Jump to content

Recommended Posts

Posted

'vako:

za prvo odes u options>preferences>advanced, pa nadjes net.max_halfopen, kliknes, upises 80 i set.

za drugo odes u options>connection i unchekiras UPNP, zatim options>bittorrent i unchekirash gde god ima DHT.

za prvu opciju treba i u windowsu da je maxhalfopen 80 ili vise, inace ne vredi.

pach je za xp, vista je spontani pobacaj, a win 7 tek treba da prohoda.

• Replies 189
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Mozes li da pojasnis kako da se konfigurise Cryptload za modem sa dinamickom ip adresom jer mi nije najjasnije, kao i gde tacno da se sacuva ovaj ip.bat notepad file?

Edited by H.J
Posted (edited)

khm,

ovako:

settings>package, pa prvo proveris da li je pod routercontrol cekirano reconnect, ako nije treba da bude.

zatim u istom meniju otvoris "router", cekiras opciju router i pogledas da li je u listi podrzan model koji koristis.

ako jeste, odaberes ga iz liste.

Ako nije podrzan, onda cekiras opciju start file, kliknes "..." desno od toga i potrazis taj refresh IP.bat fajl,

koji mozes da sacuvas bilo gde, dok god znas gde se nalazi.

naravno, poenta je da mu ekstenzija bude .bat a ne .txt.

ostalo je vise-manje samodeskriptivno.

Edited by Trendkill
Posted

Jashta, treba imati i peerguardian 2 (p2p firewall) instaliran zbog sape velikog brata. :)

Istina u Srbiji ne postoje zakoni u vezi s daunloadovanjem kopirajtovanog materijala, no nebitno.

Posted

moze li neko da mi preporuci neki jednostavniji program za skidanje muzike sa myspace-a,a da to nije orbit jer kod mene on neradi,a file 2hd je nesto skurcan sto se tice skidanja audio fajlova ni onaj link na blogu im neradi uopste..

• 4 weeks later...
Posted

Jel' zna neko dobar sajt sa rapidshare,megaupload....linkovima za domacu muziku (Azra, Dugme, Crvena Jabuka, Indexi......)? Treba drugu da skinem a nikako mi ne ide potraga. Hvala unapred :pivopije: :pivopije: :pivopije:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...