• 3 months later...
Posted (edited)

Soulseek je keva...najlaksi za koriscenje, svega ima, a ja sam jos zaludan, pa iako me neko zajebe i ode, uvek se nadje neko drugi da se radnje nastave :lol:  Povremeno koristim rapidshare i sl

Edited by KazimKazim
  • 3 weeks later...
Posted
Vi sto koristite Soulseek...jel ste uspeli danas da se konektujete na isti?

ne...i meni neshto danas nece...

to tako povremeno...

Posted

Prosto je...odes na sajt http://www.slsknet.org/ skines najnoviju verziju, videces vec...instaliras - kad zavrsis pojavice ti se u start meniju, gde su programi i ta sranja...onda udjes, pojavice ti se da ukucas nik i pasvord i onda si u programu, imas opciju search files - tu trazis sta ti treba, file sharing - tu nabacis nesto svoje za 'deljenje' (stavi bilo sta, cisto da ima, jer moze da se desi da te banuju ako ne delis sa drugima) Etooo...nadam se da sam dobro objasnio :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...